Water Filter Taps

En filtrerende vandhane kombinerer et filter, der monteres under køkkenvasken, med et køkkenarmatur for at reducere partikler der kan påvirke almindelig postevands smag og lugt.

Water Filter Faucets

Vandfilter– dejlig friskt vand fra din vandhane
Det er tit postevandets smag og lugt der stopper folk fra at drikke det . En filtrerende vandhane reducerer mængden tungmetaller klor og kalk der findes i postevand og sommetider giver det en dårlig smag. Den er bekvemt at bruge sammenlignet med filtrerende vandkanner da filteret er koblet direkte til din husholdnings vandforsyning og leverer filtreret vand med det samme det efterspørges.

Filtrerende vandhaner– en miljøvenlig løsning
Udskift flaskevand med filtreret postevand og du vil spare penge, tid og natur recourser. Det kræver syv liter vand for at producere en en-liter flaske mineralvand. Plus du sparer besværet med at bære flasken hjem og resirkulere den tomme flaske.

GROHE Blue® filtrerende vandhane
GROHE Blue® er et vandfiltrerende system.Den består af et filter der monteres under køkkenvasken, en GROHE Blue® vandhane og en elegant en-liter glass karaffel. Vandhanen har to invendige vandveje (lavet af madvenlig PEX) for filtreret og ufiltreret vand. Et lys på vandhanens håndtag blinker når filter kapasiteten er lavere end 10%, og varsler om at filteret snart skal skiftes. Filteret har en kapacitet på 500 liter vand, og holder i op til 6 måneder. Det kan også tilpasses både hårdt og blødt vand.

GROHE Blue® water filter faucet
GROHE Blue

GROHE Blue® glass carafe and glasses

GROHE Blue® Chilled and Sparkling Starter kit

GROHE Blue® saves resources and money

Recommended product ranges

GROHE Blue Professional - Vandhane med danskvand

GROHE Blue Professional - Vandhane med danskvand

GROHE Blue Professional - Vandhane med danskvand

GROHE Blue Pure

GROHE Blue Pure