GROHE KØKKENVASKE: SKABT TIL AT MATCHE I FORM OG FUNKTION

Køkkenvasken er et af de mest benyttede områder i køkkenet. Det er her, du vasker dine grøntsager, dine hænder og vasker op efter en stor middag. Du fylder gryderne med vand til pasta, kedlen til te eller henter et glas vand. Du finder dig selv stående ved køkkenvasken mange gang dagligt, så hvorfor ikke vælge en vask, der overgår dine forventninger og behov? GROHEs luksuriøse køkkenvaske, er udviklet netop med henblik på at møde så mange af dine behov som muligt.

FORBIND STIL OG FUNKTION

GROHEs designerkøkkenvaske er udviklet til at passe ind i ethvert køkken. Med et bredt udvalg af innovative og moderne designs er det ikke svært at finde netop den køkkenvask, der passer perfekt ind i dit hjem. Du kan vælge mellem vaske med 1, 1,5 eller 2 kummer alt efter hvilke behov, du har, samt ved at vurdere, hvor meget af bordpladen, den må fylde. Desuden kan du selv bestemme, hvor fremtrædende din køkkenvask skal være i dit køkken ved hjælp af tre forskellige monteringsmuligheder: nedfældning, planlimet eller underlimet. Sidstnævnte er den ideelle løsning til et minimalistisk og nutidigt køkken, hvor der ingen synlig fuge er at se mellem bordpladen og køkkenvasken. Overvej også, om du ønsker en køkkenvask med afløbsbakke til dine pander og gryder, når de er blevet vasket op, eller til de våde grøntsager, så du skåner din bordplade for det overskydende vand.

Ikke kun praktisk, men også stilmæssigt finder du, hvad du skal bruge hos GROHE. Med flere farver og overflader tilgængelige bliver det muligt at gøre valget af køkkenvask mere personligt. GROHEs kompositvaske kommer i to moderne farvevalg: Sort granit og grå granit. GROHE K700 Underlimet rustfri stålvask kommer i farverne Børstet Hard Graphite, Børstet Cool Sunrise og Børstet Warm Sunset, som giver det fornuftige materialevalg til din køkkenvask et eksklusivt og unikt look.

MONTERING GJORT NEMT

GROHEs QuickFix system betyder, at din nye køkkenvask kan monteres på blot nogle få minutter uden brug af værktøj. Hver køkkenvask kommer med en vandlås og fjernstyret pop-up funktion til bundproppen for hurtigere installering af din nye vask.

Mange køkkenvaske med afløbsbakker har allerede to præfabrikerede huller, hvilket gør det muligt at montere afløbsbakken på hhv. den højre eller venstre side af køkkenvasken, som det passer dig bedst. Med så mange detaljer og individuelle løsninger bliver du glad for at have valgt GROHEs produkter til dit nye køkken.

GÅ PÅ OPDAGELSE I GROHES KØKKENVASKE

GROHES KØKKENSYSTEMER DÆKKER ALLE BEHOV

Med vores køkkenarmaturer, køkkenvaske, tilbehør og vand- og afløbssystemer bliver det ingen sag at skabe et stilet, praktisk og fremtidssikret køkken. Desuden tilbyder GROHEs produkter nogle ekstra særlige egenskaber, som vi er sikre på, du vil elske:

 • Fjernstyret pop-up ventil, der gør det muligt at tømme køkkenvasken uden at skulle have hænderne ned i det beskidte vand.
 • GROHE Long-life Shine krombelægning er lavet i rustfrit stål, der kvalitetsmæssigt ligger over standard og er yderst holdbart. Med denne krombelægning er din køkkenvask nem at holde ren på daglig basis og vil samtidig holde sin flotte glans i årevis.
 • GROHE Whisper teknologi gør, at din køkkenvask ikke støjer, når vandstrålen rammer bunden af vasken. Whisper-teknologien består af en isolering integreret på underside af køkkenvasken, som gør en ellers støjende stålvask til en komfortabel oplevelse i både lyd og udtryk. Kompositvaskene formår at opnå samme behagelige effekt uden denne isolering, da materialet i sig selv reducerer støjen fra det rindende vand.

Gør sure pligter til en ren fornøjelse. Med en køkkenvask fra GROHE får du opfyldt dine behov og mere til, og du vil bemærke forskellen øjeblikkeligt.

KVALITET DU KAN SE OG FØLE PÅ

Kvaliteten af GROHEs produkter er i særklasse, og med vores patenterede overfladeteknologi bliver rengøringen gjort enkel. Vores rustfrie stålvaske er en garanti for holdbarhed og styrke. For at kunne fremstille de slidstærke og modstandsdygtige kompositvaske er der anvendt kvarts, det hårdeste granitelement, der er modstandsdygtig over for ridser, buler, varme og pletter, samt at farven falmer hvis udsat for UV-lys.

GROHES PAKKER AF KØKKENVASKE – ALT I ÉN

Det er nu lettere end nogensinde før at købe en ny køkkenvask med GROHEs køkkenvaskpakker, som indeholder både køkkenvask og armatur. Pakkerne er tilgængelige i tre forskellige designlinjer, som sikrer dig en fin balance mellem perfekt ydeevne og et flydende design. Vælg mellem følgende høj-kvalitetsdesigns:

KOMPLET PORTEFØLJE I ALLE PRISSEGMENTER

I GROHEs brede udvalg af køkkenvaske dækker vi alle stile, størrelser og prisklasser, så du er sikker på at finde den perfekte model uden at sprænge budgettet. Udvalget af køkkenvaske strækker sig fra kompakte modeller, som er ideelle til mindre køkkener, til helt til store dobbeltvaske, hvis du har brug for mere plads til potter og pander. Du har således valget mellem slanke, slidstærke og rustfrie modeller såsom K500 KØKKENVASK I RUSTFRIT STÅL, den holdbare K500 KOMPOSITVASK eller den uovertrufne og ridsefaste PVD K700 UNDERLIMET RUSTFRI STÅLVASK

GROHES SORTIMENT AF KOMPOSITVASKE

KOMPLET PRODUKTOVERSIGT

Find din ideelle kompositvask hos GROHE - GROHEs K-serie af køkkenvaske kommer i forskellige størrelser og stile. Her kan du vælge mellem:

 • Vaske med 1, 1,5 eller 2 kummer
 • To farver i komposit, hhv. sort granit og grå granit
 • Nedfældet eller underlimet vask

PRODUKTEGENSKABER

Vi er overbeviste om, at du vil elske de særlige egenskaber, som følger med vores kompositvaske:

 • Den støjreducerende GROHE Whisper teknologi
 • Fjernstyret pop-up ventil, der trækker bundproppen op for dig, når vasken er fuld af beskidt vand
 • Rummelige kummer (min. 20cm i dybden), der giver mere arbejdsplads og bevægelsesfrihed nede i vasken
 • Varmeudholdende op til 280°C
 • Ridsefast for længere holdbarhed
 • Modstandsdygtig over for pletter, så din køkkenvask forbliver flot
 • Falmer ikke i UV-lys, og farven står stærk igennem længere tid
 • 100% tilegnet madprodukter, så du hygiejnisk kan tilberede din mad ved køkkenvasken

GROHES SORTIMENT AF PVD & RUSTFRIE STÅLVASKE

KOMPLET PRODUKTOVERSIGT

Find din ideelle PVD eller rustfrie stålvask hos GROHE, hvor enhver størrelse og stil kan findes i GROHEs K-serie af køkkenvaske. Her kan du vælge mellem:

 • Vaske med 1, 1,5 eller 2 kummer
 • Nedfældet, underlimet eller planlimet vask
 • Fås i farverne Børstet Hard Graphite, Børstet Cool Sunrise og Børstet Warm Sunset

PRODUKTEGENSKABER

Vi er overbeviste om, at du vil elske de særlige egenskaber, som følger med vores PVD og rustfrie stålvaske:

 • GROHE Whisper teknologi
 • Fjernstyret pop-up ventil, der trækker bundproppen op for dig, når vasken er fuld af beskidt vand
 • GROHE QuickFix system for let og hurtig installering
 • GROHE Long-life Shine for en funklende og langvarig overfalde på din køkkenvask
 • Rummelige kummer (min. 16cm i dybden), der giver mere arbejdsplads og bevægelsesfrihed nede i vasken

Brochure

Køkkenbrochure

Prisvindende design med innovativ funktionalitet