UOVERTRUFFEN KOMFORT FOR PASSAGERER

UOVERTRUFFEN KOMFORT FOR PASSAGERER

UOVERTRUFFEN KOMFORT FOR PASSAGERER

FØRENDE INDEN FOR RESSOURCEEFFEKTIVITET

Leverandør af omkostningseffektive sanitetsløsninger til krydstogtindustrien

Den maritime sektor er en global industri. Derfor har GROHE et internationalt netværk af konsulenter dedikeret til krydstogtskibsindustrien med et globalt projektteam, der kan tilbyde sektorspecifik ekspertise og det højeste niveau af personlig service - uanset hvor i verden dit projekt er baseret.

Vores globale fodaftryk og veludviklede forsyningskæde med kort leveringstid for både ny indretning og reservedele dækker alle større havne og skibsbygningsværfter i verden - hvis dit skib er der, er vi der også. Vi tilbyder både personlige møder og en række effektive onlineværktøjer for at hjælpe dig med at specificere og indrette dit projekt på den mest effektive og omkostningseffektive måde.

Vores omfattende sortiment af ressourceeffektive og ofte berøringsfrie løsninger er designet til at give hygiejnisk interaktion og reducere vand- og energiforbruget i alle maritime projekter. Vi samarbejder med alle førende internationale krydstogtoperatører og tilbyder en omfattende løsning fra én leverandør til alle prisklasser for at give dine passagerer et uovertruffent niveau af komfort og tilfredshed.

Mindre vand. Mere nydelse.

I det maritime miljø er effektiv udnyttelse af vand en vigtig faktor. Dine passagerer forventer imidlertid det højeste niveau af komfort og luksuriøs funktionalitet. GROHE WaterSaving-serien af vandbesparende løsninger opfylder - uden at gå på kompromis - begge behov: Teknologi såsom selvlukkende armaturer, termostater med Eco-indstillinger og berøringsfrie armaturer, der kan kombineres for at reducere vandforbruget – og maksimere passagerernes tilfredshed.

Vores maritime partnere

GROHE er den stolte leverandør af sanitetsarmaturer til alle de store krydstogtselskaber, herunder AIDA Cruises, Carnival Cruise Lines, Celebrity Cruises, Disney Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises og Royal Caribbean Cruises.

SPA & WELLNESS

GROHE har stor erfaring inden for premium spa-segmentet og har arbejdet sammen med mange af verdens mest eksklusive og luksuriøse wellness-feriesteder - vi tilbyder et omfattende sortiment af produkter til spa-sektoren i en lang række nøje gennemtænkte farver og førsteklasses overflader. I den maritime sektor er ressourceeffektivitet naturligvis en vigtig faktor - vores udvalg af avancerede vandbesparende teknologier giver maritime arkitekter og designere mulighed for at skabe en overdådig, selvforkælende spaoplevelse om bord på skibe.

Smukt design spiller en vigtig rolle for at skabe en afslappende atmosfære. GROHE Colors-serien, der tilbydes i et fantastisk udvalg af overflader og farver, kombinerer dygtigt håndværk, elegant design og smart teknologi.

Besøg vores: GROHE Colors-serie

SUITER

I søfartssektoren skaber de mest luksuriøse suiter unikke og uforglemmelige oplevelser for passagererne. På dette niveau er upåklagelige standarder afgørende. At opfylde de mest kvalitetsbevidste gæsters forventninger kræver en kontinuerlig indsats fra arkitekter og indretningsarkitekter for at forstå og opfylde disse forventninger.

Hos GROHE deler vi denne forpligtelse. Badeværelser til passagerer skal være designet og udstyret på det allerhøjeste niveau. Badeværelset er det sted, hvor æstetisk skønhed og kompromisløs funktionalitet skal eksistere i harmoni og sympati. Vores Atrio kollektion - med sin renhed, kvalitet og betagende enkelhed - er det perfekte valg. Atrio er baseret på den mest elegante geometriske form og er en ikonisk syntese af elegance, præcision og intuitiv brugervenlighed.

Besøg vores: Atrio-serie

PREMIUM KABINER

Passagerer i Premium kabine-segmentet har høje forventninger - de er på udkig efter sofistikerede omgivelser, hvor hvert eneste kontaktpunkt er nøje overvejet. Funktionalitet og æstetisk udseende er lige så vigtige - gæsterne ønsker en problemfri oplevelse og et afslappende hjem om bord på skibet. GROHE tilbyder arkitekter og designere en række skræddersyede, bæredygtige og ressourceeffektive løsninger, så de kan realisere deres vision på en omkostningseffektiv og fuldt integreret måde.

GROHE Lineare-serien er inspireret af minimalismens skønhed. Designet er baseret på sammensætningen af to enkle geometriske strukturer - de cylindriske kroppe og de slanke rektangulære former af håndtag og tud kombineres for at skabe et produkt, der passer perfekt ind i den moderne arkitektoniske kontekst - og giver designere af Upper Upscale-kabiner og suiter den ultimative fleksibilitet i deres badeværelsesvalg.

Besøg vores: Lineare-serie

GROHE Essence-kollektionen er kendetegnet ved konsistens - alle elementer i serien, fra brusehoved til håndvask eller badekararmatur, kombineres ubesværet til en stilfuld, sammenhængende helhed. Serien tilbydes i et udvalg af meget holdbare overflader inspireret af verdensomspændende farvetrends, der giver designere mulighed for at skabe kabiner og suiter med karakteristiske, mindeværdige badeværelser, der forstærker og fremhæver deres unikke koncept.

Besøg vores: Essence-serie og se de forskellige farvemuligheder

KABINER

I dette mellemklasse-segment skal designerne balancere mellem gæsternes forventninger og projektets budgetparametre. Fordi GROHE tilbyder et omfattende udvalg af løsninger i alle prisklasser, kan vi indarbejde mange avancerede funktioner i vores kollektioner til kabiner i mellemklassen - hvilket giver designere og arkitekter mulighed for at skabe passageroplevelser med en førsteklasses, højkvalitetsfornemmelse uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller visuel appel.

GROHE Eurosmart Cosmopolitan-serien fokuserer på det væsentlige. Designet kombinerer moderne æstetik med fremragende ergonomi og ressourceeffektiv funktionalitet - og inkorporerer gennemprøvede teknologier som GROHE SilkMove, GROHE SilkMove ES og GROHE Long-Life Shine.

Besøg vores: Eurosmart Cosmopolitan-serie

GROHE Eurosmart-kollektionen indeholder avancerede GROHE-teknologier som GROHE SilkMove og GROHE Long-Life Shine til en pris, der gør det muligt for maritime arkitekter og designere i mellemklassen at skabe badeværelser i kabinen, der er både moderne og funktionelle.

Besøg vores: Nye Eurosmart-serie

BESÆTNINGSKABINER

Når designere og arkitekter skal skabe kabiner og toiletter til besætningsmedlemmer, er de på udkig efter løsninger, der er pålidelige, funktionelle og ressourceeffektive. Let rengøring og løbende vedligeholdelsesomkostninger er også vigtige overvejelser. Vores Bau-kollektion er det perfekte valg for designere, der ønsker at specificere deres projekt på en omkostningseffektiv måde. Sortimentet er konkurrencedygtigt prissat og let at rengøre og tilbyder alsidig æstetik og avanceret teknologi. Kollektionen omfatter et bredt udvalg af håndvaske i forskellige størrelser og monteringsmuligheder, hvilket gør Bau til den perfekte løsning til alle besætningsområder - herunder kabiner, toiletter og fællesrum.

Besøg vores: Bau-serie

OFFENTLIGE TOILETTER

På havet er hygiejne en vigtig prioritet. Og ingen steder er dette vigtigere end i offentlige toiletter og fællesrum. Kontrol med spredningen af bakterier, især i områder med stor trafik, er afgørende for sundheden og velvære for alle om bord. GROHE tilbyder en bred vifte af gennemprøvede løsninger til offentlige toiletter: infrarød, berøringsfri betjening af håndvaske og toiletter reducerer enhver risiko for krydskontaminering, mens væghængte kummer og toiletter kombineret med rent designede armaturer og tætninger af høj kvalitet forbedrer rengøringseffektiviteten og fremskynder den daglige vedligeholdelse.

Besøg vores: Serie af berøringsfri produkter

Eurostyle Cosmopolitan
Håndvaskarmatur, S-Size
33552002
Eurosmart Cosmopolitan
Håndvaskarmatur, S-Size
32825000
Eurosmart Cosmopolitan
Håndvaskarmatur, S-Size
2337700E
Eurosmart
Håndvaskarmatur, S-Size
33265002
Universal
Universal standhane C-tud
20201000
Bau Ceramic
Håndvask 65
39420000
Grohtherm Micro
Termisk skoldningsikring/
termostat til placering under håndvask
34487000
Grohtherm Micro
Tilslutningssæt
47533000
Eurosmart Cosmopolitan E Special
Infrarød elektronik til indbygget brusetermostat
36456000
Eurosmart Cosmopolitan E Special
Infrarødt, elektronisk blandingsbatteri til brus med termostatisk temperaturregulering
36457000
New Tempesta 100
Brusestangsæt 1 spray
27924001
Grohtherm Special
Termostatbatteri til brus
34667000
Eurosmart Cosmopolitan T
Selvlukkende brusearmatur 1/2" med blandeenhed og justerbar temperaturbegrænsning
36321000
Eurosmart Cosmopolitan T
Indbygningsboks til indbygning
36322001
New Tempesta 100
Hovedbruser sæt til lofttilslutning 142 mm, 1 spray
26414000
Relexa
Sport-hovedbruser
28002000
Relexa Plus
Sport-hovedbruser
28948000
Eurodisc SE
Selvlukkende håndvaskbatteri, DN 15
uden blander
36249000
Eurodisc SE
Selvlukkende håndvaskarmatur med blandingsbatteri og justerbar temperaturbegrænser
36233000
Eurosmart Cosmopolitan T
Selvlukkende håndvaskarmatur med blandingsbatteri og justerbar temperaturbegrænser
36317000
Euroeco Cosmopolitan T
Selvlukkende standhane, DN 15
36265000
Euroeco Cosmopolitan T
Selvlukkende vægventil, DN 15
36266000
Grohtherm Micro
Termisk skoldningsikring/
termostat til placering under håndvask
34487000
Grohtherm Micro
Tilslutningssæt
47533000
Eurocube E
Blandingsbatteri til håndvask 1/2" med infrarød elektronik og justerbar temperaturbegrænser
36441000
Essence E
Blandingsbatteri til håndvask 1/2" med infrarød elektronik og justerbar temperaturbegrænser
36445000
Essence E
Blandingsbatteri til håndvask 1/2" med infrarød elektronik og justerbar temperaturbegrænser
36444000
Essence E
Infrarød elektronisk armatur til håndvask uden blandingsbatteri, vægmonteret
36447000
Europlus E
Blandingsbatteri til håndvask 1/2" med infrarød elektronik og justerbar temperaturbegrænser
36207001
Eurosmart Cosmopolitan E
Blandingsbatteri til håndvask 1/2" med infrarød elektronik og justerbar temperaturbegrænser
36325001
Eurosmart Cosmopolitan E
Infrarød elektronisk vægarmatur med termostat temperatur kontrol
36332000
Euroeco Cosmopolitan E
Indbygningsboks til indbygning
36337001
Eurosmart Cosmopolitan E
Infrarød elektronisk armatur til håndvask uden blandingsbatteri, vægmonteret
36334SD0
Eurosmart Cosmopolitan E
Indbygningsboks til indbygning
36336001
Eurosmart Cosmopolitan E Special
Infrarød elektronisk vægarmatur med termostat temperatur kontrol
36455000
Eurosmart Cosmopolitan E Special
Infrarød elektronisk vægarmatur med termostat temperatur kontrol
36454000
Euroeco Cosmopolitan E
Infrarød elektronik til håndvask
uden temperaturregulering
36271000
Euroeco Cosmopolitan E
Infrarød elektronik til håndvask
uden temperaturregulering
36269000
Euroeco Cosmopolitan E
Infrarød elektronisk armatur til håndvask uden blandingsbatteri, vægmonteret
36274000
Euroeco Cosmopolitan E
Powerbox strømforsyning
36384000
Euroeco Cosmopolitan E
Infrarød elektronisk armatur til håndvask uden blandingsbatteri, vægmonteret
36273000
Bau Cosmopolitan E
berøringsfrit elektronisk håndvaskarmatur 1/2" med blandingsenhed og temperaturbegrænser
36451000
Fjernbetjening
36407001
Indbygningssæt til infrarød elektronik
36264001
Grohtherm Micro
Termisk skoldningsikring/
termostat til placering under håndvask
34487000
Grohtherm Micro
Tilslutningssæt
47533000
Others
Temperaturføler til urinal
39368000
Rapid SLX
Element til WC, 1,13 m installationshøjde, med integreret sokel og shower toilet-tilslutning
39596000
Bau Ceramic
Væghængt WC-sæt
39351000
Rapid SL
Element til urinal med GROHE Rapido U
38786001
Bau Ceramic
Urinal
39438000
Rapid SL
Element til urinal med temperatursensor
39376000
Others
Temperatursensor med Bluetooth til urinal
39369000
Bau Ceramic
Urinal
39439000
Rapid SL
2-in-1 set for WC, 1.13 m installation height
38536001
Tectron Surf
Infrarød elektronik til WC cisterne
38699001
Bau Ceramic
Væghængt WC
39427000
Universalcisterne GD 2
38987000
Surf
Betjeningsplade
38861000
Tectron Skate
Infrarød elektronik til urinal
37321001
Tectron Skate
Infrarød elektronik til WC cisterne
37419000
Tectron Skate
Infrarød elektronik til WC cisterne
38698SD1
Skate Cosmopolitan
Betjeningsplade
38732000
Skate Cosmopolitan
Betjeningsplade
38732BR0
Skate Cosmopolitan
Betjeningsplade
38732SD0
Skate Cosmopolitan
Betjeningsplade
38776SD0
Skate Cosmopolitan S
Betjeningsplade
37535000
Nova Cosmopolitan
Betjeningsplade
38765000
Nova Cosmopolitan S
Betjeningsplade
37601000
Skate & Skate Air
Betjeningsplade
38672SD0
Skate Air
Betjeningsplade
38505000
Skate Cosmopolitan
Betjeningsplade
38784000
Surf
Betjeningsplade
38808000
Tectron Skate
WC kontrol til manuel fjernbetjening
38934SD0
Others
Radio-elektronik
38759SD0
Rondo
Trykskylleventil til urinal
37339000
Tectron (1998 - 2005)
Tectron retro-fit unit ½"
37427000
Tectron (1998 - 2005)
Tectron retro-fit unit ½"
37428000
Tectron (1998 - 2005)
Ombygningssæt
37751001
Rapid SLX
Element til WC, 1,13 m installationshøjde, med integreret sokel og shower toilet-tilslutning
39596000
Rapid SL
Element til WC, 1,13 m installationshøjde
38528001
Rapid SL
Element til WC, 1,13 m installationshøjde, med ekstern lugtekstrahering
39002000
Rapid SL
Element til WC, 1,13 m installationshøjde
38840000
Rapid SL
Element til WC, 0,82 m installationshøjde
38526000
Rapid SL
3-i-1 sæt til WC, 1,13 m installationshøjde
38722001
Rapid SL
Element til WC, 1,13 m installationshøjde med beslag til ryg- og armstøtte
39140000
Rapid SL
Element til urinal med GROHE Rapido U
38786001
Rapid SL
Element til håndvask, ethulsmontage, højde variabel, lyddæmpende
39052000
Rapid SL
Element til håndvask med skjult afløb
38625001
Rapid SL
Fikseringselement, 1,13 m installationshøjde
38559001
Rapid SL
Vægvinkel
3855800M
Rapid SL
Inspektionsskaft til små trykplader
40911000
Others
Inspektionslem
66791000
Essentials Cube
Tilbehørssæt 3 i 1
40757001
Essentials Cube
Sæbedispenser med holder
40756001
Essentials
Tilbehørssæt 3 i 1
40407001
Essentials
Sæbedispenser med holder
40448001
Euroeco Special
Etgrebsbatteri til håndvask
32763000
Euroeco Special
Etgrebsbatteri til håndvask
32762000
Grohtherm Special
Termostatbatteri til håndvask, DN 15
34666000
Støbt udløb
13378000
Grohtherm Special
Håndtag til at låse håndtag op med
47994000
Grohtherm Special
Termostatbatteri til brus
34665000
Grohtherm Special
Forplade til termostat
29094000
Grohtherm Special
Termostatbatteri til kar & brus
29095000
Rapido T
Indbygningstermostat
35500000
Grohtherm XL
Termostatbatteri
35085000
Udtømningsventil 1/2"
28988000
T-stykke 1/2"
28874000
Grohtherm Micro
Termisk skoldningsikring/
termostat til placering under håndvask
34487000
Grohtherm Micro
Tilslutningssæt
47533000