GROHE Keramik

SKABT TIL AT MATCHE I BÅDE FORM OG FUNKTION

At finde et perfekt match er ikke let. Det gælder også badeværelset. Fordi vores keramik kommer med et udvalg af anbefalede kombinationer, der passer til vores vandhaner, brusere og sanitetssystemer, supplerer de hinanden i både design og teknologi: det overvældende udvalg af muligheder koges ned til et enkelt valg. Spar dig selv for at prøve dig frem og tag kun ét enkelt valg: for et perfekt match.

Skab en ren ensartethed i dit badeværelse

ET UDVALG AF FLOTTE HÅNDVASKE

Oplev de nye håndvaske i keramikserierne Essence og Euro. Designet til at være væghængt og med et moderne udtryk passer begge serier perfekt ind i forskellige typer af badeværelser og kommer desuden i flere forskellige størrelser og priser.

Oplev Essence

Skabt til at matche i både form og funktion

Vores ambition er perfektion i hver eneste detalje. Derfor har vi skabt Perfect Matches.

GROHE Perfect Match

Vores overbevisende teknologier

Du kan måske ikke se det ved første øjekast - men vores keramik er udstyret med den mest avancerede teknologi. Oplev vores innovative teknologier.

GROHE Teknologier

GROHE Serier

Uanset din livsstil og din smag finder du den perfekte kombination af produkter inden for GROHEs tre nye keramikområder. Hver har sine egne karakteristiske egenskaber, og de gør det nemt at skabe et visuelt forenet badeværelse.

Cube Keramik

En klar stilerklæring

Oplev Cube Keramik

Essence Keramik

Skønhed i den reneste form

Oplev Essence Keramik

Euro Keramik

I overensstemmelse med din livstil

Oplev Euro Keramik

Bau Keramik

Alsidighed til et moderne liv

Oplev Bau Keramik