MANUEL BIDET SÆDE - INSTALLATION

Du kan finde instruktruktion til installation af det manuelle bidet sæde på keramik og tekniske produktinformationer i kassen med sædet, eller du kan downloade dem på vores hjemmeside

Download installationsvejledningen for at få mere information

TILSLUTNING TIL VANDFØRSEL

Det manulle bidet sæde skal tilsluttes en koldtvands forsyning. for at tilslutte sædet til en kan man i de fleste tilfælde have brug for et T-stykke og en vandslange. Du kan købe dette sæt separat.

Grohe Tilslutningssæt 14074000
T-stykke og vandslange

Dimensionstegning af Grohe Tilslutningssættet
Vandslagens længde: 795 mm
3/8" tilslutning

Det afhænger af typen af dit toilet og forholdene på dit badeværelse, hvor vandtilslutningen kan placeres. Her viser vi dig nogle eksempler på forskellige installationer. For en professionel installation bedes du henvende dig til din installatør.

TÆT KOBLET TOILET

I tilfælde af et tæt koblet toilet kan du bruge vandforsyningen f.eks. fra cisternen. Her har du brug for et T-stykke og en vandslange. Det er vigtigt at måle afstanden fra vandtilslutningen til tilslutningen af det manuelle bidet sæde for at se, hvor lang vandslangen skal være. Her kan du finde billeder af forskellige installationssituationer:

Tilslutning til cisternens vandforsyning

Tilslutning til cisternens vandforsyning

Tilslutning fra vandforsyning i cisternen

VÆGHÆNGT / OP AD VÆGGEN TOILET

Hvis du har et væghængt toilet eller et toilet der er op ad væggen, skal du se om du har en vinkelventil ved siden af toilettet. I dette tilfælde kan du tilslutte det manuelle bidet sæde direkte til denne vinkelventil.

Hvis du har din håndvask i nærheden af toilettet, kan du forbinde det manuelle bidet sæde til koldt vandforsyningen.

Denne video viser hvordan det manuelle bidet sæde er installeret på keramikken og hvordan du kan forbinde det til vandforsyningen ved håndvasken:

Tip: Med vores Grohtherm Micro kan du få vand med en god temperatur til det manuelle bidet sæde. Bed din installatør om hjælp.