GROHE BRUSESYSTEMER: EN LUKSUS BRUSER UD OVER DET SÆDVANLIGE

Ønsker du at opgradere din bruser? Så er du landet det rigtige sted. Hos GROHE har vi et stort udvalg af brusesystemer til enhver smag - også til din. Lad os sammen finde en bruser, der passer perfekt til dine brusevaner såvel som til din stil og indretningen af dit badeværelse. Udvælg et design, der både gør naboen grøn af misundelse og samtidig overstiger dine forventninger til en bruseoplevelse. Når du vælger en luksus bruser fra GROHE, får du opgraderet din bruseoplevelse til den ultimative komfort, som du så længe har ønsket dig. Vores sortiment af brusesystemer tilbyder stor fleksibilitet og bringer dig et skidt nærmere dit drømmebadeværelse. Vores systemer er ikke kun udviklet med æstetikken for øje. De er samtidig også et produkt af vores innovative ingeniørarbejde og unikke teknologier, som bidrager med øget sikkerhed, større ydeevne og bedre holdbarhed.

DEN LETTE LØSNING TIL DIN ULTIMATIVE BRUSEOPLEVELSE

Alt, hvad du skal bruge til at opgradere dit brusebad til din drømmebruser, kommer i én pakke med GROHEs brusesystemer. Det skønne ved disse designerbrusere er, at de fås i komplette pakker med hovedbruser, håndbruser, brusestang, bruseslange og brusetermostat. Du vælger dog selv, hvad pakken skal indeholde, hvis for eksempel brusetermostaten ikke har den rette stil til dig, så tilbyder GROHE dig smagfulde etgrebsbatterier og brusesystemer med diverter. Med GROHEs prisvindende designs vil du føle, at din nye bruseoplevelse er som skræddersyet til dig og dine behov.

Med et varieret udvalg af brusesystemer, der strækker sig fra det moderne og arkitektoniske TEMPESTA SYSTEM over til det nutidige, raffinerede EUPHORIA SYSTEM, og luksuriøs komfort med det fine RAINSHOWER SYSTEM, sørger GROHE for at udbyde en kollektion, der passer til dig i både stil og pris.

RAINSHOWER systemerne, såsom RAINSHOWER SMARTACTIVE 310, er en enkel opgradering, der giver en mere behagelig bruseoplevelse. Denne model har en smart 180° drejelig brusearm og tre forskellige spændende stråletyper: den afslappende Active Massage stråle, den stimulerende Jet Spray og den beroligende Rain Spray, som gøres let anvendelige med GROHE SMARTCONTROL. Mange af vores luksus brusere kommer med dette innovative brusesystem, hvor du ubesværet kan regulere volumen og temperaturen, vælge din foretrukne vandstråle og skifte mellem hoved- og håndbruseren. En opgradering af dit badeværelse har aldrig før været så lige til.

Grohtherm F Triple Volume Control Trim

EN HEL NY VERDEN AF DESIGNS AT VÆLGE IMELLEM

Design dit brusebad til din egen lille welness zone, som hver dag vil stimulere dine sanser på ny. Om det er en stor eller ekstra stor hovedbruser, om den er indbygget eller væghængt - GROHEs brusesystemer findes i et overdådigt udvalg af forme, farver og stilarter. Hvert enkelt system er designet til at imødekomme dine krav og ønsker til en perfekt bruser. Selvom krom måske er den første farve, du tænker på, når du tænker på badeværelsesarmatur, er det helt sikkert ikke din eneste valgmulighed. Farven WARM SUNSET, som fås med EUPHORIA 310 BRUSESYSTEM, sørger for, at du får et personligt badeværelse, der skiller sig ud fra mængden. Andre farver er blandt andet HARD GRAPHITE og COOL SUNRISE, som i øvrigt også kommer i matte versioner, hvis du ikke ønsker skinnende overflader.

GROHEs luksus brusesystemer kommer ikke kun i et stort samlet udvalg af moderne former og farver, men også som seperate produkter, som kan tilpasses til dit personlige behov.

Valget din brusetermostat, dit etgrebsbatteri, din hovedbruser, din håndbruser og dit karudløb i lige præcis den farver og det design, som du ønsker. I vores sortiment af brusesystemer finder du en stor grad af fleksibilitet, som hjælper dig til at skabe det ideelle brusebad uafhængigt af, hvordan indretningen af dit eksisterende badeværelse er indrettet i dag.

FUNKTIONER, DER SIKRER DIG DEN ULTIMATIVE YDEEVNE, SIKKERHED OG BÆREDYGTIGHED

Når du skal vælge hvilket brusesystem, der passer dig bedst, skal du ikke blot gå efter udseendet. Overvej ligeledes, hvilke funktioner de forskellige systemer har, og hvordan disse vil kunne gøre din bruseoplevelse endnu bedre. Med GROHEs luksus brusere kan du forvente en jævn vandstråle fra hver eneste dyse, takket være GROHE DREAMSPRAY teknologi. En vandstråle, der er upåvirket af skiftende brug mellem hovedbruser og håndbruser, alt imens justeringen af vandstyrken gøres ukompliceret med AQUADIMMER-funktionen.

Sikkerhed er vigtigt - også i badet. Derfor er vores brusere designet med en række indbyggede sikkerhedsforanstaltninger. GROHE TURBOSTAT teknologien sørger for, at du ikke vil opleve udsving i vandtemperaturen, mens du bader. Dette øger ikke kun komforten, men også sikkerheden i bruseren, da du minimerer risikoen for skoldning. Yderligere sikkerhedsforanstaltninger er GROHE SAFESTOP temperaturbegrænsning og den valgfrie SAFESTOP PLUS. Disse teknologier sørger for, at vandtemperaturen aldrig overstiger 38° og 43°, så du minimerer risikoen for skoldning. Du kan dog bevidst vælge at ignorere disse restriktioner, hvis du ønsker at øge temperaturen yderligere. Med GROHE COOLTOUCH har du vished om, at hele familien er sikre i brusebadet, da denne funktion forhindrer armaturets overflade i at blive brændende varm.

Hos GROHE tilbyder vi også brusesystemer med vandbesparende teknologier – GROHE WATERSAVING og ECOBUTTON – som hjælper med at reducere vandforbruget uden at gå på kompromis med komforten. ECOBUTTON er en knap, som gør det nemt for dig at vælge mellem forskellige stråletyper og samtidig aktivt gøre en indsats for at spare på vandet.

Vi ved, hvor kedsommeligt rengøring kan være, så for at hjælpe dig på vej, har vi udvalgt materialer til vores produkter, som er simple at rengøre. Eksempelvis er silikonedyserne en del af vores SPEEDCLEAN ANTI-KALK system, og LONG-LIFE SHINE overfladen sikrer, at armaturet i dit brusesystem står funklende og ridsefrit, som den dag du købte det.

LUKSUS BRUSERE FRA GROHE DU FÅR GLÆDE AF I MANGE ÅR

Dit badeværelse bliver kun mere luksuriøst med et GROHE brusesystem. Nogle dage foretrækker du måske et behageligt, afslappende brusebad til at slappe af efter en lang dags arbejde. Andre dage kan det være et hurtigt, opkvikkende brusebad, som hjælper dig med at vågne ordentligt op en mandag morgen, før du skal ud ad døren. Med GROHEs brusesystemer får du alt, hvad du skal bruge – og mere til.

Hvad mere kan du ønske dig af et brusesystem? GROHEs brusere er uden sammenligning, når det gælder kvalitet og design.

Brochure

BROCHURE OM BADEVÆRELSER