Praktisk. Bæredygtig. Sikker.

GROHE Red indeholder en række intelligente funktioner, der gør livet så meget lettere.

SIKKERHEDSFUNKTIONER

Personalets sikkerhed er vigtig. GROHE Red har ikke blot en smart børnesikring. Den har også bestået den tyske TÜV test, som tilsikrer gældende sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.

TIDSBESPARENDE TEKNOLOGI

Som vi alle ved, er tid penge! Med GROHE Red er der ingen, der skal vente på, at kedlen koger. Den gennemsnitlige kedel rummer 1,7 liter, men med GROHE Red har du op til 5,5 liter kogende vand klar til at blive brugt til enhver tid.

TIDSBESPARENDE

Den gennemsnitlige el-kedel kan kun koge 1,7 liter vand ad gangen. GROHE Red gør det muligt at koge helt op til 5,5 liter kogende vand på en gang. Ingen behøver længere at vente.

ET ENERGIBESPARENDE SYSTEM

GROHE Red er mere end bare kogende vand.

Koldtvandsinstallation: Takket være blandeventilen kan du bruge GROHE Red til at give varmt vand i køkkener, der kun har en koldtsvandforsyning. Den blander kogende vand med koldt ledningsvand, så du kan nyde godt af varmt vand.

Varmtvandsinstallation: GROHE Red sparer energi, da kogende vand er tilgængeligt på et øjeblik.

Blandeventilen fås som ekstra tilbehør og kan kombineres med ethvert GROHE Red sæt.

KOLDTVANDSINSTALLATION

Kogende vand blandes med koldt vand fra vandforsyningen for at give varmt vand til køkkenarmaturet.

VARMTVANDSINSTALLATION

Øjeblikkeligt varmt vand via GROHE Red med monteret blandeventil.

ENERGY EFFICIENT

Energieffektivitetsklasse A, når den anvendes sammen med blandingsventil 40841001 til dannelse af varmt vand.

VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ AT SPARE ENERGI

Kan det virkelig passe, at man sparer energi ved konstant at koge vand? Svaret er et klart ja. GROHE Reds titaniumkedel har en fremragende isolering, hvilket betyder, at der kræves et minimum af energi for at opretholde temperaturen i forhold til den mængde, der kræves af en almindelig elkedel. Tid og energi spares, hvilket giver dig mulighed for at komme videre med arbejdet.

Ferietilstand

Når kontoret er tomt - for eksempel i weekenden - kan kedlen instilles til feriedrift. Vandet opvarmes kun til 60°C, hvilket sikrer yderligere energibesparelser.

Mængden af energi der bruges på at koge 1 liter vand.

GARANTI FOR VELSMAGENDE VAND

5-TRINS FILTRERINGSSYSTEM

Folk kan være kræsne, når det gælder smagen af ​​te og kaffe. Med GROHE Red kan du nyde den gode smag takket være et 5-trins filtreringssystem. Systemet fjerner urenheder, mens den sikrer at nærende mineraler bibeholdes. Og ved at filtrere kalkaflejringer fra, er du også sikret mange års perfekt ydeevne.

Få mere at vide om GROHEs kvalitetsfiltre