VANDHANEN MED BRUS: DANSKVAND DIREKTE FRA HANEN

Hvem siger, at det skal være kedeligt at drikke vand eller besværligt at drikke ekstra lækkert koldt vand? Nu kan du nyde filtreret og afkølet vand med brus direkte fra din vandhane i køkkenet med GROHE Blue Home – den innovative vandhane med brus, som omdanner dit postevand i køkkenet til en tørstslukkende fornøjelse. Samtidig gør du noget godt for klimaet og miljøet ved at sige farvel til vandflaskerne.

GODE GRUNDE TIL AT ANSKAFFE SIG EN VANDHANE MED BRUS

Tænk engang på, hvor mange flasker det løber op i, hvis man har en smule smag for forfriskende vand med brus. Hvad det koster i unødig plastik, tid og besvær at skulle anskaffe og håndtere de mange flasker, som skal købes ind, slæbes hjem og tilbage til supermarkedet igen til pant. Dertil kommer de miljømæssige konsekvenser – det kræver faktisk syv liter vand at fremstille én liter flaskevand. Ulemperne med plastflaskerne er mange.

Med en vandhane med brus kan du få danskvand, lige når du har lyst til det. På den måde slipper du netop for at skulle anskaffe, bortskaffe og have en masse danskvandsflasker stående. I stedet kan du tappe et iskoldt glas danskvand lige fra hanen. Det er praktisk og let og bidrager oven i købet til æstetikken i dit hjem. Ved at vælge den rette vandhane, sikrer du nemlig, at alle elementerne spiller optimalt sammen i køkkenet.

Det er derfor værd at overveje en vandhane med brus, når du skal have skiftet køkkenarmaturet, eller måske bare når du har lyst til at opgradere.

Med GROHE Blue Home får du netop en vandhane med brus – til frisk, velsmagende og filtreret vand direkte fra hanen når som helst. Og med GROHE Blue Professional fås et tilsvarende system med ekstra stor køleenhed (12 liter) til brug på arbejdspladsen.

GROHES VANDHANER MED BRUS KAN INDSTILLES TIL DINE BEHOV

Hvem har ikke lyst til forfriskende koldt vand i ny og næ? Det har vel alle – men præferencerne er forskellige: Med eller uden brus og i givet fald, hvor meget brus? Med GROHE Blue Home, vandhanen med brus til dit hjem, får du en innovativ vandhane, der via din eksisterende vandtilslutning forvandler postevand til en individuelt tilpasset tørstslukker. Her er det både muligt at tappe filtreret, afkølet vand uden brus, og vand med henholdsvis medium og meget brus. Du trykker blot på forskellige knapper på armaturet, alt efter hvad du har lyst til.

Valgfriheden behøver ikke stoppe ved mængden af brus. GROHEs vandhaner med brus kan således også tilkobles et magnesium+ filter, så der tilføres magnesium til drikkevandet.

Du tænker måske, at ønsket om frisk perlende vand direkte fra hanen ikke kan retfærdiggøre at udskifte din eksisterende vandhane, som du er glad for. Det skal ikke afholde dig fra en vandhane med brus: Med GROHE Blue Home Mono får du nemlig et armatur, der er designet til at passe sammen med andre vandhaner, så du både sikrer et flot look i køkkenet og adgang til filtreret og afkølet vand med eller uden brus, præcis som du ønsker.

EN VANDHANE MED NEM BETJENING OG ALSIDIGT DESIGN

Blot fordi man vælger en vandhane med brus, betyder det selvfølgelig ikke, at man må gå på kompromis med designet. Køkkener kommer i mange udtryk, og vores præferencer for former, farver og materialer er selvsagt forskellige. Her skulle vandhanen gerne være en harmonisk del af helheden, også når det er en vandhane med brus. Med GROHE Blue Home kan du vælge mellem vandhaner i forskellige designs og farver – så der er noget for næsten enhver smag.

GROHE Blue Home-køleren er slank og kan justeres, så den let passer ind i dit køkken. Den kan for eksempel stå i skabet under vasken eller i et af de tilstødende skabe i op til en radius på 2,5 meter. Og installationen er nem – se blot i denne video her. Derudover består systemet af CO2-flaske og filter. Vedligeholdelsen af systemet begrænser sig stort set til udskiftning af CO2-flasken og filteret – det er let klaret, og lys og display fortæller dig, hvornår det skal gøres. Med WiFi-tilslutningen holder du nemt og bekvemt øje med forbrug og status. Brugte CO2-flasker kan let returneres til genpåfyldning.

Så der er ikke meget, der står i vejen for, at du snart kan nyde frisktappet danskvand med en vandhane med brus fra GROHE.

Se mere i denne brochure om GROHE Blue Home.