Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Skræddersyede brusere

OPDAG EN BRUSENYDELSE UDEN LIGE

Det perfekte brusebad sætter dine ønsker og behov over alt andet. Det skaber et 'mig'-sted der henvender sig direkte til dine individuelle behov. Mere end en bruser, det er en wellnesszone, et sted hvor vand bringes til live, hvor du elsker at bruge din tid.

AQUASYMPHONY:
REN LUKSUS

Forestil dig, at du kunne starte hver evig eneste dag med en udflugt til paradis. AQUASYMPHONY by GROHE lader dig tage en pause og træde ind i en anden verden: en verden hvor samspillet af vand opkvikker og forfrisker dig, bader dig i blød belysning og plejer dig med afslappende lyde. Bliv del af en komposition der inspirerer alle sanser - en brusesymfoni.

UENDELIGE MÅDER
AT NYDE VAND PÅ

AquaSymphony orkestrerer vand i alle dets forunderlige former. Delikat som en havbrise, forfriskende som et vandfald, nydelsen er din på hundrede forskellige måder. Komponer og diriger din egen vandsymfoni. Med AquaSymphony kan du skabe det absolut perfekte brusemoment.

Opdag AquaSymphony

F-DIGITAL DELUXE:
TID TIL AT SKABE DIN HELT EGEN PERSONLIGE SPA

Skab din egen personlige skræddersyet spaoplevelse med GROHE F-digital Deluxe og AquaSymphony. Dette kosmpolitiske brusesystem stimulerer alle dine sanser og forvandler dit badeværelse til et forkælende rum til fysisk, følelsesmæssig og spirituel velvære. Den intuitive GROHE F-digital Deluxe App lader dig designe din helt egne personlige kombination af lys, lyd og damp - via touch screen eller trådløs Bluetooth® forbindelse - for en helt unik spa i dit eget hjem.

KROMOTERAPI TIL SJÆLEN

Fuldend din bruseoplevelse ved at omringe dig selv med et væld af farver.

DRAG NYTTE AF DE SUNDE FORDELE VED DAMPBAD

Blid damp, længe velkendt for sine mange positive effekter på kroppen, kan nu fås i dit brusebad.

LAD MUSIKKEN BEVÆGE DIG

Lad lyden af din yndlingsmusik blande sig med det plaskende vand.

EN ENESTÅENDE FEST
FOR SANSERNE - LIGE VED FINGERSPIDSERNE

Én smart app til at dirigere hele ensemblet. F-Digital Deluxe grundenheden og en Apple eller Android mobilenhed med GROHE SPA-appen installeret, lader dig styre lys, lyd og damp - så vel som enkelte bademoduler. Lad forestillingen begynde.

Opdag F-Digital Deluxe
DET PERFEKTE BRUSEBAD
NU ER DET DIN TUR