<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Moderne køkken med grønne køkkenskabe og GROHE Baulines professionelle vandhane

GROHE BAULINES ARAMTURER

STIL OG FUNKTIONALITET I ÉT - FORENKEL DINE INSTALLATIONER OG FORBEDR DINE KUNDERS HJEM:

At opnå den perfekte balance mellem enkelhed og elegance er afgørende, når du vælger armaturer til dine kunders køkkener. Med udvalget af GROHE Baulines professionelle armaturer kan du nemt opnå dette. Med brugerkomforten for øje har GROHE Baulines et gennemtænkt æstetisk design og et bredt udvalg af ergonomiske håndtag. Uanset om dine kunders køkkenstil hælder til den klassiske eller mere minimalistiske indretning, passer GROHE Baulines godt ind, hvilket gør det til det perfekte valg for enhver kunde.

Udvalg af GROHE Baulines vandhaner

Med GROHE Baulines køkkenarmaturer, herunder GROHE BauEdge, GROHE BauLoop, GROHE BauFlow, GROHE BauCurve og GROHE BauClassic, har dine kunder et bredt udvalg af stilarter at vælge imellem. Armaturerne, inklusiv dem med drejetud, fås i forskellige versioner - høj, medium og lav. Nogle af dem fås også med udtrækstud. Disse armaturer prioriterer brugerkomfort og er designet til at imødekomme individuelle præferencer.

Køkken

Køkkenarmatur
BauLoop
Køkkenarmatur
31368000
kr. 1.293,00
Vejledende pris inkl. moms
Køkkenarmatur
BauEdge
Køkkenarmatur
31367000
kr. 1.293,00
Vejledende pris inkl. moms

FUNKTIONER, DER GØR LIVET NEMT

Opgradér dine kunders køkkenoplevelser med GROHE Baulines armaturer, som er designet til at gøre livet i køkkenet lettere. Oplev en række funktioner, der forenkler hverdagens opgaver og forbedrer funktionaliteten:

Blåt ikon for GROHEs funktion med bly- og nikkelfrie indre vandveje

BLY- OG NIKKELFRIE INDRE VANDVEJE

GROHEs teknologi med indre vandveje sikrer, at vandet ikke kommer i kontakt med bly eller nikkel inde i armaturet. Det garanterer rent drikkevand, der er 100% fri for bly og nikkel.

Blåt ikon for GROHEs funktion med coint-slot mousseur

COIN-SLOT MOUSSEUR

Mousseuren på de lave og mellemhøje tude kan nemt skrues af og dermed hurtigt rengøres eller udskiftes. Helt perfekt til et travlt køkkenmiljø.

Blåt ikon for GROHEs udtrækkelige funktion

UDTRÆKKELIG FUNKTION

De nye udtrækkelige versioner øger komforten til et nyt niveau og gør det muligt at nå enhver del af vasken og gør det lettere at fylde gryder uden for vasken.

INSTALLATØRENS CHEAT SHEET TIL PRODUKTER

Hvis du har brug for at lave en overbevisende præsentation af produkter for at gøre det ekstra attraktivt for din kunde, har vi løsningen. Her er nogle idéer, som du kan fremlægge for dine kunder, som giver dig flere konkurrencemæssige fordele.

Person, der renser grøntsager med GROHE Baulines professionel vandhane

KØKKENER TIL PRIVATE HJEM

Gør dine kunders køkkendrømme til virkelighed med GROHE Baulines armaturer, der tilføjer et strejf af elegance til deres hjem. Armaturerne er ideelle til større vaske, hvor det nydelige design kan stå ud med spændende vinkler, der er visuelt tiltalende. Ønsker du et moderne og strømlinet look er det oplagt at matche disse armaturer med vores GROHE køkkenvaske. Med deres lette installation og minimale vedligeholdelsesbehov imødekommer GROHE Baulines armaturer og vaske alle ønsker, som forvandler dine kunders køkkener til et rum, der udstråler både stil og funktionalitet.

PROFESSIONELLE KØKKENER

Til det professionelle køkken er GROHE BauClassic-armaturet et oplagt valg. Armaturets buede tudform gør det nemt at skylle diverse madvarer og fylde gryder. Grebet på armaturet giver en sikker og præcis vandgennemstrømning.

Til områder beregnet til håndvask i køkkenet er GROHE BauLoop-armaturet et godt valg. Vandhanen giver dig mulighed for at rengøre selv store gryder og beholdere. Det ovale håndtag er perfekt til rengøring i et professionelt køkkenmiljø. GROHE Long-Life Finish overfladen er utrolig ridsefast; en nødvendighed i ethvert travlt professionelt køkken.

INSTALLATØRFORDELE VED GROHE BAULINES ARMATURER

GROHE Baulines køkkenarmaturer tilbyder adskillige fordele for installatører, hvilket gør installationsprocessen nem og effektiv. Med brugervenlige funktioner og gennemtænkt design giver GROHE Baulines armaturer installatører store fordele.

  • Med inkluderede metalbespændinger og en stabiliseringsplade sikrer GROHE Baulines nem installation ved at tilbyde omfattende kompatibilitet med forskellige typer af vaske og bordplader. Nyd fordelene ved en installation, der er ligetil.
  • Præsentable salgspakker til almindelige køkkeninstallationer og køkkenkrav hjælper installatører med at spare tid og energi på at samle de nødvendige komponenter. Disse pakker sikrer, at installatører har alle de essentielle elementer klar til at præsentere for kunder.

Inspiration

Nærbillede af en rund køkkenvask med en GROHE Baulines professionel vandhane.
En person der rengør grøntsager med en professionel GROHE Baulines vandhane.
Nærbillede af moderne køkkenvask udstyret med professionelt GROHE Baulines armatur
Nærbillede af GROHE Baulines professionel vandhane.
Person der renser kartofler med GROHE Baulines professionel vandhane.
GROHE Baulines professionel vandhane i moderne køkken.

Find dit nærmeste showroom

Gråt verdenskort på hvid baggrund

Kontakt dit foretrukne showroom i dag for personlig support, der passer til dine individuelle behov.

Find et showroom

Download

Køkkenbrochurer

Prisvindende design med innovative funktioner

The Future of water

GROHE fortællinger 2023

Oplev mere

Enkelthed i det moderne køkken

Kærlighedshistorien om BAU