TEKNOLOGI

Teknologiske mestre

GROHEs ansatte er blandt branchefolk opfattet som 'Masters of Technology' på grund af de banebrydende innovationer, udsøgte designs og prisbelønnede armaturer, som de skaber.

Med kombinationen af det avancerede håndværk og den banebrydende tilgang til effektivt teamwork og processer tager mestrene føringen i at udvikle, designe og fremstille vores fremragende produktsortiment, alt imens test og finjustering af hvert stykke sikrer fortsat kundetilfredshed.

Resultatet er et tidsløst design i en kvalitet som holder hele livet. GROHE produkter overrasker igen og igen forbrugerne med unikke features som alle giver ‘Pure Freude an Wasser’. Du mærker med det samme forskellen når du bruger et GROHE produkt.

... Master of Technology måler lydniveauet af GROHE Whisper® vandteknologien i det akustiske laboratorie.

GROHE Whisper®

... Master of Technology transformerer din bruseoplevelse til en spaoplevelse med hovedbruseren fra GROHE Rainshower® .

GROHE DreamSpray®

... Master of Technology producerer slidstærke overfladefinisher med GROHE StarLight®.

GROHE StarLight®

... Master of Technology tester termoelementet i GROHE TurboStat® patronen som reagerer på ændringer i vandtrykket på enten den varme eller kolde forsyning.Temperaturen holdes konstant under hele brusebadet.

GROHE TurboStat®

... Master of Technology tester GROHE CoolTouch® teknologien som sikrer at termostatens overflade ikke bliver for varm uanset vandets temperatur.

GROHE CoolTouch®

... Master of Technology anvender et kraftmeter for at bestemme hvor lille et tryk der er nødvendigt for at kontrollere er greb med GROHE SilkMove® teknologi.

GROHE SilkMove®

... Master of Technology måler GROHE Red®’s vand som opvarmes til 100°C på et splitsekund. GROHE CoolTouch® teknologien sikrer at overfladen på armaturet aldrig bliver for varmt at røre ved på trods af vandets temperatur.

GROHE CoolTouch®

... Master of Technology tester og justerer vandets hårdhed i GROHE Blue® filtreret, afkølet vand og vand tilføjet brus direkte fra vandhanen.

GROHE Blue®

... Master of Technology anvender GROHE SPA appen til at teste F-digital Deluxes mange funktioner som giver brugeren en tilpasset spa-oplevelse.

GROHE F-digital Deluxe

... Master of Technology anvender en 3-D måletabel til at sikre at den keramiske del passer perfekt til armaturet.

GROHE Perfect Match