LEVERANDØR AF EKSTRAORDINÆRE GÆSTEOPLEVELSER

LEVERANDØR AF EKSTRAORDINÆRE GÆSTEOPLEVELSER

LEVERANDØR AF EKSTRAORDINÆRE GÆSTEOPLEVELSER

LEVERANDØR AF EKSTRAORDINÆRE GÆSTEOPLEVELSER

DIN GLOBALE PARTNER TIL ALLE PROJEKTER INDEN FOR HOTEL- OG RESTAURATIONSBRANCHEN

Hotel- og restaurationsbranchen er bygget op omkring en fælles passion for at skabe og levere de bedste gæsteoplevelser. Virkelig mindeværdige besøg kræver, at hver eneste interaktion er af første klasse - hver eneste gang.

Hos GROHE forstår vi dette. Derfor kan vores produkter findes i hotelbyggerier over hele verden - vi arbejder sammen med de største internationale hotelkæder og de mindste uafhængige boutiquehoteller. Vi samarbejder med bygherrer på både renoverings- og nybyggeriprojekter i alle segmenter - fra budgetvenlige til kvalitetsbetonet-, livsstils- og luksushoteller samt hoteller med langvarigt ophold - vores omfattende udvalg af produkter i forskellige prisniveauer betyder, at vi kan tilbyde enkle løsninger fra én leverandør til projekter af enhver størrelse.

Desuden har vi et globalt team dedikeret til hotel- og restaurationsbranchen, så vi kan tilbyde rådgivning og hjælp i alle faser - fra den indledende planlægningsfase og hele vejen til levering af en omfattende portefølje af løsninger til efterfølgende support.

LUKSUS

I hotel- og restaurationsbranchen er begrebet luksus et begreb, der hele tiden udvikler sig - processen med at skabe uforglemmelige gæsteoplevelser kræver en dyb, vedvarende forpligtelse til at forstå, foregribe og overgå forventningerne hos verdens mest kvalitetsbevidste gæster. At skabe mindeværdige følelsesmæssige forbindelser med kunderne kræver omhyggelige standarder og omhyggelig opmærksomhed på alle detaljer.

Hos GROHE forstår vi dette: gæstetoiletter skal være designet og udstyret til det allerhøjeste niveau. Badeværelset er det sted, hvor æstetisk skønhed og kompromisløs funktionalitet skal eksistere i harmoni og sympati. Vores Atrio kollektion - med sin renhed, kvalitet og betagende enkelhed - er det perfekte valg. Atrio er baseret på den mest elegante geometriske form og er en ikonisk syntese af elegance, præcision og intuitiv og nem at bruge.

GROHE Lineare-serien er inspireret af minimalismens skønhed. Designet er baseret på sammensætningen af to enkle geometriske strukturer - de cylindriske kroppe og de slanke rektangulære former af håndtag og tud kombineres for at skabe et produkt, der passer perfekt ind i den moderne arkitektoniske kontekst - og giver designere af Upper Upscale-hoteller den ultimative fleksibilitet i deres badeværelsesvalg.

Besøg vores: Atrio-serie

UPPER UPSCALE

I Upper Upscale-hotelsegmentet forventer gæsterne sofistikerede omgivelser og den højeste standard for service. For at skabe mindeværdige, afslappende oplevelser skal der tages hensyn til hver eneste interaktion med kunderne, og hvert eneste kontaktpunkt skal være af højeste standard. Badeværelser er en enormt vigtig del af Upper Upscale-hoteloplevelsen.

GROHE Lineare-serien er inspireret af minimalismens skønhed. Designet er baseret på sammensætningen af to enkle geometriske strukturer - de cylindriske kroppe og de slanke rektangulære former af håndtag og tud kombineres for at skabe et produkt, der passer perfekt ind i den moderne arkitektoniske kontekst - og giver designere af Upper Upscale-hoteller den ultimative fleksibilitet i deres badeværelsesvalg.

Besøg vores: Lineare-serie

UPSCALE

I Upscale-segmentet forventer gæsterne et afslappende og indbydende ophold. Men de er også på udkig efter inspiration og mindeværdige interaktioner. GROHE tilbyder et komplet sortiment af badeværelsesløsninger til Upscale-hotelsegmentet, som tilbyder funktionalitet, bæredygtighed og mulighed for designere til problemfrit at realisere deres visioner på en omkostningseffektiv og fuldt integreret måde.

GROHE Essence-kollektionen er kendetegnet ved konsistens - alle elementer i serien, fra brusehoved til håndvask eller badekararmatur, kombineres ubesværet til en stilfuld, sammenhængende helhed. Serien tilbydes i et udvalg af meget holdbare overflader inspireret af verdensomspændende farvetrends, der giver designere mulighed for at skabe karakteristiske, mindeværdige badeværelser, der forstærker og fremhæver deres unikke koncept.

Besøg vores: Essence-serie med forskellige farvemuligheder

GROHE Plus er inspireret af buen - en ikonisk arkitektonisk form, der giver både styrke og lethed. Ved at kombinere cirklens kurve med kubens skarpe, rene flader giver den en indtagende silhuet, der repræsenterer styrke og stabilitet.

Besøg vores: GROHE Plus-serie

UPPER MIDSCALE

I Upper Midscale-segmentet forventer gæsterne en ensartet høj standard på hele hotellet. Uanset om gæsterne rejser på ferie eller i forretningsøjemed, er de på udkig efter en effektiv, problemfri oplevelse - og et afslappende, indbydende ophold.

GROHE Essence-kollektionen giver hoteldesignere mulighed for at skabe en ensartet æstetik af høj kvalitet på tværs af alle værelser og offentlige rum. Hvert produkt i serien bygger på den samme inspiration - og fungerer i perfekt samspil, både funktionelt og visuelt, med komplementære produkter fra kollektionen.

Besøg vores: Essence-serie

MIDSCALE

I segmentet Midscale-hoteller skal designerne balancere gæsternes forventninger med parametrene for projektets budget. Fordi GROHE tilbyder et omfattende udvalg af løsninger til alle prisklasser, er vi i stand til at indarbejde mange avancerede funktioner i vores Midscale-kollektioner - hvilket giver designere og planlæggere mulighed for at skabe gæsteoplevelser med en førsteklasses, højkvalitetsfornemmelse uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller visuel appel.

GROHE Eurosmart Cosmopolitan-serien fokuserer på det væsentlige. Designet kombinerer moderne æstetik med fremragende ergonomi og den højeste funktionalitet - og indeholder gennemprøvede teknologier som GROHE SilkMove ES, der giver gæsterne mulighed for at vælge koldtvandsstart. Perfekt til daglige rutiner såsom tandbørstning eller håndvask og eliminerer unødvendig opvarmning af vand - og sparer både energi og dyrebare ressourcer.

Besøg vores: Eurosmart Cosmopolitan-serie

GROHE Eurosmart-kollektionen indeholder avancerede GROHE-teknologier som GROHE SilkMove og GROHE Long-Life Shine til et prisniveau, som gør det muligt for designere af hoteller på midscale at skabe badeværelser, der er både moderne og funktionelle.

Besøg vores: Nye Eurosmart-serie

BUDGET

I budget-hotelsegmentet er funktionalitet, renlighed og effektivitet lige så vigtige, hvilket gør GROHE Bau-kollektionen til det perfekte valg. Serien byder på en skarp, moderne æstetik og tilbyder avancerede teknologier sammen med materialer og overflader af høj kvalitet til en pris, der er designet til at passe til selv de hårdeste budgetter. Sortimentet omfatter en bred vifte af håndvaske i forskellige størrelser og monteringsmuligheder, hvilket gør kollektionen perfekt til både gæsteværelser og offentlige toiletter.

Besøg vores: Bau-serie