NEW ESSENCE - FRIHED TIL AT VÆLGE

Med det brede udvalg af størrelser, farver og overflader indenfor den nye Essence serie finder du med garanti en løsning der passer til dig. Hele serien, fra armaturer til brusesystemer til badeværelsestilbehør, fås i fire forskellige farver og med valget mellem en børstet eller poleret overflade. Som altid er hele serien også tilgængelig i krom og SuperSteel. Det kalder vi frihed til at vælge.

OPDAG DE NYE, SPÆNDENDE FARVER

HARD GRAPHITE

Kontrast eller camouflage: Et perfekt element at tilsætte hvide eller tone-i-tone miljøer. Farven Hard Graphite er især flot til beton eller lyst træ.

Ogå tilgængelig med børstet finish.

NICKEL

Det naturlige touch. Farven Nickel kan bruges hvor høj kvalitet kombineres med naturlige elementer for at give en naturlig varme. Nickel er en flot farve at sammensætte med sten, lys beton eller marmor.

Fås også med børstet finish.

WARM SUNSET

Et behageligt touch af luksus. Farven Warm Sunset afspejler et originalt badeværelsesdesign med masser af atmosfære. Warm Sunset er flot til mørke sten, marmor eller beton.

Fås også med børstet finish.

COOL SUNRISE

Farven Cool Sunrise er iøjenfaldende og sofistikeret i en høj glans som symboliserer et klassisk look. I den børstede variant frembringes en moderne stil med en undertone af vintage. Cool Sunrise kan kombineres med mørkt, lyst eller hvidt interiør.

Fås også med børstet finish.

SUPERSTEEL

Moderne design. Opnå et helt igennem luksuriøst look med denne matte overflade som ikke kun matcher stål, men også marmor, beton og træ.

KROM

GROHE armaturer er garanteret at se smukke ud år efter år. Vælg den klassiske kromfinish for et tidsløst design.

GROHE PVD ER HÅRDERE END NOGEN ANDEN OG RIDSEFAST

GROHE armaturer er garanteret at se smukke ud år efter år. Opskriften til succes findes i vores langtidsholdbare overfladekvalitet. GROHE anvender innovative teknologier til at levere exceptionelle overfladefinisher. PVD-processen sikrer at overfladen er tre gange hårdere og leverer derved overflader af glinsende guld eller sofistikeret pletfri stål. Udover at overfladen er hårdere, er den også ti gange mere uimodstålig overfor ridser.

GROHE StarLight® overflade

GROHE StarLight® overflade

Overflader der er lavet til at holde og rangerer fra mat til skinnende.

GROHE-overflade-hårdhed

Hård overflade og ridsefast

3x hårdere overflade og 10x mere ridsefast

GROHE Magazine Special WAF Udgave

Download vores nye GROHE Magazine for at få flere detaljer.