Vandbesparende brusehoveder

Vælg det rigtige brusehoved og reducer dit vandforbrug betydeligt i mens du stadig drager fordel af en behagelig og genoplivende bruseoplevelse. Dette er ikke kun godt for miljøet og de fremtidige generationer, men det vil også nedbringe din vandregning.

Kvalitetsmaterialer, førsteklasses design og en advanceret konstruktion spiller alt sammen en vigtig rolle i forsøget på at nedbringe vandforbruget. GROHE EcoJoy™ håndbrusere byder på enten en integreret vandflow begrænser, en Eco-knap eller en brusedæmper, som gør det muligt at reducere vandflowet.

Ny Tempesta Cosmopolitan

Ny Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

Ny Tempesta

Rainshower® Icon, Eco or Solo håndholdte brusehoveder byder alle på en vandbesparende Eco-knap på håndtaget - ved et enkelt skub på knappen kan du reducere vandet brugt i din bruser med op til 40%. Det gennembrydende glorie-formede design Rainshower® Icon håndbruser bruger mindre vand til at levere et fuldstændigt brus, i mens Rainshower® Eco byder på et pille-formet brusehoved som efterligner formen af den menneskelige krop set ovenfra - og dermed sikrer et komplet dækkende brus uden at spilde vand.

Euphoria håndbruser byder på en brusebegrænser på selve bruseansigtet - dette gør det muligt for dig gradvist at reducere volumen af vand brugt lige så vel som du kan skifte mellem brusemønstrerne.


Brug mindre vand og spar energi
Vælg et vandbesparende brusehoved - ikke kun vil du markant reducere dit vandforbrug, du vil også spare energi. Mindre brug af vand betyder mindre brug af energi til at varme vandet op. Oplev den dobbelte fordel ved at reducere dit vandforbrug.

Anbefalede produktserier

Rainshower Icon

Tempesta Cosmopolitan