VAND ER IKKE BARE EN RESSOURCE

Thomas Fuhr: Leader Fittings LIXIL International & Co-CEO Grohe AG

"Vand er grundlaget for liv og samtidig en kilde til afslapning og glæde. Hver dråbe af denne vigtige ressource bør håndteres med omhu.

Den stigende befolkning på kloden har ført til mere urbanisering, et større vandforbrug og et skiftende miljø, der skaber udfordringer.

Som førende brand i industrien er GROHE klar til at tage disse udfordringer op. Vi brænder for kvalitet, teknologi, design og bæredygtighed. Vores intelligente løsninger vil øge nydelsen forbundet med vand samtidig rykke til grænserne for innovation. Deltag i vores mission om at forme fremtidens brug af vand og bliv klogere på vores bæredygtighedsinitiativer her.

Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International og Co-CEO Grohe AG

Jonas Brennwald, Leder LIXIL EMENA, Co-CEO Grohe AG"

Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International & Co-CEO Grohe AG

VAND ER MERE END EN RESSOURCE

Vand danner grundlaget for vores liv og er også en kilde til glæde. Hver dråbe er værdifuld og bør bruges med omtanke. Men i takt med en voksende verdensbefolkning stiller urbanisering såvel som skiftende miljøforhold os over for nye udfordringer. Som en af de førende i branchen er GROHE klar til at adressere disse udfordringer. At stræbe efter bæredygtighed er en integreret og væsentlig del af GROHEs DNA og en af brandets kerneværdier sammen med kvalitet, teknologi og design.

GROHE ER EN AF DE 50 LEDENDE INDENFOR KLIMA OG BÆREDYGTIGHED

”Bæredygtighed må ikke være et sekundært spørgsmål. Bæredygtighed skal forankres i virksomhedens strategi og DNA”, siger Jonas Brennwald, leder af LIXIL EMENA, om hvordan bæredygtighed forstås og omsættes til håndgribelige handlinger hos GROHE. GROHEs bæredygtighedsprincipper præsenteres i en kortfilm, der er en del af det globale bæredygtigheds- og klimabeskyttelsesinitiativ ’ 50 Sustainability & Climate Leaders’, som GROHE blev udvalgt til sammen med 49 andre internationale virksomheder i 2020.

GROHEs KLIMANEUTRALE PRODUKTION

Klimaforandringerne dominerer nyhederne i disse dage. Det bliver stadig varmere, havniveauet stiger, og gletscherne smelter. Alt dette påvirker vores hverdag alvorligt. Eftersom kuldioxidemissioner er en af hovedårsagerne til klimaændringer, har LIXIL, hvis varemærkeportefølje omfatter GROHE, forpligtet sig til en CO2-neutral produktion. Eksempler på dette er LIXILs fabrikker, som er en af de første i deres branche, der er kører en fuldkommen CO2-neutral produktion.

GROHE VINDER BÆREDYGTIGHEDSPRIS 2021

Efter at have vundet German Sustainability Award Design 2021 vandt GROHE også German Sustainability Award 2021 i transformationskategorien 'Ressourcer'. Det er den mest prestigefyldte pris for økologisk og socialt engagement i Europa.

GROHE LANCERER FØRSTE CRADLE TO CRADLE CERTIFIED®-PRODUKTER

GROHE har lanceret de første Cradle to Cradle Certified® produkter! Disse er designet og fremstillet med den hensigt at genbruge deres komponenter til at fremstille nye produkter i slutningen af deres livscyklus. Nogle råvarer kan potentielt genbruges uendeligt i et lukket kredsløb. Fire GROHE-produkter har allerede opnået guld Cradle to Cradle Certified®-produktstandard. Blandt disse er GROHE BauEdge, GROHE Eurosmart vandhaner og GROHE Tempesta 100 brusestangssættet. GROHE Blue Filter fra vores partner BWT, samt vores Tempesta-håndbruser med 2 spray-indstillinger har opnået bronze Cradle to Cradle Certified®-produktstandard.

TIL ET MERE BÆREDYGTIGT LIV

MINDRE PLASTINITIATIV

I 2018 satte GROHE et mål om at gå over til plastikfri emballage. Denne opgave har vist sig at være en løbende proces på grund af aktuelt tilgængelige emballagemuligheder samt det nuværende design af visse genbrugsprocesser. Ikke desto mindre nåede GROHE i foråret 2022 en vigtig milepæl. Ved at introducere plastreduceret emballage til vores produkter vil vi spare 37 millioner plastdele årligt.

GROHE’s Less Plastic initiative declares war on plastic waste

EVERWAVE

GROHE støtter Everwave, en tysk social virksomhed, der opererer i hele den Europæiske region. Virksomhedens mål er at beskytte verdenshavene mod plastikaffald. Det tværfaglige team af forskere, ingeniører og havbiologer udvikler aktive og passive renseteknologier til floder. Det store mål er at indsamle affald fra floder, før det forurener havene. Et af de mest kendte systemer er CollectiX affaldsindsamlingsbåden.

GROHE involverer også aktivt sine kunder i partnerskabet. Som en del af 'Made for Your Water'-kampagnen havde vores kunder mulighed for at yde et direkte bidrag til et renere miljø ved at købe et GROHE Blue-vandsystem, som gør det muligt for dem at udelukke engangsplastikflasker fra deres dagligdag. Læs mere om dette initiativ her!

People, Places & Events: everwave - Bosnia and Herzegovina

GROHE BLUE

Med GROHE Blue vandsystem får du afkølet og kulsyreholdigt vand (kildevand, mild eller meget brus) direkte fra dit køkkenarmatur. Så kan du fokusere på at nyde bæredygtigt drikkevand og hjælpe med at reducere forbruget af plastikflasker på samme tid.

GROHE BLUE VINDER TYSK BÆREDYGTIGHED DESIGN AWARD 2021

I kategorien "Ikoner" anerkendte juryen for den tyske bæredygtighedspris kombinationen af bæredygtighed og design i GROHE Blue-vandsystemet. Med filtreret vand og vand med brus direkte fra hanen, hjælper det brugerne med at leve en mere bæredygtig livsstil uden plastikflasker. Det elegante og minimalistiske design er prikken over i'et i ethvert køkken.

HVORDAN DU KAN SPARE VAND OG RESSOURCER MED GROHE BLUE

BESKYT PLANETEN ET GLAS AD GANGEN

Vidste du, at det kræver op til 7 liter vand at producere kun én liter mineralvand på flaske?* For slet ikke at tale om den nødvendige energi og CO2-udledning, der genereres i processen. Så hvad med filtreret, afkølet og vand med brus direkte fra hanen? Det er ikke noget problem med GROHE Blue!

UNDGÅ PLASTIK

Med GROHE Blue behøver familier aldrig at købe vand i plastikflasker igen. Dette kan spare 800 plastikflasker om året** baseret på gennemsnitsforbruget for en familie på fire i Tyskland.

GROHE WATER SAVING – BÆREDYGTIG OG EFFEKTIVT BRUG AF VAND

SPAR VÆRDIFULDE RESSOURCER, NYD VAND KOMMENDE

GROHE Water Saving-teknologi sparer op til 50 % vand. Alle GROHE-produkter er konsekvent designet til at spare vand, energi og spare på værdifulde ressourcer. Produkter udstyret med integrerede vandbesparende teknologier tilbyder en perfekt vandoplevelse uden at gå på kompromis. Reduktion af vand- og energiforbrug går hånd i hånd med bekvemmelighed og attraktivt design. Mindre vand. Ubegrænset nydelse.

PRODUKTER MED VANDBESPARENDE TEKNOLOGI

BRUSESYSTEMER

Som en tilføjelse til dit bæredygtige badeværelse skal du ikke lede længere end GROHE Water Saving-teknologi. Adskillige brusemodeller i de fleste stil- og priskategorier er tilgængelige. Den integrerede flowbegrænser reducerer automatisk vandforbruget, mens den stadig garanterer en behagelig bruseoplevelse.

ARMATURER

GROHE Water Saving-teknologi er tilgængelig til adskillige etgrebsarmaturer i alle stil- og priskategorier. Den integrerede flowbegrænser reducerer automatisk vandforbruget med op til 50 %. Samtidig giver luftblanderen den samme fornemmelse af vandstrømmen som et konventionelt armatur.

TERMOSTATER

GROHE termostater sikrer en behagelig bruseoplevelse med en pålidelig og ensartet vandtemperatur. Selv ved at slukke for vandet kortvarigt for at når du bruger sæbe, kan du tænde for det igen og fortsætte med at bruse ved den tidligere indstillede temperatur, for at holde vandforbruget på et minimum.

INVESTER I FREMTIDENS LØSNINGER MED GROHE

GROHEs produkter er perfekt afbalanceret i kvalitet, teknologi og design. Tag for eksempel GROHEs seneste udvikling; recirkulerende brusersystemer. Med denne teknologi opsamles og behandles brusevand for at blive genbrugt. Dette kan reducere både vand- og energiforbruget.

Læs mere her

Materialer af høj kvalitet og de nyeste fremstillingsprocesser kombineres med markedsledende teknologier for at garantere en pålidelig ydeevne i de kommende år. Dette afspejles også i den 5-årige producentgaranti. Og skulle du nogensinde få brug for reservedele, er deres tilgængelighed garanteret i 10 år. Langtidsholdbare GROHE-produkter hjælper dig med at investere i bæredygtigt vandforbrug.

Læs mere om producenternes garanti.

Opdag mere

Lær mere om grønne produkter til en blå planet

Oplev mere på GROHE X

* „The real water consumption behind drinking water: The case of Italy”, Journal of Environmental Management 92 (2011).

** Deutsche Umwelthilfe (DUH) https://www.duh.de/mehrweg-klimaschutz0/einweg-plastikflaschen/.