Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Rainshower SmartControl 360 DUO System Brusesystem med termostat til vægmontering

26250000 - Rainshower SmartControl 360 DUO System Brusesystem med termostat til vægmontering
  • Krom
  • Moon white
Produkt nr. 26250000
EAN 4005176316999
VVS 722321804
17.176,00 kr Vejledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO synlig model – det nyeste inden for brusesystemer med intuitiv betjening og det luksuriøse strålemønster GROHE TrioMassage

Er du på udkig efter et sofistikeret brusesystem, der giver optimal komfort i et elegant design? Sådan en bruser ønsker du dig: Den innovative SmartControl teknologi gør det muligt for dig at vælge og kombinere hoved- og håndbruser og strålemønstre og justere vandmængden ved at trykke og dreje på en knap. Både hoved- og håndbrusere giver mulighed for at vælge mellem to strålemønstre. Afslappende og opkvikkende på samme tid: XXL hovedbruseren med strålemønsteret GROHE TrioMassage vil give din bruseoplevelse en helt ny dimension. For at opnå total komfort og sikkerhed forhindrer den integrerede GROHE TurboStat teknologi ubehagelige temperaturudsving. GROHE SafeStop knappen beskytter din hud mod skoldning, og takket være GROHE CoolTouch vil termostaten aldrig blive for varm at røre ved. Vandbesparende GROHE EcoJoy medvirker til at skåne miljøet. Ud over det organiske og stilfulde design omfatter dette system også en række andre tiltalende funktioner. GROHE Rainshower SmartControl – avanceret teknologi produceret i Tyskland. * For hovedbruseren kan GROHE Rain O2 eller PureRain indstilles som andet strålemønster under installationen (fabrikkens standardindstilling er: GROHE PureRain)

Produktenheder

GROHE SmartControl: intuitiv betjening ved at trykke på en knap

Denne innovative teknologi er udviklet til at sikre perfekt brugervenlighed: Tryk på en knap for at starte bruseren, drej for at justere vandmængden, og tryk igen for at sætte bruseren på pause eller slukke den. Den valgte vandmængde er dermed forudindstillet, når du tænder igen. For at bruge hånd- og hovedbruser samtidig skal du blot aktivere begge knapper. Hvert skift og hver kombination af strålemønster aktiveres ved at trykke på en knap.

Konstant vandtemperatur takket være pålidelig GROHE TurboStat teknologi

Vores præcise styringsteknologi sikrer øjeblikkelig vandgennemstrømning ved den ønskede temperatur og holder den konstant, uanset om der er eventuelle udsving i vandtrykket eller vandtilførslen.

GROHE CoolTouch – bliver aldrig for varm at røre ved

Takket være GROHE CoolTouch teknologien bliver armaturkroppen aldrig varmere end vandets temperatur. Armaturet er altid sikkert at bruge, fordi det indeholder en integreret kølekanal, der holder varmtvandsforsyningen adskilt fra termostatens udvendige overflade. Denne funktion er især vigtig, fordi den beskytter børn mod at skolde sig på den varme armaturoverflade og gør, at hele familien kan nyde at opholde sig sikkert i badeværelset.

SafeStop knap til skoldningsbeskyttelse

Denne sikkerhedsfunktion er indstillet til 38 °C, hvilket forhindrer brugere – navnlig børn – i at skrue op for temperaturen, så den bliver for høj. Du kan nemt indstille SafeStop funktionen til temperaturer over 38 °C alt efter dine behov og præferencer.

GROHE EcoJoy – godt for miljøet og for din pengepung

GROHE EcoJoy giver al den komfort, du kan forvente dig af en bruser fra GROHE, samtidig med at dit vandforbrug reduceres med op til 40 %. Denne vandbesparende teknologi har ikke kun en positiv effekt på miljøet, men kan også være med til at reducere udgifterne i husholdningsbudgettet.

GROHE EasyReach bakke – gør det muligt altid at have brusegel og shampoo lige ved hånden

Du kan altid have brusegel og shampoo lige ved hånden med GROHEs EasyReach bakke. Den flade bakke er designet, så den matcher dit armatur. Den skaber et flot look og er samtidig nem at rengøre.

GROHE DreamSpray til luksusbrusebad

GROHE DreamSpray teknologien forandrer dit daglige brusebad til en afslappende luksusoplevelse. Den avancerede teknik i brusehovedet sikrer en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser, uanset hvilket strålemønster du vælger.

Strålemønsteret GROHE TrioMassage Spray – opkvikkende tredobbelt massageeffekt til dit hoved, din nakke og dine skuldre

Afslappende og opkvikkende på samme tid: Den unikke kombination af vores dynamiske Bokoma Spray (med dyser, der åbner og lukker, så der skabes en fornemmelse af "åndedrag"), og to pulserende strålemønstre, der giver en perfekt massageeffekt til dit hoved, din nakke og dine skuldre.

PureRain Spray: super blød som varm sommerregn

Strålemønsteret GROHE Rain Spray er blevet forfinet til strålemønsteret PureRain Spray, der indhyller dig i endnu større, blødere dråber.

Strålemønsteret Rain – føles som sommerregn på huden

Nyd den afslappende følelse af regn mod huden med strålemønsteret Rain. Dette bløde og fine strålemønster, der minder om varm sommerregn, vil få din krop og sjæl til at slappe af og vaske spændinger og stress væk.

Strålemønsteret GROHE Rain O2 – vidunderligt blødt og lindrende

Forkæl dig selv med et luksusbrusebad med GROHEs strålemønster Rain O2 . Luft trækkes ind i strålen og blandes med vandet, så strålen bliver blødere og bredere og skaber en helt unik og afslappende følelse for både krop og sjæl.

One-Click Showering – gør det nemt at skifte mellem og kombinere forskellige strålemønstre

Med en GROHE bruser kan du vælge og kombinere forskellige strålemønstre med et enkelt tryk på en knap: Du kan f.eks. nyde en lindrende hovedmassage eller den dejlige fornemmelse af sommerregn på huden. Du kan kombinere de forskellige indstillinger og sammensætte din egen personlige bruseoplevelse med funktionen One-Click Showering.

SpeedClean – ingen kalkflejringer på brusehovedet

Kalk er ikke længere et problem med vores SpeedClean dyser: Takket være det integrerede antikalksystem er dyserne i GROHEs brusehoveder nemme at rengøre. Når kalkrester skal fjernes fra de fleksible silikonedyser, er det eneste, du skal gøre, at tørre dem af med hånden.

Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide

En stærk isolering af vandstyringen indvendigt i håndbruseren forhindrer overfladen i at blive varm, og den bliver derfor aldrig for varm at røre ved. Samtidig er funktionen med til at beskytte krombelægningen på din GROHE bruser, hvilket yderligere forbedrer den i forvejen enestående holdbarhed.

Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

Du skal blot tørre armaturet af med en tør klud – den ultraglatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. Du vil kunne spare masser af tid på rengøringen, fordi dit armatur altid ser nyt og blankt ud.

TwistFree – forhindrer, at bruseslangen snor sig

TwistFree bruseslanger er inspireret af hverdagens oplevelser, for har du mon ikke prøvet at kæmpe med en snoet bruseslange? TwistFree sikrer, at din bruseslange er fleksibel og ikke snor, så du helt undgår dette problem.

GROHE EasyClean – aftagelig stråleflade, som er nem at rengøre

Med GROHE EasyClean systemet kan strålefladen afmonteres fra hovedbruseren og rengøres på ingen tid. Den skal blot skylles af, hvorefter den ser ud som ny.

GROHE EasyLogic – tydelige markeringer på armaturkroppen sikrer nem betjening  

Temperaturmarkeringerne sidder på armaturkroppen i stedet for på grebene, så du straks kan se, hvilken vej du skal dreje for at få den ønskede temperatur. Greb og knapper er designet, så de er nemme og intuitive at bruge for hele familien.

Reservedele

Pos.-nr. Produktbeskrivelse Ordre nr.
* Optional accessories
1 Thermostat-Kompaktkartusche 1/2" 47439000
2 patron 48297000
3 kontraventil 4901000M
4 kontraventil 08565000
5 si 2 stk 0700200M
6 bruserens bund 48348000
7 afdækning 48482000
8 topnøgle 49059000*
9 Termostat element OMVENDT VIRKENDE 47175000*
10 RSH Afstandsstykke Smartcontrol 26385000*
11 RSH SmartControl rør 48349000*
12 RSH SmartControl rør 48350000*

Produktside

Hovedbrusere

26254000
Krom
Tilføj til notepad
7.843,00 kr Vejledende pris inkl. moms
Hovedbrusesæt med 450 mm, 2 sprays
26450LS0
Moon white
Tilføj til notepad
Hovedbruser sæt 450 mm, 1 spray
26450000
Krom
Tilføj til notepad
7.549,00 kr Vejledende pris inkl. moms
Hovedbruser sæt 450 mm, 1 spray
26254LS0
Moon white
Tilføj til notepad
8.255,00 kr Vejledende pris inkl. moms
Hovedbrusesæt med 450 mm, 2 sprays

indbygningsbokse

26264001
 
Tilføj til notepad
1.405,00 kr Vejledende pris inkl. moms
Indbygningsbox til brusesystem 26 254 / 26 450
Rainshower SmartControl

Rainshower SmartControl

3D Showering
Drücken, Drehen, Duschen
Push, Turn, Shower

Vis sortiment