BADEVÆRELSESINDRETNING MED GROHE: PERSONLIGT OG STILFULDT

Kom helt ned i gear, og føl dig godt tilpas på et badeværelse, der taler til alle sanserne. Former der er en fryd for sanserne og øjnene. Farver som giver ro og samtidig energi. Og materialer som fremmer din velvære. Med GROHEs store udvalg af porcelænsprodukter, armaturer og andet badeværelsesudstyr finder du helt sikkert den passende løsning til dine behov.

DESIGN BADEVÆRELSET I FLOTTE FARVER

Håndvaskes og andre badeværelsesmøblers klassiske hvide keramik giver maksimalt spillerum for farver på vægge, gulve og tekstiler. Hvis du for eksempel foretrækker en moderne badeværelsesindretning, kan du vælge mørke granitfliser eller rød beton. Jo større den farvemæssige kontrast er, desto mere moderne fremstår badeværelset. Farverige tekstiler forstærker det friske udseende. Hvis du gerne vil indrette dit badeværelse mere hyggeligt, skal du vælge farver, som supplerer hinanden perfekt: Natur- og jordfarver, fx en let grøn eller brun, danner en blød ramme omkring den hvide keramik.

Også når det gælder armaturer, satser vi på farvemæssig finesse: I vores Essence-serie finder du vandhaner, brusere og tilbehør i forskellige farver med børstet overflade eller overflade i højglans. Den giver dig mulighed for at perfektionere dit badeværelse, hvad enten du foretrækker armaturer i klassisk krom eller en varm gylden tone.

BADEVÆRELSESINDRETNING I FORSKELLIGE FORMER

Mens skarpe kanter fremstår moderne og minimalistiske, så skaber runde former en afslappet og rolig atmosfære. GROHE har keramikserier, der passer ind i begge ender af skalaen. Essence-serien står for et moderne og tidssvarende badeværelsesdesign. Designets buede linjer og bløde former giver dig mulighed for at indrette dit badeværelse hyggeligt, uden at stilen bliver alt for hverdagsagtig. Tværtimod: I denne serie går æstetik og funktion op i en højere enhed. GROHE-serien Euro Keramik er ikke mindre funktionel, men lidt mere kantet i sine former, hvilket skaber et tidløst og moderne udtryk på dit badeværelse.

MATERIALER TIL DIN BADEVÆRELSESINDRETNING

Førsteklassesmaterialer er helt centrale, når du skal vælge mellem dine badeværelsesideer, da den daglige brug kombineret med en høj rumtemperatur og høj luftfugtighed er en høj stresstest for enhver overflade. Vi har naturligvis taget højde for disse krav ved fremstillingen af vores keramikprodukter. Design dit badeværelse med robuste væg- og gulvbelægninger, der er lette at pleje. Du kan nemt fjerne fugt fra glasvægge i brusebadet, samtidig med at de supplerer badeværelsesindretningen på en moderne og eksklusiv måde. Underskabe og andre badeværelsesmøbler af træ virker både indbydende og hyggelige.

Lad dig inspirere af former, farver og materialer, og skab din perfekte badeværelsesindretning. Realisér herefter dine ideer med de perfekte GROHE produkter.

SUPPLER BADEVÆRELSESINDRETNINGEN MED MATCHENDE TILBEHØR

Det er både nyttigt og dekorativt: Knager, sæbedispensere og andet tilbehør hører til på ethvert badeværelse. Også her tilbyder GROHE forskellige serier i et elegant design og med forskellige farver og overflader. Det kan anbefales at vælge håndklædeholdere, kroge og andet tilbehør, som passer til op armaturernes form, farve og overflade. På denne måde opnår du et harmonisk og moderne helhedsindtryk på dit badeværelse.

MODERNE EKSTRAUDSTYR TIL MODERNE BADEVÆRELSESINDRETNING

Afslapning med et simpelt tryk på en knap: Udover indretningen så sørger en perfekt indstillet vandstråle og en ideel vandtemperatur i badet for dejlig afslapning. Supplér derfor din badeværelsesindretning med en enkel og innovativ løsning: Grotherm SmartControl. Termostaten giver dig mulighed for at indstille vandmængde, -stråle og -temperatur optimalt ved få steps. Ønsker du mere komfort på badeværelset? Vores installationssystem Rapid SLX til dit WC gør monteringen lettere, optimerer betjeningen og gør din badeværelsesindretning klar til Smart-Home-anvendelser.

INDRET ET STORT BADEVÆRELSE: ENKELT OG LIGETIL

God plads til afslapning: Hvis du ønsker at indrette et stort badeværelse, så udnyt fladerne uden at justere dem. GROHE tilbyder intelligente løsninger til fastgørelse af WC og håndvask uafhængigt af bærende vægge og mure, så du kan nyde maksimal designfrihed. Fritstående badekar fungerer på én gang som blikfang og wellness-oase. Eller byg et bruserum, du kan træde ind i, der udnytter pladsen og rummets åbenhed. Lyse farver og naturmaterialer understreger dit store badeværelses wellnesskarakter.

INDRET ET LILLE BADEVÆRELSE: TIPS OG TRICKS

Hvis du kun har lidt plads til rådighed, kan du stadig indrette badeværelset komfortabelt. Badeværelsesmøblerne i små rum skal helst være væghængte – på denne måde sparer du værdifuld plads og gør rengøringen lettere. Takket være systemer til hjørnemontering kan du udnytte hver kvadratmeter optimalt. Herudover findes mange af GROHEs keramikprodukter og armaturer til badeværelset i forskellige størrelser.

INDRET BADEVÆRELSET: UNIKKE IDEER TIL UNIKKE BEHOV

Når flere generationer deler et badeværelse, er der flere præferencer, der skal tilgodeses, men også forskellige krav til den perfekte badeværelsesindretning. Men også her findes der løsninger: Håndvaske i forskellige størrelser, eventuelt ophængt lavere til børn på badeværelset, er kun starten på indretningsidéer, som tilfredsstiller ethvert krav. Et brusebad, der kan betrædes, er ikke bare moderne, men også kantløst og hermed ideelt, når der er ældre mennesker på matriklen. Herudover finder du armaturer til håndvaske, brusebade og badekar, som giver mulighed for at regulere vandmængden og -temperaturen sikkert og ukompliceret, og som endda kan drejes, så udløbsretningen kan bestemmes individuelt. På denne måde får du hverken våde overraskelser eller et unødvendigt højt vandforbrug.