Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Webshop
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

F-digital Deluxe

F-digital Deluxe

Stimuler dine sanser

Alle er unikke. GROHE Tailor-Made Showering fejrer det unikke og mangfoldigheden ved at lade dig designe dit brusebad ud fra din egen vision om hvile, afslapning, genopbygning, personlig pleje, design og komfort. For en daglig bruseroplevelse, der er lige så individuel som du selv.

Ved hjælp af den trådløse Bluetooth-forbindelse, GROHE SPA® App* og GROHE F-digital Deluxe kan du stimulere alle dine sanser med blot en enkelt håndbevægelse – fås nu til Apple og Androidmobilenheder.

Find et showroom tæt på dig
GROHE F-Digital deluxe planning & installation guide
Brochure
GROHE F-Digital deluxe planning & installation guide

GROHE Spa® tailor-made showering

Galleri

gallery video
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Oplev F-digital Deluxe

GROHE F-digital Deluxe

Ganske som alle produkter i F-Series, der repræsenterer designfrihed, kan modulerne i F-digital Deluxe installeres efter dine personlige præferencer eller føjes til et eksisterende system. GROHE F-digital Deluxe App tillader fingerspidsstyring af alle modulfunktioner – f.eks. farvet og dæmpbart LED-lys, musik og dampintensitet. Det er blot endnu en detalje, der understreger den unikke fleksibilitet, der er et definerende element i filosofien bag GROHE SPA™.

Fascinerende lyseffekter, din yndlings musik og ren afslapning i dit personlige dampbad

GROHE f-digital Deluxe Light Module

Lysmodul

Kontroller stemningen I dit GROHE SPA bad med farvet lys. Brug din iPod til at styrer LED lysmodulerne. Tænd og sluk for lyset og skift farver og intensitet som det passer dig.

Rainshower F-Series Sound set

Lydmodul

Afslappende eller opløftende? Vælg den playliste eller det album fra dit iTunes bibliotek du ønsker at lytte til i dit GROHE SPA bad. Med appen kan du skrue op og ned for volumen i dine GROHE bade højtalere.

Rainshower F-Series Sound set

Damp

Fordelene ved damp, såsom at det åbner porerne og hjælper kroppen med at detoxe, har været kendt i tusinder af år. I dag er dampbad derfor en integreret del af en rigtig SPA oplevelse.

">

Med bare en enkelt berøring kan du lave dit bad om til din egen personlige spa. Dæmpet belysning, afslappende damp og dit yndlings musik – Med GROHE F-digital Deluxe, en Apple iPod touch 4G og GROHE F-digital Deluxe appen kan du stimulere alle dine sanser med en enkelt bevægelse af hånden – Fås nu også som Bluetooth® variant til Apple og Android enheder.

Produktside

Designpriser

Iconic award

2014
Iconic award Best of the best

interior innovation award

2014
interior innovation award

Good Design USA

2013
Good Design USA

iF Product Design Award

2013
iF Product Design Award

red dot design award

2013
red dot design award