GROHE RAPID SLX

FREMTIDENS INDBYGNINGSCISTERNE

Vælger du GROHE Rapid SLX kan du glæde dig over en fleksibel og fremtidsikret løsning, der endda er hurtig og enkel at installere.

Indbygningscisternens opbygning og mange unikke funktioner er skabt for at gøre livet nemmere - for både installatører og slutforbrugeren.

Se med i videoen her og oplev, hvorfor Morten og hans kollegaer anvender GROHE Rapid SLX.

Lær hvordan du installerer Rapid SLX

I denne video kan du opleve, hvor nemt det rent faktisk er at installere Rapid SLX indbygningscisternen.

Er du installatør og kunne du tænke dig en dybdegående produkttræning, hvor du lærer at installere GROHE Rapid SLX? Så anmod om en træning i Installationssystemer udført af GROHEs egen danske produkttræner i vores spritnye træningsfaciliteter i Brøndby.

Anmod om produkttræning

Udvalgte fordele

Hurtig og enkel installation: Sparer både dig og kunderne tid

At installere en indbygningscisterne bliver ikke meget nemmere! GROHE Rapid SLX kommer stortset færdigsamlet fra fabrikken, så én af de få ting, du skal gøre, er at justere højden, og så er cisternen næsten monteret. Dine kunder vil elske dig for den hurtige installation.

Ekstra godt isoleret: Den mest lydsvage cisterne på markedet

GROHE Rapid SLX er ekstra godt isoleret. Det gør indbygningscisternen til den mest lydssvage på markedet. Derfor er GROHE Rapid SLX det oplagte valg, når toilettet skal installeres på en væg, som støder op til et soveværelse eller et børneværelse, da det vil minimere støjen fra toiletskyllet.

Unik udløbsregulator: Nem justering af flowhastigheden

Den unikke integrerede flowmanager betyder, at du nemt kan justere flowhastigheden af skyllet på alle tidspunkter. Dermed kan du tilpasse skyllet til hver enkelt toilet - uanset om du eller dine kunde vælger et toilet med eller uden skyllekant.

Forberedt til strøm: Til fremtidig eftermontering af showertoilet

Rapid SLX er forberedt til strøm, så du på et senere tidspunkt har mulighed for at udskifte dit almindelige toilet til et showertoilet og nemt ændre til en ny betjeningsplade - helt uden at skulle udskifte den indbyggede cisterne. Se hvordan showertoilettet installeres her.

Fleksibel løsning: Montér og udskift nemt betjeningspladen

GROHEs betjeningsplader findes i mange forskellige designs og farver. Det gør det nemt at finde en betjeningsplade, som passer til din badeværelsesstil. Betjeningspladen monteres nemt med et smart magnetsystem på GROHE Rapid SLX-cisternen. Det gør det også nemt at udskifte til en anden betjeningsplade på et senere tidspunkt.

Direkte adgang: Enkelt at foretage fremtidige ændringer

GROHE Rapid SLX fås som standard med en stor servicelem bag toiletskålen, som giver dig let adgang og god plads at arbejde på. Det gør det nemt, hvis der på et senere tidspunkt er behov for at foretage ændringer i strøm- eller vandtilslutningerne, for eksempel hvis brugeren ønsker at skifte fra et almindeligt toilet til et showertoilet.

VARIANTER

Rapid SLX indbygningscisterne
Inkl. monteringsbeslag

  • VVS-nummer: 616972120
  • Produktnummer: 39600000

Rapid SLX indbygningscisterne
Inkl. monteringsbeslag og trykplade

  • VVS-nummer: 616972140
  • Produktnummer: 39603000

10 ÅRS PRODUCENTGARANTI

Vores fokus på kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed gør det muligt for os at sikre, at produktets funktionalitet og sikkerhed forbliver intakt længst muligt. Derfor tilbyder vi en særlig udvidet garanti på vores væginstallerede produkter, som inkluderer vores indbygningscisterner, Rapid SLX, Rapid SL og Uniset-indbygningscisterner.

Læs mere