VASKE AF RUSTFRIT STÅL: SLANKE, SOLIDE, STILFULDE

Et køkken er ofte hjemmets hjerte, og når du indretter det, skal rummet både være funktionelt og stilfuldt. Vaske af rustfrit stål er en all-in-one-løsning, som er tro mod det minimalistiske og sofistikerede design.

VASKEDESIGN 101

Alle ved, at en vask skal designes godt, fordi den bruges hver dag. Udover at vasken skal have en tilstrækkelig stor størrelse, skal afløbet også fungere uden problemer, og vaske skal være nemme at rengøre og holdbare. Du bliver overrasket over, hvor mange innovative funktioner en vask kan have for at gøre det daglige arbejde med at vaske op en smule nemmere, og lidt mere behageligt. En vasks æstetik er måske en sekundær overvejelse for mange, men hos GROHE er det også en stor del af designprocessen. Slanke, sprøde linjer kombineret med en fantastisk materialekvalitet, som giver en behagelig blank finish på en stålvask.

  • Rummelige kummer: En rummelig kumme betyder, at du kan vaske store gryder og pander op og stille søndagens ovnfad i blød uden at skabe rod på bordene. Selv med kompakte vaske som denne K700 vask af rustfrit stål kan du vaske dine gryder og pander op uden problemer, fordi alle vaske af rustfrit stål fra GROHE har en minimumsdybde på 16 cm.
  • Bortledning af vand: For at forhindre tilstopninger og hjælpe dig med at holde din vask fri for gammelt vand, er GROHES stålvaske designet således, at vandet bortledes optimalt. Mange vaske har diamantformede folder i bunden af kummen for at sikre perfekt spildevandsflow.
  • Alt-i-én levering: Når den nye vask ankommer, ønsker du ikke at bruge lang tid på at installere den kun for at opdage, at vitale elementer mangler. Hver vask leveres med en undervask- vandlås, så du kan være sikker på, at installationen udføres uden frustrationer.
  • Overløb: En vigtig sikkerhedsdetalje ved alle vaske er, at der skal være et overløb for at forhindre, at vandet løber over eller spildes, men du skal stadig være i stand til at fylde din vask tilstrækkeligt op for at bruge den. Udvalgte modeller har et perimetrisk overløbsdesign, så din vask bevarer sit elegante look uden at gå på kompromis med sikkerheden.

GROHES UNIKKE DESIGNFORDELE

Udover det fremragende tekniske design, drager GROHES vaske af rustfrit stål fordel af særlige detaljer, som gør dem til et godt valg, ikke bare når de er nye, men også mange år fremover.

Ingen bryder sig om støjen fra klirrende gryder og pander, og heller ikke af lyden af vand, der buldrer fra hanerne og ned i vasken; det forstyrrer i den grad et roligt miljø. Takket være isoleringen GROHE Whisper kan du nyde et meget mere roligt køkkenmiljø. Isoleringen blødgør lyden af rindende vand og fra afløbet samt støjen fra gryder og pander, der støder mod hinanden, når du vasker dem op.

Det kan være besværligt at installere en vask af rustfrit stål, men med installationssystemet GROHE QuickFix går det let som en leg. Mange vaske leveres med to forstansede huller, der betyder, at de fleste vaskinstallationer er reversibel, og du kan vælge din vask uden at gå på kompromis med dit favoritdesign.

Ridser er grimme, og dybe revner kan endda gøre rengøringen af din vask mere vanskelig. En vask skal være et sted, hvor du vasker op eller renser dine grøntsager, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt vasken er ren. GROHE StarLight stål er ekstra holdbart, hvilket betyder, at din vask altid er blank, selv efter mange års brug og hyppig eksponering for rengøringsprodukter.

KVALITETSSTÅL OG EKSKLUSIVE FINISHES

Du kan vælge mellem en lang række materialer, når du skal beslutte, hvilken vask der passer bedst til dine behov. Nem at rengøre, modstandsdygtig over for ridser og holdbar - rustfrit stål er den tidløse klassiker til ethvert køkken. En stålvask skaber en sofistikeret atmosfære i ethvert køkken, og GROHES stålvaske er designet med præcise, sprøde flader, der giver hele produktet et balanceret og elegant look.

Rustfrit stål er et af de bedste kvalitetsmaterialer til køkkenmaterialer. Så uanset om du vælger en vask med to kummer eller en vask med et afdrypningsbord kan du være sikker på, at materialerne, som GROHE anvender, overgår branchestandarden. Lad os tage et kig på de ståltyper, som GROHE anvender.

AISI 304

AISI 304 er med sin skinnende blanke overflade en ståltype af særlig høj kvalitet. Det har et højt niveau af krom og nikkel, der betyder, at det er modstandsdygtigt over for rust og korrosion – og det ville også være skidt for et produkt, der i sagens natur udsættes for vand hver dag!

AISI 316 (MARINESTÅL)

Nogle GROHE vaske, som f.eks. K400+ serien fremstilles ved hjælp af AISI 316, som kendes under navnet marinestål. Denne ståltype er endnu mere holdbar end AISI 304 og egner sig perfekt til køkkener, der er placeret i fugtige omgivelser eller i hjem tæt på havet – saltholdig luft kan forværre skader på metaller. Kendetegnet ved dette stål er dets høje indhold af krom, nikkel og molybdenum, som betyder, at det er modstandsdygtigt over for skader fra kemiske rengøringsmidler.

PATENTERET BØRSTETEKNIK (GROHE SATIN FINISH)

Vaskserien K300 – K1000 har alle GROHES satinfinish, som betyder, at de alle er behandlet med særlige gøntsagsfibre. Disse fibre giver GROHES vaske deres karakteristiske silkebløde satinfinish, som både er behageligt at røre ved og en fornøjelse for øjnene. Samtidig er disse vaske mindre porøse på grund af denne satinfinish, der betyder, at vaskens holdbarhed øges og bliver nem at rengøre.

Et kort overblik over fordelene ved at vælge en vask af rustfrit stål fra GROHE:

  • Rummelige kummer gør det nemmere at vaske store gryder og pander op selv
  • Perimetrisk overløb: En nødvendig sikkerhedsdetalje, der er redesignet, så den ser godt ud
  • Disse vaske er solide! Det førsteklasses stål, der anvendes i GROHES vaske, gør dem slidstærke og er et elegant valg til dit køkken
  • Forstanset hane: Nem installation takket være GROHES QuickFix
  • Ro og fred med GROHES Whisper teknologi