TILBEHØR TIL BADEVÆRELSET: STILFULDT NED TIL MINDSTE DETALJE

Det er ikke bare praktisk, men giver også badeværelset den sidste æstetiske finish: Tilbehør i høj kvalitet til badeværelset. Krom-finish i højglans, matte hard graphite-overflader eller kombinationer med glaselementer – tilbehør til badeværelset findes i mange forskellige størrelser og af diverse attraktive materialer. Også farver og former spiller en afgørende rolle for, om tilbehøret afrunder hjemmets wellness-oase perfekt. I GROHE-serierne med håndklædeholdere og sæbedispensere finder du helt sikkert det perfekte tilbehør til dit badeværelse.

FØRSTEKLASSESMATERIALER MED LANG LEVETID TIL DIT TILBEHØR

Som oftest skal tilbehør til badeværelset ikke blot være dekorativt men også funktionelt. Derfor skal du sørge for at vælge et passende materiale. Det skal være robust, men samtidig også æstetisk. GROHE opfylder disse krav og under udviklingen af vores badeværelsestilbehør har fokus været på både materialet og designet. Overfladerne med lang levetid imponerer med deres smukke udseende og høje kvalitet – hvad enten det er højglans eller mat krom. Materialet, som GROHE badeværelsestilbehøret er fremstillet af, egner sig perfekt til håndklædeholdere og -kroge, sæbedispensere og toiletpapirholdere.

Hos GROHE går vi endda et skridt videre, når det gælder lang levetid og ridsefasthed: En metode til fysisk pådampning (PVD) sørger for, at overfladerne på vores armaturer og tilbehør bliver op til tre gange hårdere og endda ti gange mere ridsefaste end sammenlignelige overflader eller materialer uden denne behandling. På denne måde udvikles der badeværelsestilbehør, som både har en høj kvalitet og lang levetid. Du kan vælge mellem forskellige metalliske materialer, farver og overflader.

FARVER OG OVERFLADER TIL DIT BADEVÆRELSESTILBEHØR

Apropos farver: Hos GROHE har vi arbejdet med idéer til farver og overflader, så badeværelsestilbehøret ikke bare har en høj kvalitet, men også giver maksimal designfrihed: Oplev GROHE Essence – armaturer, brusere og badeværelsestilbehør i forskellige farver og overflader.

Hvis du foretrækker den klassiske og tidløse stil, finder du helt sikkert det perfekte match blandt vores udvalg af badeværelsestilbehør med GROHE StarLight kromoverflader. De skinner ikke bare med deres fine design, men kan også uden videre kombineres med GROHE badeværelsesarmaturer i krom.

Håndklædeholdere og lignende tilbehør fås ikke bare i krom, men også i en mørk finish. De er det perfekte supplement til minimalistiske badeværelser med klare linjer og vægge samt gulve af granit eller beton og kan anvendes til at skabe tydelige kontraster og highlights. GROHE badeværelsestilbehør i hard graphite er et ægte blikfang på ethvert badeværelse. Hard graphite er en klar, mørke nuance, der indgår perfekt på et rent hvidt badeværelse, men som samtidig også harmonerer fantastisk med beton eller træ. I den matte overflade giver det afhængigt af kombinationen en stilfuld industrial flair på badeværelset eller fungerer som eyecatcher i et klassisk badeværelsesdesign.

Badeværelsestilbehør i elegante farver som messing eller kobber virker varmere og mere behagelige. Du finder helt sikkert det, du har brug for i GROHE Essentials kollektionen - også badeværelsestilbehør med farverige overflader, hvad enten du ønsker håndklæderinge, sæbeskåle eller toiletpapirholdere. Du kan eksempelvis vælge mellem den skinnende gyldne Cool Sunrise eller behagelige kobberfarvede Warm Sunset. Dette badeværelsestilbehør udstråler en særlig luksus. Udover farvenuancen kan du ved badeværelsestilbehør desuden vælge mellem to overflader – højglans eller børstet.

GROHE BADEVÆRELSESTILBEHØR: DESIGN MØDER FUNKTION

GROHE Essences overfladealsidighed indgår naturligvis også i vores serier med badeværelsestilbehør. Ligegyldigt hvilken serie du beslutter dig for: Med valget af en overflade bestemmer du selv den endelige udformning. Lad dig inspirere, og find det perfekte GROHE produkt.

Vælg for eksempel for GROHE Selection badeværelsestilbehør: organisk design med lækre afrundede former og klare linjer. Formsproget er helt unikt i GROHE Selection Cube: Badeværelsestilbehør, som er inspireret af diamanters luksus. Kubistiske former sørger for et unikt design og spektakulære lysreflekser – specielt hvis du vælger en højglansoverflade.

Serien GROHE Essentials er knap så markant, men fremstår alligevel med et tydeligt design. Badeværelsestilbehør i høj kvalitet som samtidig er reduceret til det væsentlige. Også her er den supplerende linje GROHE Essentials Cube mere markant end basisserien.

DEN SIDSTE FINISH: DEKORATION PÅ BADEVÆRELSET

Udover håndklædeholdere, sæbedispensere og greb, som først og fremmest udfylder en funktion, findes der også badeværelsestilbehør, hvor der er fuld fokus på designet. Dekoration sørger for, at du føler dig godt tilpas på badeværelset og giver rummet et personligt præg. Placér skåle, vaser og fyrfadslys i vindueskarme eller på reoler, og udvælg dem efter allerede eksisterende badeværelsestilbehør, keramik og andre møbler, hvad angår former og farver. Sørg for at skabe harmoni ved at kombinere matchende former og farver med hinanden, eller skab små blikfang med kontraster – sort/hvid, rund/kantet.

Udvalgte planter sørger for et behageligt indeklima. Bregner og andre planter, som foretrækker steder med høj luftfugtighed, er lette at pleje og trives perfekt på badeværelset. Især på store badeværelser med træelementer understreger blomstrende eller grønne planter wellness-karakteren. Selv til vanskelige klimatiske betingelser, eksempelvis på et badeværelse uden vindue, findes der passende planter.

Ekstra tip: Dufte har en helt særlig virkning på et badeværelse. Placér duftlys eller røgelsespinde i rummet som ekstra tilbehør, og nyd afslappende eller opkvikkende aromaer under badet.

Tekstiler giver også velvære og stil på dit badeværelse: Kombinér hvide eller cremefarvede håndklæder og bademåtter med mørke fliser, granit eller træ. Er dit badeværelse holdt i klassisk hvid – med hvide fliser, keramik og møbler – er kraftige farver ægte blikfang. Leg med kontraster ved at placere eksempelvis tekstiler og badeværelsestilbehør i sort, rødt eller blåt på et ellers lyst badeværelse.