<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE PLUS - Præcision der rækker langt ud over design

Nyd et strømlinet, innovativt design og fuld kontrol med den nye moderne armaturserie GROHE PLUS. Med seriens forfriskende og unikke design tilbyder disse armaturer nye standarder inden for ergonomisk komfort og praktisk funtionalitet. GROHE PLUS-serien indeholder flere armaturer med LED-temperaturdisplay, så du altid kender den præcise vandtemperatur.

Sofistikeret kontrol ned til mindste detalje

GROHE PLUS' design er inspireret af buens form, som tilbyder både styrke og lethed. Ved at kombinere kurverne fra en cirkel og de klare, rene linjer fra en terning skaber GROHE PLUS en spændende, arkitektonisk silhuet, som er ideel i innovative badeværelsesmiljøer. GROHE PLUS repræsenterer præcision, styrke og stabilitet parret med en række funktioner, som tilbyder komfort, brugervenlighed og kontrol.

LED-TEMPERATURDISPLAY

Oplev den fulde kontrol over din vandhane med GROHE PLUS takket være det innovative LED-temperaturdisplay. Få altid besked om, hvor varmt eller koldt vandet er via LED-temperaturdisplayet på toppen af armaturet. Det giver dig både mere kontrol og større sikkerhed i badeværelset. På et øjeblik ved du, hvor varmt vandet er, og lukker du for vandet, forsvinder det intelligente display igen og efterlader armaturet med et stilrent udtryk.

GROHE PLUS

DEN PERFEKTE FINISH

Selvom dit badeværelse er et rum med tidløs elegance eller glat minimalistisk design, så har GROHE Plus en perfekt pasform. Plus-serien har et bredt udvalg af størrelser og modeller lige fra kompakte håndvaskarmaturer til vægmonterede vandhaner og gulvstående armaturer til badekar. GROHE Plus-vandhaner fås også i tre holdbare og smukke finish. Vælg mellem den blændende krom finish eller den mere arkitektoniske Supersteel eller Børstet Hard Graphite, alt efter din smag.

En blid vandbesparende stråle

Den vandbesparende funktion Eco Spray bidrager til et bæredygtigt forbrug på kun 4 liter pr. minut. Funktionen kan til enhver tid nemt aktiveres. Du skal blot bevæge din hånd foran tænd-ikonet for at reducere vandforbruget - selvfølgelig uden at gå på kompromis med komfort eller nydelse. Den blide stråle er mild mod hænderne, og den drejbare tud gør det samtidig nemt at rengøre vasken.

Større rækkevidde

GROHE PLUS redefinerer opfattelsen af fleksibilitet for et moderne badeværelsesarmatur takket være dets udtrækkelige moussuerudløb. Med et armatur designet til både rengøring af hænder, vask og meget mere er serien skabt på ideen om, at du ikke længere behøver at føle dig bundet til vasken. Og takket være GROHE EasyDock trækker mousseurudløbet sig nemt og roligt tilbage til startpositionen efter brug.

Den fleksible tud

Nyd godt af bedre komfort og større fleksibilitet takket være en 90° drejbar tud. Ved nemt at kunne dreje til både venstre og højre tilbyder tuden en helt ny og forbedret brugeroplevelse, som gør det enkelt at rengøre håndvasken, vaske dit ansigt eller sæbe dine hænder ind.

GROHE PLUS DESIGN

Rundt design

GROHE PLUS er inspireret af buen, et arkitektonisk ikon og en form, som står for både styrke og lethed. De nænsomme kurver på dette moderne armatur gør det til et oplagt match med andre runde elementer i badeværelset - lige fra brusehoveder til håndvaske.

Firkantet design

GROHE PLUS er et unikt designet armatur, hvor buens form passer godt sammen med runde former. Samtidig har designlinjen også en kubisk stil, der passer med for eksempel firkantede brusehoveder eller kubisk formede håndvaske.

Et perfekt match

Den tofarvede finish på nogle af modellerne, for eksempel skinnende krom kombineret med ren hvid højglans, fremhæver den glatte overflade og de klare linjer på armaturet. Det gør vandhanen til et perfekt match med GROHE SmartControl og Rainshower SmartActive.

GALLERY

GROHE PLUS - Præcision der rækker langt ud over design

Udvalg

Find et showroom i nærheden af dig

GROHE Plus