Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Aquatunes Trådløs højtaler

26268LV0 - Aquatunes Trådløs højtaler
  • hvid / klar grå
Produkt nr. 26268LV0
EAN 4005176322723
VVS 791520100
699.00 DKK Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

PHILIPS I GROHE Aquatunes – Bluetooth-musikstreaming til dit badeværelse

Nu kan du synge på en helt ny måde under bruseren! Den vandafvisende PHILIPS I GROHE Aquatunes-højttaler gør det muligt for dig at lytte til dine yndlingssange, mens du tager bruse- eller karbad. Aquatunes Bluetooth-højttaleren, der er udstyret med den nyeste teknik fra Philips, har induktionsoplader og et kraftigt batteri (8 timers driftstid), der leverer førsteklasses hi-fi-lyd. Dens elegante design, der er udviklet af det flere gange prisvindende GROHE designteam – er intuitivt at bruge og helt igennem up to date.

Produktenheder

Bluetooth – trådløs musikstreaming inden for en afstand på op til 10 m

Den 3.0 trådløse kommunikationsteknologi giver stor sikkerhed ved parring og er kompatibel med alle enheder, der kan bruge Bluetooth, som f.eks. smartphones og tablets eller bærbare computere, inden for en behagelig afstand på 10 m, så du kan nyde din yndlingsmusik på en nem og praktisk måde uden problemer med ledninger. Højttaleren vil automatisk oprette forbindelse til den enhed, den senest er parret med.

Enestående lyd takket være PHILIPS lydteknologi

Med en udgangseffekt (RMS) på 2 W og et signal-støj-forhold på >70 dB vil denne højttaler omslutte dig med krystalklar, afbalanceret og kraftig hi-fi, når det er bedst!

Vandtæt (IPX6) – helt sikker at bruge i bruse- eller karbadet

Højttaleren opfylder IPX6-standarden, hvilket betyder, at den er testet til at kunne modstå "kraftige vandstråler med øget tryk". Med andre ord er den vandtæt og tager heller ikke skade, selv om du taber den i badekarret.

Stødfast og kan modstå fald fra 1,3 meters højde

Hvis du nogensinde skulle komme til at tabe højttaleren, skal du ikke være bekymret: Omfattende tests har vist, at selv et fald fra 1,3 meters højde ikke vil beskadige denne robuste enhed – du samler den bare op og stiller ind på musikken igen.

Nem at betjene med våde eller indsæbede hænder

Højttalerens seks taster er nemme at komme til og betjene og giver dig fuld kontrol, selv når dine hænder er våde: tænd/sluk, Bluetooth forbindelse, lydstyrke op, lydstyrke ned, forrige nummer, næste nummer. To LED-lys viser status for Bluetooth forbindelsen, batteriets opladningsstatus, og om enheden er tændt eller slukket.

Nem at sætte fast på din brusestang (Ø 20-25 mm)

Den skridsikre adapter er nem at sætte godt fast på en hvilken som helst brusestang med en diameter på 20-25 mm. Højttaleren låses på adapteren med en praktisk drej-og-skub-mekanisme og låses op, når du drejer og trækker.

Induktion opladerdock med ekstrafunktioner

Højttaleren leveres komplet med trådløs induktionsoplader, så den er praktisk at oplade, præcis som en elektrisk tandbørste. Dockingstationen er stænkvandsbeskyttet og kan også fungere som elegant basestation for højttaleren, når den bruges uden for brusebadet. Naturligvis kan musikstreaming fortsætte under opladning. Batteriet varer omkring 8 timer på en opladning.

tekniske data og pleje

Produktside

Bluetooth Speaker

26268LV0
hvid / klar grå
Tilføj til notepad
699.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Trådløs højtaler

Reservedele

26323L00
Hvid
Tilføj til notepad
115.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Brusestangsadapter
26324L00
Hvid
Tilføj til notepad
309.00 DKK Vejledende pris inkl. moms
Opladningsstation
Aquatunes

Aquatunes

Vis sortiment