AFKØLET VAND DIREKTE FRA HANEN

Er der noget bedre end iskoldt vand, når man er rigtig tørstig? Næppe. Og vand er som bekendt ikke bare lækkert, men en daglig nødvendighed. Kroppen har brug for cirka to liter vand om dagen, og endnu mere, hvis man er fysisk aktiv, eller det er varmt. Det er dog langt fra os alle, der får vand nok.

Med en vandhane med nedkølet vand bliver friskt, koldt drikkevand både mere lækkert og lettilgængeligt end nogensinde. Derudover kan du med vandhanen tappe iskoldt vand her og nu til dig selv, familien eller gæster – og nyde vandet som det er eller måske bruge det til en lækker sommerlimonade eller drink.

Hidtil har iskoldt vand været forbundet med både en del besvær og brug af mange ressourcer. Plastflasker til opbevaring af vandet er både et logistisk arbejde og en belastning for miljøet. Men med en vandhane med isvand gør du både livet nemmere for dig selv og miljøet en tjeneste.

Med sine vandhaner har GROHE gjort det så nemt at slukke tørsten, at du vil undre dig over, at det ikke altid har været sådan. Med en GROHE vandhane med isvand i dit køkken får du nemlig isvand og i øvrigt også muligheden for at tilføre brus – nemt og bekvemt og lige når det passer dig.

VELSMAGENDE, FILTRERET OG AFKØLET VAND MED GROHE BLUE HOME

Hvem vil ikke gerne kunne servere rent og forfriskende vand til sig selv eller andre, og hvem vil ikke gerne undvære besværet med at skulle indkøbe vand på flaske? Med GROHE Blue Home får du en vandhane, der gør det muligt at tappe iskoldt vand med eller uden brus, lige så enkelt som du hidtil har åbnet for postevandet. GROHE Blue Home har alt, hvad du skal bruge for at nyde filtreret, afkølet eller kulsyretilsat vand. Dermed er det slut med at vente på, at vandet fra hanen bliver koldt. Med en vandhane med isvand er du og familien altid kun ét tryk fra forfriskende afkølet og filtreret vand direkte fra hanen.

Og hvis du ikke vil udskifte din eksisterende vandhane, udelukker det dig ikke fra at kunne nyde lækkerheden og bekvemmeligheden, der kommer med en vandhane med isvand: Varianten GROHE Blue Home Mono leverer kun det kolde vand og kan komplementere din eksisterende vandhane.

VANDHANEN MED ISVAND – ET LED I ET EFFEKTIVT SYSTEM

Hvordan fungerer systemet bag vandhanen, der gør det muligt at nyde isvand øjeblikkeligt?

GROHE Blue Home består af et armatur, en køler, et filter og en CO2-flaske til brus. Du vælger selv det armatur, du ønsker og er ikke låst til at skulle bruge en type, du ikke kan lide eller ikke passer ind i dit køkken. Det gør det let at tilpasse vandhanen efter det look, du foretrækker i dit køkken. Vandhanerne fås nemlig i forskellige designs og farver.

Køleren kan levere 3 liter kølet vand i timen og placeres typisk i skabet under vasken eller i et af de tilstødende skabe. Den passer ind i de fleste køkkenskabe, og du skal derfor ikke bekymre dig for pladsproblemer som ved tidligere koldtvandsløsninger, såsom amerikanske køleskabe.

Det iskolde vand smager bedst, når man ved, at det er helt rent, og her kommer filteret til sin ret. Det fjerner nemlig skidt, kalk og metalliske substanser, rester af pesticider og selv de mindste partikler, så du får det reneste drikkevand med en forfriskende og god smag.

Koldt vand er ikke bare koldt vand – nogle vil gerne peppe det op med brus, og det er intet problem takket være CO2-flasken. Med et tryk på knappen på armaturet vælger du ganske enkelt, om du vil have afkølet vand uden brus, med lidt eller meget brus.

Se mere i denne brochure om GROHE Blue Home.

ISVAND OGSÅ PÅ ARBEJDET, TAK

Lysten til iskoldt vand melder sig naturligvis ikke kun derhjemme. Navnlig på lange sommerdage på kontoret kan behovet for et glas iskoldt vand hurtigt opstå hos dig og kollegerne. Med GROHE Blue Professional får I en vandhane med isvand, der hurtigt og effektivt leverer en tørstslukker, uden at flaskerne hober sig op og tiden spildes på at skaffe sig koldt vand. Køleenheden leverer 12 liter i timen pr. system, hvilket rækker til ca. 40 personer, i sig selv nok til langt de fleste virksomheder. Også med den professionelle udgave af GROHE Blue får du et tidløst, elegant design, hvad enten man vælger vores Duo- eller Mono-version.