GROHE VANDHANER: STIL MØDER SUBSTANS

Vi bruger alle vandhanen på badeværelset hver dag. Den har en vigtig funktion i vores daglige rutiner, men derfor behøver den jo ikke at være kedelig – overhovedet ikke. Hos GROHE er vi optaget af at gøre dit badeværelse smukt uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Det er netop kernen i vores sortiment af håndvaskarmaturer. Tag et kig på vores forskellige serier, og bliv inspireret.

ET STORT UDVALG AF VANDHANER TIL ETHVERT BEHOV

Ligegyldigt hvilken type håndvaskarmatur, specifikke installationskrav, eller personlige præferencer, du har, har vi den rette vandhane til dig. Vi tilbyder en bred vifte af håndvaskarmaturer, fra høje haner med c-tud til vægmonterede og små vandhaner, så vi er sikre på, at du finder det ideelle produkt til dine behov.

I det moderne hjem bliver såkaldte mono-blandingsbatterier i stigende grad standarden. GROHEs etgrebs-haner som f.eks. Eurostyle Cosmopolitan er af høj kvalitet og driftssikre, og stadig enkle og nemme at betjene. Et fremragende valg til næsten alle badeværelser. For at give badeværelset et ekstra æstetisk løft, tilbyder vi også blandingsbatterier til to eller tre huller, som kombinerer de velkendte separate temperaturstyringer med den komfort, som et moderne armatur forventes at leverer. Herudover tilbyder vi adskillige blandingsbatterier med infrarød betjening, der giver dit badeværelse et innovativ touch.

Hvis du foretrækker traditionelle vandhaner, kan vi også hjælpe dig.

VÆLG DEN ÆSTETIK SOM PASSER DIG

Når der er tale om badeværelsesarmaturer, er vi opmærksomme på, at design er et afgørende aspekt sammen med funktion. Vi tilbyder derfor et stort antal designserier til dig, så du har noget at vælge imellem, når du skal findedine nye vandhaner og håndvaskarmaturer. Hver kollektion har sin helt egen særlige karakter og æstetik, som f.eks. Cosmopolitan eller Contemporary, så du kan tilpasse din badeværelsesindretning efter din personlige smag.

Hvis du for eksempel foretrækker et minimalistisk design, vil du helt sikkert elske Den lineære kollektion på grund af dens kosmopolitiske look Disse haner kombinerer cylinderformede kroppe med tynde rektangulære former, der giver en skøn effekt. Grandera kollektionen vil appellere til dem, der har en forkærlighed for design, som kombinerer tidløs klassicisme med et touch af ekstraavagance.

FORDELE VED GROHES VANDHANER

  • Nemme at montere takket være installationssystemet GROHE QuickFix
  • Stort udvalg af installations- og tudtyper, der passer til næsten alle formål. Vælg imellem etgreb blandingsbatterier, søjlehaner, berøringsfrie infrarøde, vægmonterede, 2- og 3-huls, og meget mere.
  • Fås i forskellige designs og farver, der hjælper dig med at skabe den ideelle æstetik i dit badeværelse
  • En kombination af innovative teknologier, som sikrer, at din håndvask fungerer fejlfrit i lang tid

INNOVATIV VANDHANETEKNOLOGI

Ligesom alle andre GROHEprodukter har vores håndvaskarmaturer et moderne design. Og vores serier er kendetegnede ved at have et kæmpe udvalg af funktioner og teknologier, der optimerer din komfort, øger din vandhanes levetid, sparer vand og meget mere. GROHEs armaturer til badeværelset gør det nemmere end nogensinde før at indstille din foretrukne vandstyrke og -temperatur, der giver dig en dejlig oplevelse uden besvær. Nedenfor finder du nogle af de mest innovative teknologier, som du finder i vores vandhaner.

GROHE SilkMove

SilkMove er integreret i vores etgreb blandingsbatterier og giver dig en unik og behagelig betjeningsoplevelse. Takket være GROHE SilkMove-patronen kan du styre vandstyrken og temperaturen med præcision. Disse patroner er fremstillet med en space-testet keramiklegering og teflonteknologi og garanterer den samme smidige betjeningsoplevelse i 20 år.

GROHE EcoJoy

Mindre vand. Perfekt flow. Produkter med EcoJoy, som f.eks. Eurosmart Basin Mixer er specialdesignet til at reducere både vand- og energiforbruget. Den gode nyhed: Dette forringer ikke ydeevnen. Faktisk reducerer GROHE teknologien vandforbruget med op til 50%, samtidig med, at du kan nyde et perfekt vandflow.

GROHE Starlight

Brugen af StarLight-teknologien i vores vandhaner til badeværelset sikrer, at de bevarer deres skønhed i mange år fremover. Vores produkters finish er designet til at være ekstremt modstandsdygtig over for snavs og op til ti gange mere modstandsdygtig over for ridser, der gør dem ekstra holdbare og nemme at vedligeholde. Herudover fås StarLight i hele spektret af farver i GROHEs sortiment, samt i mat eller blankt krom.

GROHE FeatherControl

Styr temperaturen og vandflowet fra din hane uden besvær. Ligesom ved SilkMove er GROHE FeatherControl patronen kendetegnet ved meget høj præcision og kontrol, når du bruger vores joystick-vandhaner, som f.eks. Eurodisc Joy. Dets avancerede belagte keramikplader og innovative tætning garanterer silkeblød og jævn betjening og en bredere volumen- og temperaturvinkel.