<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Grandera

Grandera

Velkommen hjem

Puristisk, enkel og alligevel ekstravagant. Ren, kantet og alligevel rund. Tidløs, klassisk og alligevel moderne. GROHE Grandera-kollektionen forener traditionelle modsætninger i et enkelt harmonisk design. Resultatet er enenestående, mangfoldig kollektion af slidstærke armaturer, termostater, bruserearmaturtilbehør og fin keramik.

Forhandlere og installatører

Brus

Hovedbruser 1 spray
Rainshower Grandera 210
Hovedbruser 1 spray
26854000
Hovedbruser 1 spray
Rainshower Grandera 210
Hovedbruser 1 spray
26854EN0

Oplev

GROHE Grandera®-kollektionen står for perfektion, helt ned i mindste detalje. Derfor er hele linjen, fra hovedbruser til termostat, og fra håndvaskarmatur til sanitet, perfektkoordineret.

Kvalitetshåndværk og enestående udførelse, også reflekteret i de mange dekorative elementer, skaber rene og præcise former. Og takket være GROHE StarLight®teknologi vil armaturerne ikke kun beholde glansen i lang tid, de er også yderst modstandsdygtige over for snavs og ridser.

GROHE Grandera

Grandera™ Fritstående Badekars/Brusebads termostat

De fritstående, gulvmonterede elementer øger flexibiliteten når det kommer til planlægningen af dit badeværelse, fordi de lader dig placere dit bad og karudløb lige præcis hvor du vil.

Sammen med GROHE SilkMove® teknologien er du garanteret nem bevægelse I mange år.

GROHE Grandera

Grandera™ Thermostater & Brusere

GROHE Grandera™ kollektionen står for perfektion helt ned I mindset detalje. Derfor passer alt i hele kollektionen perfekt sammen lige fra hovedbruseren til temostaten, til sæbedispenseren.

Grandera

Grandera™ Accessories

GROHE Grandera™ kollektionen består af en bred vifte af karakteristiske produkter, som giver dig mulighed for at skræddersy hvert enkelt lille område af dit badeværelse, så passer præcis til dine ønsker og behov. Den høje kvalitet af design og håndværk er reflekteret i de mange dekorative elementer som skaber rene og præcise former.

Den imponerende brede vifte af produkter kan komplimenteres med et udvalg af accessories i hvid porcelæn. Hver enkelt perfekt skabt til designet. Den perfekte måde at skabe et stilet udtryk på badeværelset.

GROHE tilbyder et stort udvalg matchende bruse- og badtilbehør.

Power&Soul

Power&Soul

Se kollektion