Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE Sense Smart vandsensor

22505LN0 - GROHE Sense Smart vandsensor
22505LN0 - GROHE Sense Smart vandsensor
22505LN0 - GROHE Sense Smart vandsensor
  • hvid
Produkt nr. 22505LN0
EAN 4005176411779
VVS 466786511
519,00 kr Vejledende pris inkl. moms
Find showroom eller installatør Tilføj kurv Tilføj til notepad Download specs Køb online

Produktbeskrivelse

GROHE Sense – brugervenlig vandsikring, der kan bruges alle steder

Velkommen til GROHE Sense, den innovative vandføler, der er designet til at beskytte dit hjem mod vandskader. Denne stilfulde, batteridrevne enhed, som øjeblikkeligt registrerer de første tegn på oversvømmelse, og som også kan måle temperatur og fugt, er perfekt til rum, der bruges hyppigt, som f.eks. badeværelser og køkkener. Så snart enheden registrerer uønsket vand, blinker et rødt lys på den blanke akrylplade, og der lyder en brummetone, så du øjeblikkeligt kan tage affære. Og da den har trådløs LAN-forbindelse sender GROHE Sense en alarm til din smartphone som push-besked via app eller e-mail. Den kan også sende besked til andre familiemedlemmer, venner eller naboer, som kan træde til i en nødsituation, når du ikke er hjemme. GROHE Sense er let at installere. Du skal ganske enkelt placere den kompakte enhed på gulvet, hvor der er risiko for oversvømmelse. Derefter skal du downloade GROHE ONDUS appen, registrere dig, følge den enkle trin-for-trin-vejledning, og på mindre end 10 minutter er du beskyttet. Den integrerede føler sender dig daglige opdateringer af temperatur- og fugtmålinger, hvilket kan være med til at forhindre frostskader og spredning af skimmelsvamp, og sender en advarsel, når værdierne kommer over eller under dine valgte tærskelværdier. Energiforbruget er så effektivt, at batteriet kan holde i op til fire år. For at være sikker på, at dit hjem er fuldt overvåget – lige fra hele familiens luksusbadeværelse til vaskerummet, hvor der altid er travlt – kan du tilføje andre produkter fra GROHE Sense sortimentet. GROHE Sense er stilfuld og brugervenlig og er førende i branchen, når det gælder om at skabe komplet tillid til sikkerheden i hjemmet!

Produktenheder

Registrerer oversvømmelse og giver dig besked via app og e-mail

GROHE Sense reducerer risikoen for vandskader døgnet rundt ved at registrere uønsket vand og advare dig med det samme med et blinkende rødt lys og en brummetone. Da enheden er forbundet via trådløst LAN, sender den også beskeder til din smartphone via GROHE ONDUS appen og e-mail.

Måler temperaturen og reducerer risikoen for frostskader

En integreret føler, der måler rumtemperaturen og øjeblikkeligt advarer dig med push-beskeder fra GROHE ONDUS appen og e-mail, hvis den kommer over eller under dine valgte tærskelværdier – perfekt, når du vil minimere risikoen for frostskader! GROHE Sense sender også én gang om dagen temperaturdata, der er registreret for hver time, for at give dig et fuldt overblik.

Måler fugt og reducerer risikoen for kondens og skimmel

En integreret føler, der måler fugt og advarer dig med push-beskeder fra GROHE ONDUS appen og e-mail, hvis niveauet kommer over eller under dine valgte tærskelværdier i mere end 3 timer – perfekt, når du vil eliminere risikoen for kondens og skimmelsvamp! GROHE Sense sender én gang om dagen fugtdata, der er registreret for hver time, for at give dig et fuldt overblik.

En energibesparende føler giver fire års beskyttelse

Nyd fordelene ved vandsikring i op til fire år takket være GROHEs energibesparende følerteknologi. Når strømniveauet er lavt, giver GROHE Sense dig en advarsel med besked om at udskifte de tre AAA-batterier, der hurtigt og nemt sættes ind i enheden.

Intelligent føler er sikret mod vandstråler

GROHE Sense er beskyttet mod vandstråler, hvilket betyder, at den opfylder industristandarden IPX3 for vandbeskyttelse.

Mobilenhedsapp, der kan styre tilsluttede GROHE produkter

En brugervenlig app, der giver dig komplet kontrol over alle dine tilsluttede GROHE produkter. Ved hjælp af intelligent, skybaseret teknologi garanterer GROHE ONDUS appen til iOS og Android maksimal vandudnyttelse og sikkerhed.

tekniske data og pleje