GROHE SENSE VANDALARM

INSTALLÉR GROHE SENSE PÅ UNDER 10 MINUTTER

1. Konfigurér enheden i GROHE Sense appen.

2. Sæt batterier i og forbind til enheden.

3. Forbind enheden til dit lokale Wi-Fi netværk.

PLACÉR GROHE SENSE DE MEST RISIKOFYLDTE STEDER I DIT HJEM

Ved siden af vaskemaskinen eller opvaskemaskinen er et oplagt sted at placere GROHE Sense vandalarmen for at opdage lækager.

I badeværelset kan luftfugtighed blive et problem, hvis du ikke lufter nok ud - GROHE Sense giver dig besked, når luftfugtigheden er højere end den ønskede grænse.

Placér en GROHE Sense vandsalarm i kælderen eller på loftsrum for at overvåge luftfugtigheden og temperaturen.

Oplagt til at holde øje med lækager under køkkenvasken, håndvasken eller omkring bad og toilet.

PASSER TIL ETHVERT RUM

Elegant, minimalistisk løsning ideel til ethvert rum

GROHE Sense er designet med elegance og minimalisme for øje. Det gør, at vandalarmen falder naturligt ind i ethvert rum, selv de mest besøgte i hjemmet.

Til svært tilgængelige placeringer: Kombinér GROHE Sense med et forlængersæt

Nogle steder er sværere at overvåge end andre. I disse tilfælde anbefaler vi GROHE Sense forlængersæt, som er ideel til smalle hjørner og smalle steder, for eksempel under vaskemaskinen eller under badekaret.

Tilgængelig i vores online butik.

EKSTRA INFORMATION OM GROHE SENSE

Den intelligente vandalarm

Mød GROHE Sense

Har du brug for hjælp til installation af produkter?

Gå til GROHE Sense hjælpecenter

Installationsvideo for GROHE Sense vandalarm

LÆS MERE

Den intelligente sikkerhedsvagt til dit hjem.

Mød GROHE Sense Guard

Sådan installerer du den intelligente vandafbryder.

Gå til installation af GROHE Sense Guard

Den personlige app for vandstyring.

Mød GROHE Sense app