<strong>ISH 2017</strong>: 14-18 Marts 2017 i Frankfurt am Main!

ISH er verdens største udstilling af innovativt badeværelsesdesign, energibesparende varmesystemer, teknologi indenfor air-conditioning og vedvarende energi.

Til dig som ikke havde mulighed for at opleve ISH på egen hånd, eller som vil have genopfrisket stemningen, kan du herunder se en række videoer fyldt med indtryk fra GROHE’s stand, vores XXL truck og interviews.

360° videoer af GROHE standen

Se videoerne fra GROHE’s stand og få følelsen af at du selv var tilstede. Videoerne er optaget i 360° så du ser hver en vinkel. Hvis du oplever at du ikke kan se videoen i din browser, prøv venligst at åbne i Google Chrome eller Mozilla Firefox. Afspiller du videoen på en smartphone eller på en tablet kan du se videoen via Youtube ved at klikke på Youtube ikonet, der derefter åbnes i Youtube appen og du får derved den fulde 360° oplevelse.

GROHE XXL truck

GROHE INTRODUCERER DEN FANTASTISKE <br><strong>AQUASYMPHONY</strong>

AquaSymphony er ikke bare et bad - det er en zone fyldt med wellness hvor vandet skaber sit eget liv. AquaSymphony leger med vand og skaber flydende harmonier.

Tryk, Drej, Brus:<strong> Rainshower SmartControl</strong>

Med det nye GROHE Rainshower SmartControl 360 brusesystem får du en personlig og luksuriøs bruseoplevelse hver dag. De nye og innovative kontrol knapper er intuitive at bruge så du let kan ændre spraymønster, indstille volumen og aktivere hukommelsesfunktionen. Du skal blot trykke for at aktivere eller stoppe vandet, og derefter dreje for at justere vandgennemstrømningen.

<strong>NEW ESSENCE</strong> - FREEDOM OF CHOICE

Med det store udvalg af størrelser, farver og finisher vil new Essence sortimentet give dig utallige muligheder for at personliggøre dit valg af armatur. Det fulde sortiment, fra armaturer til brusesystemer og tilbehør, tilbydes i fire forskellige farver. Du kan vælge mellem en elegant børstet finnish eller en der er højpolleret. New Essence er også tilgængelig i de klassiske finnisher krom og SuperSteel. Det er hvad vi kalder freedom of choice.

<strong>Essence Køkkenarmaturer</strong>- Rent design, iøjnfaldende features.

Opdag en minimal designstil som er fuld af varme med GROHE's new Essence køkkenarmatur. Den rene form er passende til et moderne køkken da der er en indbydende touch funktion.

<strong>GROHE SENSIA® ARENA/strong> SHOWER TOILET

GROHE Sensia® Arena er indbegrebet af Intelligent Care. Sensia® Arena er resultatet af visionære ideer fra GROHE kombineret med moderne teknologi. Nyd innovative funktioner som er skræddersyet til dine personlige behov.

VELKOMMEN TIL DIN PRIVATE KILDE AF VAND <br><strong>GROHE BLUE® HOME</strong>

Hvornår har du sidst smagt vand? Smagt vand hvor du bare ville have mere på grund af den gode smag? Det er præcis hvad der sker efter dit første møde med Blue® Home. Det er et intelligent system der transformerer vandet fra vandhanen til en tørstslukkende fornøjelse.