Hoved- og sidebrusere

Rund eller firkantet? Stort eller lille? Væg eller loft monteret? GROHE brusehoveder kommer i alle former og størrelser, så der er noget der passer enhver stil og budget. Alle designs er udstyret med GROHE DreamSpray®-teknologi som sørger for, at du får et uovertruffent brusebad, mens SpeedClean-brusedyserne forhindrer opbygning af kalk.

Vis brusekollektioner
Euphoria Cosmopolitan Head shower

Design & Installation af dit Faste Brusehoved

GROHEs faste brusehoveder kan enten bruges sammen med en vægmonteret brusearm eller en loftsbrusearm. Vores produktlinjer omfatter også hovedbrusere, der er beregnet til at blive fastgjort direkte på væggen eller indbygget i loftet.
For at styre vandstrømmen og temperaturen på din bruser skal du bruge:

  • en skjult termostatventil
  • eller et skjult brusebatteri

Termostatiske bruseventiler og etgrebs brusearmaturer findes i vores armaturkollektioner.

Allure Brilliant Thermostatic shower mixer | Antonietty Architects AG, Switzerland

Vægmonterede og loftsmonterede brusehoveder

GROHE tilbyder to længder af brusearme, hvilket gør det muligt for dig at bestemme, hvor langt fra væggen bruserhovedet skal placeres - så du kan bade i en behagelig position. Brusearmene kan leveres i længderne 282 mm eller 378 mm hvilket er passende for de fleste GROHE hovedbrusere.

Faste brusehoveder er perfekte til et lille brusebad, takket være deres kompakte størrelse. Vinklen på brusehovedet kan justeres for at lede vandet i den mest komfortable retning.

Hvis du har pladsen, kan du udfordre den klassiske stil ved at placere dit brusehoved i midten af et stort walk-in bruseområde.