Opdag alle de unikke GROHE strålemønstre

Nyd Forskelligheden - Opfriskning eller Afslapning?

Lav din egen vandterapeutiske bruser og brug alle de fysiske kvaliteter ved vand til at kreere en ny sensation hver dag. Stor eller meget stor; monteret på loftet eller væggen; GROHE loftsbrusere findes i alle former stilarter og størrelser - hver designet for at tilfredsstille og underholde dig.

En blød Rain stråle for at rense sæbe af, en fokuseret jet stråle for at massere spændte muskler eller en blød og behagelig Champagne stråle. Med GROHE SPA ™ håndbrusere kan du nemt få det du ønsker

Forøg det vandterapeutiske niveau og oplev en tre-dimensionel bruser. Vores justerbare sidebrusere kan kalibreres: større tryk mellem dine skulderblade og lidt mindre på din nedre ryg - giver dig en i-bad massage service.

Vores unikke design distribuerer den samme mængde vand til hvert hul, hvilket giver en jævn stråle. Så ligegyldigt hvilket strålemønster der passer til dit humør - Normal, Champagne strålen, Pure, Jet, Rain eller Massage - er du garanteret en fantastisk oplevelse.

Jet Spray

Alle vore brusere bruger GROHE DreamSpray® teknologi

Denne vindende formular af kvalitet og innovation giver en optimal vanddistrbution for en usammenlignelig badeoplevelse. Som eksperter I vand teknologi, er det vores mission at udvikle overlegne brusere med de ypperste kvaliteter.

Ligesom biler har brusere også en motor. Den exceptionelle kvalitet, præcision og antallet af dele inde I vores brusere, adskiller GROHE brusere fra vores konkurrenter.

Read more about GROHE DreamSpray®