Skab et luksuriøst walk-in brus

Vælg fra vores serier af brusehoveder, brusetermostater og brusesystemer for at være sikker på at din walk-in bruser ikke kun er en attraktiv tilføjelse til dit badeværelse, men også at det giver en uovertruffen bruseoplevelse:

Walk-in brus - Den seneste designtrend til badeværelset

Grohtherm F Triple Volume Control Trim

Nutidens badeværelse er et rum til afslapning - et personlige sted, hvor rummelige brusenicher er i fokus. Vælg en stor brusekabine med glasskærm uden rammet til et moderne og arkitektonisk udseende. Eller genskab udseendet og følelsen af et luksusspa ved at udskifte brusekabinen med et flisebelagt gulv og afløb for at integrere brusenichen til resten af badeværelset. Uanset hvilken stil du ender med at vælge, vil dit valg af armatur eller brusesystem gøre hele forskellen i dit hverdagsritual. Vælg GROHE til dit nye walk-in brus for en uforlignelig performance, fremragende kvalitet og maksimal nydelse.

Brusehoveder
Fra runde brusehoveder i krom til de seneste moderne og firkantet designs - Vores serier inkluderer væg- og loftmonteret hovedbruser, hånd- og sidebruser. De forskellige designs tilbyder et vælg af spraymønstre og flere modeller har den seneste vandbesparende teknologi.

Skab dit nye brus med et GROHE brusehoved

Brusesystemer - En pakke med det hele

Rainshower System Shower system for wall mounting

Et brusesystem kombinerer alle de essentielle dele ved et perfekt brus: en hovedbruser, en håndbruser og en brusetermostat eller omskifter. GROHE brusesystemer er vægmonteret - og derfor er monteringen nem.

Brusetermostater og blandingsbatterier
Vores serier af brusetermostater og blandingsbatterier inkluderer synlige og indbygget modeller - designet til at komplementere vores håndvaskarmaturer. En brusetermostat er det foretrukne valg på grund af dets flere sikkerheds- og komfortfordele.

Brusesystemer med termostat

Anbefalet serier

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Rainshower F-Series Head & Side Showers

Rainshower Systems