Køkkenarmatur egenskaber

GROHE vandsystemer og køkkenarmaturer imødekommer hvert et behov og ønske ved, at benytte brugervenlige funktioner og smarte detaljer der virkelig gør en forskel. Mere valgfrihed, mere komfort og mere fleksibilitet: det er lige nøjagtigtigt grunden til, at vores produkter er så tilfredsstillende at bruge.

SMARTCONTROL

SmartControl Køkken giver dig nøjagtig kontrol lige ved fingerspidserne.

I stedet for at bruge et greb tænder og slukker du for vandet ved at trykke på sprayknappen - skønt til de situationer hvor du har hænderne fulde, da armaturet kan betjenes blot ved brug af dit håndled eller albue. Du kan ved blot at dreje ventilen kontrollere vandtrykket og skifte den fra et eco-flow til en kraftig stråle.

For at ændre temperaturen på vandet kan ventilen drejes forsigtigt til venstre eller højre ved armaturets krop. Designet på det udtrækkelige sprayhoved giver fantastisk fleksibilitet og da det er tilgængeligt i tre designs samt 11 flotte finishes, kan du også få lige præcist den model der passer til dit køkkenmiljø.

EASYTOUCH

Køkkener er et hands-on område hvor der kræves multitasking. Hvorfor ikke gøre livet lettere for dig selv med et GROHE armatur med touch-funktion? Vi har udviklet to innovative løsninger der lader dig kontrollere vandtrykket uden at du behøver bruge hænderne, hvilket gør dit køkken mere hygiejnisk, bekvemt og mere behageligt at bruge. GROHE armaturer kan aktiveres med et enkelt touch fra albuen eller håndleddet. Hold hænderne frie og hold dit armatur glinsende rent. Styr køkkenet helt anderledes med blot et enkelt touch.

Køkkenet er hjemmets centrale omdrejningspunkt - og lad os sige det som det er, af og til bliver livet lidt kompliceret. Med GROHEs innovative EasyTouch-armaturer undgår du at lade fedtede fingre komme i vejen og så kan du også vinke farvel til krydsforurening. Usynlig GROHE teknologi gør det muligt, at tænde og slukke for vandtrykket med blot et strejf fra armen, håndleddet eller bagsiden af hånden, uanset hvor henne på tudens krop. Slut med fedtede fingermærker og besværet med at dreje grebet med albuen.

FOOTCONTROL

I køkkener hvor tid og komfort er guld værd, hvorfor så ikke vælge et håndfrit armatur?

GROHEs nye FootControl armatur kan tændes og slukkes ved et enkelt tryk med foden på fodsensoren, hvilket betyder frie hænder og et altid pletfrit armatur. Tre af vores mest populære armaturer er tilgængelige med denne innovative FootControl-teknologi. Du kan også vælge at tilføje denne egenskab til et hvilket som helst GROHE køkkenarmatur, der har udtræksmousseur. Tag afsked med bakterier, rod og bøvl blot ved at bevæge foden!

MAGNETISK DOCKING

Takket være kraftige integrerede magneter kan det udtrækkelige sprayhovede nemt sættes tilbage i en rar position efter hvert brug.

TYPER ARMATUR-TUDE

KRAFTIGE SPRAYS

Vores sortiment af forskellige armaturtude gør det muligt, at kombinere komfort og bekvemmelighed med rig designfleksibilitet. Vores armaturtude fås i forskellige højder, fra en lav og kompakt tud til mindre miljøer til en høj tud idéel perfekt til når der skal fyldes gryder. Der kan også vælges mellem U, C og L-formede armaturtude, så du får lige den stil du foretrækker. Vil du have endnu mere fleksibilitet? Vores armaturer der kan dreje og som har udtræksmousseur, tilbyder ekstra rækkevidde, kraft og ydeevne til det travle køkken.

PROFESSIONEL SPRAY

Fås med en 360° bevægelig udtrækstud og det er enkelt at skifte mellem spray og brusestråle

TRIPLE SPRAY

Innovativ spray-teknologi med 3 forskellige spraytyper og en pause-knap. Vælg mellem laminar-, bruse og en kraftig spray for maksimal fleksibilitet i køkkenet.

UDTRÆKS DUALSPRAY

Øger armaturets betjeningsrækkevidde og tilbyder enkelt skift mellem mousseur og spray.

UDTRÆKSMOUSSEUR

Øger armaturets betjeningsrækkevidde

FINISHES

PVD COLORS

GROHE PVD 
UOVERTRUFFEN, HÅRD OG RIDSEFAST
VORES HIGH-END PVD TEKNOLOGI GIVER LIV TIL VORES NYE FARVER

Særligt i en verden af køkkenløsninger hvor overflader skal kunne holde i lang tid, er fantastiske og enormt modstandsdygtige finishes med til, at skelne de gode produkter fra de suveræne. GROHEs målsætning om altid at producere det bedste ligger til grund for brugen af denne særlige teknologi der ikke kun muliggør medrivende farver, men også en holdbar belægning i den højeste kvalitet der sikrer, at kunder opnår gode og langvarige oplevelser med vand. Det betyder, at vores armaturer har en PVD der er 10 x mere ridsefast end krom samt en 3 x hårdere overflade. For håndvaskene er PVD det sidste lag på den rustfrie stål og den resulterer i maksimal holdbarhed. Udover materialernes stærke modstandsdygtighed, fås disse finishes i en skønhed de fortjener, lige fra mørk børstet Hard Graphite til lys poleret Cool Sunrise og sådan får du fuldkommen valgfrihed - den perfekte karakteristika til dit køkken.