FÆLLES INDSATS FOR PLASTFRI FARVANDE

"8 millioner tons plastik ender i verdenshavene hvert år." "Alene den marine plastikforurening er blevet ti gange så stor siden 1980." Disse fakta gør det umiskendeligt klart: Vores oceaner drukner i plastaffald.

Da vand er kernen i vores forretning, er det en selvfølge for os hos GROHE at passe på hver eneste dråbe af denne dyrebare ressource og forpligte os til at levere rent vand verden over.

Derfor har vi ud over at kombinere vandglæde med vandbesparende teknologier også startet et tretrinsinitiativ mod det globale plastaffaldsproblem som en del af vores langsigtede bæredygtighedsengagement.

Plastfri emballage

I 2018 lancerede vi Less Plastic Initiative med det formål at erstatte plastikemballage til vores produkter med mere bæredygtige alternativer inden udgangen af 2021. Indtil nu har dette resulteret i besparelser på ca. 32 millioner produktemballager af plastemballage.

Bæredygtigt vandforbrug med et tryk på en knap

GROHE Blue vandsystemet giver kølet, filtreret og kulsyreholdigt vand direkte fra køkkenhanen - med en perfekt smag. Takket være denne intelligente funktionalitet ændrer det fundamentalt den måde, hvorpå vand forbruges, og gør engangsplastikflasker unødvendige.

Everwave - beskyttelse af floder og oceaner

Siden 2019 har vi støttet everwave. Det tværfaglige team af forskere, ingeniører og havbiologer udvikler aktive og passive oprydningsteknologier til floder for at opsamle affald, før det forurener havene.

Vores samarbejde går ud over finansiel støtte: Vi ønsker begge to også at øge offentlighedens bevidsthed om plastikproblemet og skabe opmærksomhed og ønske om en mere bæredygtig livsstil.

For plastikfrit vand - køb en GROHE Blue og sammen med everwave indsamler vi 1 kg flodaffald

GROHE Blue hjælper dig med at reducere dit fodaftryk af plastik og gør din hverdag mere bæredygtig. Men det er ikke det hele: Hvis du køber en GROHE Blue mellem 1. august og 31. december, indsamler vi 1 kg affald fra vandområder i Europa på dine vegne sammen med vores partner everwave og deres meget sultne affaldsrengøringsbåd CollectiX.

Bliv en del af den voksende bølge for rent vand i dag og i fremtiden!