DET NYE HOT SPOT I DIT KØKKEN

Nu skal du aldrig vente på at kedelen koger igen. Med GROHE Red kan du fylde alt fra et krus til en stor gryde med kogende varmt vand på et øjeblik og direkte fra dit køkkenarmatur. Med GROHE Red har du både de almindelige funktioner med koldt og varmt vand, og de innovative seperate trykknapper som giver dig kogende vand.

<strong>REN OG FRISK SMAG</strong>

Filtreret vand varmet op til 100°C for at give din te og kaffe en exceptionel smag

<strong>MINDRE SPILD</strong>

Du tager kun præcis den mængde varmt vand du behøver - så du sparer både vand og energi.

<strong>IKKE MERE VENTETID</strong>

Nu er kogende vand altid tilgængeligt ved et tryk på knappen. Du skal aldrig mere vente på at kedlen koger.

<strong>PLADS PÅ KØKKENBORDET</strong>

Nu kan du slippe for at have flere apperater stående på dit køkkenbord. GROHE Red opfylder dine behov med kun ét enkelt armatur.

EN ENKEL LØSNING

SMAG FORSKELLEN

Brug GROHE Red i kombination med et GROHE Blue filter og få frisk filtreret kogende vand direkte fra hanen - nyd din te og kaffe med en ren smag. Kedlen hvori vandet opvarmes er fremstillet af titanium som ikke giver vandet en metallisk smag. Kedlen er også meget modstandsdygtig overfor korrosion og kalkaflejringer, hvilket betyder at smagen forbliver ren og god i hele produktets levetid.

RYD OP I DIT KØKKEN

Ethvert travlt køkken behøver mere bordplads. Med GROHE Red kan du fjerne din elkedel fra bordpladen og få både varmt og koldt vand plus kogende vand - alle fra samme armatur. Systemets kompakte kedel er designet til at passe diskret under vasken, hvilket giver dig mere bordplads og et køkken med et renere look.

SPAR DIN SYREBARE TID

Nu skal du aldrig mere vente på at vandet i gryden koger. Vi har alle en travl hverdag, og tiden der bruges på at vente på at vandet koger tages fra tid der kan bruges til sjovere ting. Uanset om det det gælder kogning af pasta, blanchering af grøntsager eller forberedelse af en sutteflaskeforkorter GROHE Red din ventetid, fordi vandet koger med det samme.

SPAR PÅ VANDET OG ENERGIEN

Tænk et øjeblik på hvor ofte du koger vand i elkedlen for derefter at koge det igen fordi du glemmer det. Med GROHE Red kan du få kogende vand præcis når du skal bruge det, og derved spare både tid og energi. I kombination med GROHE Red kedelen, som kan erstatte et varmtvandsudløb i køkkenet, gemmer systemet endnu mere vand. Den store GROHE Red kedel leverer både det opvarmede vand som kogende, og som det almindelige varme vand vi kender. Det er slut med at spilde vand mens du venter på at det når den optimale temperatur.

KOGENDE VAND FRA VANDHANEN

Hvor mange gange om dagen fylder du vand i din elkedel? Fra den første kop te om morgenen til en sen pastaret. Vi koger vand utallige gange i løbet af en dag og ofte varmer vi meget mere end vi har brug for. Med GROHE Red har du præcis den mængde vand opvarmet til 100°C når du skal bruge det. Det er både praktisk og sparer på tide og vand.

TEKNOLOGI DU KAN STOLE PÅ

Madlavning, rengøring, sterilisering ... uden at glemme den forfriskende kop te og kaffe. Vi bruger kogende vand til mange ting hver dag så hvorfor skulle vi ikke ønske, at det både var hurtigt og økonomisk muligt at gøre hverdagen lettere. GROHE Red giver dig kogende vand på et øjeblik uden at du skal rode med elkedel. Nyd også en renere smag, der oven i købet er mere økonomisk end en kedel og bruger mindre energi. GROHE Red giver dig muligheden for at give dit køkken et rent look med tre spændende varianter at vælge imellem.

GROHE Red kedlen holder omkostninger og energiforbruget nede. Det forbedrede design og isoleringen har betydet at produktet har opnået A rating for effektiviteten.

Skal du på ferie? Så kan du skifte kedlen til ferie-mode. Her opvarmes vandet kun til 100°C hvilket giver yderligere energibesparelser.

Udover det er den titanium som bruges i kedlen utrolig holdbar og den ruster ikke.

Mono-funktion

Armatur og kedel i strørrelse L
GROHE Red Mono
Armatur og kedel i strørrelse L
30080001
kr. 17.060,00
Vejledende pris inkl. moms