<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
F-digital Deluxe

F-digital Deluxe

Stimuler dine sanser

Alle er unikke. GROHE Tailor-Made Showering fejrer det unikke og mangfoldigheden ved at lade dig designe dit brusebad ud fra din egen vision om hvile, afslapning, genopbygning, personlig pleje, design og komfort. For en daglig bruseroplevelse, der er lige så individuel som du selv.

Ved hjælp af den trådløse Bluetooth-forbindelse, GROHE SPA® App* og GROHE F-digital Deluxe kan du stimulere alle dine sanser med blot en enkelt håndbevægelse – fås nu til Apple og Androidmobilenheder.

Oplev

Ganske som alle produkter i F-Series, der repræsenterer designfrihed, kan modulerne i F-digital Deluxe installeres efter dine personlige præferencer eller føjes til et eksisterende system. GROHE F-digital Deluxe App tillader fingerspidsstyring af alle modulfunktioner – f.eks. farvet og dæmpbart LED-lys, musik og dampintensitet. Det er blot endnu en detalje, der understreger den unikke fleksibilitet, der er et definerende element i filosofien bag GROHE SPA™.

Fascinerende lyseffekter, din yndlings musik og ren afslapning i dit personlige dampbad

GROHE f-digital Deluxe Light Module

Lysmodul

Kontroller stemningen I dit GROHE SPA bad med farvet lys. Brug din iPod til at styrer LED lysmodulerne. Tænd og sluk for lyset og skift farver og intensitet som det passer dig.

Rainshower F-Series Sound set

Lydmodul

Afslappende eller opløftende? Vælg den playliste eller det album fra dit iTunes bibliotek du ønsker at lytte til i dit GROHE SPA bad. Med appen kan du skrue op og ned for volumen i dine GROHE bade højtalere.

Rainshower F-Series Sound set

Damp

Fordelene ved damp, såsom at det åbner porerne og hjælper kroppen med at detoxe, har været kendt i tusinder af år. I dag er dampbad derfor en integreret del af en rigtig SPA oplevelse.

Med bare en enkelt berøring kan du lave dit bad om til din egen personlige spa. Dæmpet belysning, afslappende damp og dit yndlings musik – Med GROHE F-digital Deluxe, en Apple iPod touch 4G og GROHE F-digital Deluxe appen kan du stimulere alle dine sanser med en enkelt bevægelse af hånden – Fås nu også som Bluetooth® variant til Apple og Android enheder.

Udvalg

Iconic award
2014 Iconic award
Best of the best
interior innovation award
2014 interior innovation award
Good Design USA
2013 Good Design USA
iF Product Design Award
2013 iF Product Design Award
red dot design award
2013 red dot design award

Grohtherm F

Grohtherm F

Se kollektion
Rainshower F-series

Rainshower F-series

Se kollektion