Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

K7 Foot Control Elektronisk etgrebs køkkenarmatur 1/2″

30312DC0 - K7 Foot Control Elektronisk etgrebs køkkenarmatur 1/2″
  • Supersteel
  • Krom
Produkt nr. 30312DC0
EAN 4005176351280
14,935.00 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE K7 FootControl køkkenarmaturet – professionel ydeevne kombineret med moderne designstil.

Dette innovative GROHE K7 FootControl køkkenarmatur gør det nemmere end nogensinde før at fylde store gryder og rengøre vasken og arbejdsfladen. Med en mellemhøj tud, der har et svingfelt på op til 140°, og en udtrækkelig professionel spulebruser, der kan drejes 360°, har dette armatur utrolig stor rækkevidde og rengøringseffekt. Du kan endda skifte mellem en fin stråle og en kraftig stråle ved at trykke på en knap. Og nu er det også udstyret med vores innovative FootControl teknologi, så du kan tænde og slukke for vandet med et enkelt fodtryk på basisenheden – perfekt når du vasker tallerkener, vasker hænder eller løfter tunge pander. Selve betjeningen er også en fornøjelse takket være de keramiske SilkMove patroner, der sikrer, at vandets gennemstrømning og temperatur er ubesværet og præcis. Med et brugervenligt installationssystem kan monteringen udføres på ingen tid. GROHE K7 FootControl køkkenarmaturet – en kombination af professionel ydeevne og moderne køkkenstil. Tiden er inde til at gå i køkkenet som en professionel kok!

Produktenheder

Træd let med fødderne, og frigør dine hænder

GROHE FootControl armaturer kan tændes ved at trykke let med tåen på basisenheden, så du ikke skal bruge hænderne og dermed undgår at gøre armaturet beskidt. Dette nye niveau af komfort i køkkenet gør det nemmere end nogensinde før at fylde tunge gryder med vand, vaske op eller vaske hænder, samtidig med at dit armatur efterlades skinnende blankt og bakteriefrit.

Professionel spulebruser med 360° svingfelt, brusestråle og kraftig stråle

At fylde gryder, rengøre vasken eller hele arbejdsområdet har aldrig været nemmere: Den høje drejetud giver en hurtig og effektiv arbejdsgang i køkkenet og betyder, at du ubesværet kan fylde vand i en gryde uanset dens størrelse. Den professionelle spulebruser drejer i en radius på 360° og maksimerer dermed din arbejdsradius – det betyder, at du kan rengøre hele arbejdsområdet på ingen tid, mens du tilbereder maden. Ved at trykke på en knap kan du skifte mellem en kraftig stråle og en fin stråle, så du kan udføre arbejdet i køkkenet som en professionel.

Høj tud – gør det nemt at fylde store gryder

Nem rengøring af store gryder: Med denne høje tud kan dit GROHE armatur klare enhver udfordring i køkkenet. GROHE produkter er tilpasset perfekt til dine egne og din boligs behov og giver dig ultimativ komfort.

Svingfelt på 140°: ekstra blød gang uden kollision med omgivelserne

Perfekt funktionalitet til hverdagsbrug: Denne tud drejes let i en radius på 140°, hvilket giver dig fuld kontrol over betjeningen uden at ramme skabe eller vægge.

SuperSteel – superbestandigt: moderne design med et look i rustfrit stål

Af førsteklasses rustfrit stål: Den matte elegance og ekstraordinære ridsefasthed gør dette armatur helt unikt. SuperSteel belægningen er resultatet af vores 75 års lange erfaring og øje for detaljen. Med den glatte overflade i rustfrit stål er dette armatur særligt hygiejnisk.

GROHE SilkMove® patronteknologi sikrer nem betjening

Dette førsteklasses armatur har kontinuerlig trinløs regulering af vandtemperaturen og en teknologi, der kan justere mængden, hvilket sikrer, at grebet fungerer optimalt, selv efter mange års brug.

SpeedClean antikalksystem til hurtig og nem fjernelse af kalk

Med vores SpeedClean antikalksystem får du aldrig problemer med kalkaflejringer på dit armatur, din professionelle spulebruser eller dit mousseurudløb. Alle mousseurudløb er fremstillet med fleksible silikonedyser, så der ikke skal andet til end en let aftørring for at fjerne eventuelle kalkrester Tudene, der er udstyret med tilsvarende silikonedyser, er lige så nemme at rengøre med en enkelt hurtig aftørring. Rengøringen er udført i løbet af nul komma fem, uden at du skal bruge kræfter på at skrubbe og skure.

Nemt installationssystem med instruktioner, der er enkle at følge

Du har monteret dette armatur i løbet af nul komma fem. Det nemme installationssystem indeholder kun få dele og er utrolig nemt at bruge. Armaturet leveres med fleksible slanger og klare instruktioner, og du vil opdage, at det er utrolig enkelt at installere dit nye armatur.

tekniske data og pleje

KØKKEN

30311000
Krom
Tilføj til notepad
8,090.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Elektronisk etgrebs køkkenarmatur 1/2"
30311DC0
Supersteel
Tilføj til notepad
9,439.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Elektronisk etgrebs køkkenarmatur 1/2"
30312000
Krom
Tilføj til notepad
12,138.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Elektronisk etgrebs køkkenarmatur 1/2"
30312DC0
Supersteel
Tilføj til notepad
14,935.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Elektronisk etgrebs køkkenarmatur 1/2"
GROHE FootControl

GROHE FootControl

Liberate your hands. Tap your feet.

Vis sortiment
Kitchen Brochure
Brochure
Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.