Spar op til 50%* på dit vandforbrug ved håndvasken

Dit vandforbrug består ikke blot af vand. Brug af vand koster også energi. Ved at bruge mindre vand, reducerer du derfor også dit energiforbrug og dermed vores fælles CO2-fod aftryk.

Det er altid en god idé at tænke over sit energi- og vandforbrug. Heldigvis er det nemt at komme fra tanke til handling takket være dette BauEdge håndvaskarmatur fra GROHE. Armaturet bruger nemlig kun 3,7 liter vand pr. minut. Dét gør det muligt at spare op til 50%* på dit vandforbrug - helt uden at gå på kompromis med komforten. Til gengæld gør du noget godt for både miljøet og din vand- og varmeregning.

*Kilde: https://www.grohe.dk/da_dk/energy-savings/

BauEdge
Håndvaskarmatur, S-Size
23896001

Vandbesparende teknologier

BauEdge håndvaskarmaturet har den vandbesparende teknologi GROHE WaterSaving. Med denne teknologi kan du reducere dit vandforbrug uden selv at ændre vaner og uden at gå på kompromis med komforten.

GROHE Second Life

Sammen med Fælledby har vi udviklet en såkaldt tilbagetagningsproces og dermed skabt GROHE Second Life.

Genbrug er en vigtig del af bæredygtig praksis, da det reducerer affaldsmængden, sparer naturressourcer og bidrager til at mindske den negative miljøpåvirkning. 

Eksempel: Skulle dit håndvaskarmatur ikke fungere længere, repareres produktet af GROHE og får nyt liv i Fælledby igen (reservedele udskiftes, termostat rengøres, termostat tryktestes og leveres med 2 års garanti).

Tryk på de forskellige trin i figuren herunder og lær mere og GROHE Second Life tilbagetagningsprocessen.

Enkel brugbar proces

For at gør det enkelt for forbrugeren har GROHE udarbejdet en enkel og brugbar proces der omfatter reparation eller udskiftning af produkter. Dette sker ved at scanne QR-koden, hvor forbrugeren derefter får detaljeret information omkring reparation og udskiftning af produkter, samt et indblik i hvordan man understøtter PensionDanmarks bæredygtighedsprogram.

Sticker med QR-kode opklæbes centralt sted i hver lejlighed, så beboerne let kan finde relevant og opdateret information:

TIPS TIL AT SPARE PÅ VANDET

Du kan enkelt reducere dit vand- og energiforbrug, når du vasker hænder, børster tænder osv. læse mere om "Koldstart" og om vores praktiske tips, der kan spare vand i din hverdag.