THE ICON OF ELEGANCE AND PRECISION - GROHE ATRIO

RENT, IKONISK

Med vores nye Atrio serie vægter GROHE cirklen som den mest elementære og elegante form for at skabe et ikonisk objekt, der er skabt til at holde i mange år fremover.

Godt, holdbart design handler om klarhed om vision og raffineret æstetik, hvor alle overflødige elementer fjernes. Ved hjælp af disse principper er den nye GROHE Atrio serie blevet skabt som et ikon for elegance og præcision.

Det nye ATRIO design viser den foregående generation respekt, samtidigt med at vi har hævet designet til et helt nyt niveau.

Michael Seum Vicepræsident Design hos GROHE

Med fokus på det væsentlige får Atrio en tidløs elegance. Den slanke cylindriske form har samme diameter fra bund til top, mens tuden bøjer i en perfekt bue som i en halvcirkel. Hvert element supplerer hinanden for at skabe en stærk enkelt visuel erklæring. Atrio er håndmonteret og fremstillet med og opfylder dermed de højeste standarder for teknik og ydeevne, som GROHE netop er berømt for.

Med Atrio kan du designe uden begrænsninger. Hvert element i Atrio serien fås i tre valgmuligheder og forskellige størrelsesmuligheder, der gør tilpasningen din personlig smag nem og velegnet til alle størrelser af designskemaer.

Moderne

Harmoni, enkelhed, klarhed

I hjertet af komfortabel, moderne stil er ægteskabet af kvalitet og stil, en harmoni af form og funktion, der stille beroliger, og som er en glæde at bruge hver eneste dag. Med den nye GROHE Atrio serie er høj brugervenlighed og garanteret lang levetid standard, og du kan bringe klarhed i den bedste moderne arkitektur lige ind i hjertet af dit badeværelsesdesign.

Klassisk

Tidløs, evig luksus

For dem der elsker at bo elegant, som har en svaghed for æstetikken fra fortiden, og samtidig kræver fejlfri ydeevne og en brugeroplevelse, der passer sammen med nutidens teknologi, er GROHE Atrio det perfekte match. Den raffinerede silhuet i den nye GROHE Atrio serie giver badeværelset en tidløs kvalitet, der imødekommer disse to vigtige krav.

COSMOPOLITAN

Enkelthed sætter dagsordenen

Hos GROHE mener vi, at de stærkeste trends er skabt for at blive, og den nye GROHE Atrio serie er defineret af både renhed og kvalitet. Hjemme i minimalistiske omgivelser er omridset af den nye Atrio serie betagende i sin enkelhed og præsenterer et fremadrettet æstetisk forbillede. Baseret på den mest enkle, elegante geometriske form - cirklen - kan du i årene fremover være sikker på, at Atrio vil se ligeså så perfekt og matchende ud i din indretning, som det gør i dag.

SPA COLOURS

Inspirerende form opfylder inspirerende farve

Når det kommer til perfekt badeværelsesdesign, bør den ultimative guide være din egen personlige stil.

Uanset om du kan lide et tone-på-tone farveskema eller foretrækker en harmoni af kontrastfarver, er GROHE SPA Colours det perfekte valg. Et omhyggeligt udvalgt sortiment af farver og finish giver dig mange muligheder for at supplere dit interiør. Men der er mere til det end bare den oplagte skønhed. Vores nye farver leveres med GROHE PVD kvalitet. Denne fremragende finish sikrer både maksimal farvebrilliance og uovertruffen materialebestandighed.

Opdag mere

Se mere om Atrio på GROHE X

Se mere om GROHE Atrio på GROHE X