Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Firkantede brusehoveder

Det kvadratiske bruserhoved er prikken over i’et

Et kvadratisk brusehoved står for et særligt klart og velordnet badeværelsedesign takket være den flotte udformning og det gennemførte minimalistiske design.

Loftmonterede, kvadratiske brusehoveder sørger for førsteklasses moderne badeværelser. De er allerede en fast bestanddel i luksushoteller og luksusvillaer, men er også suverænt egnede til det moderne badeværelse derhjemme. Brusehovedet monteres direkte i loftet uden brusegreb. På den måde opstår indtrykket, at vandet kommer direkte ud af loftet.

Den moderne bruser

Rainshower F-Series Sidebruser

Rainshower® F-series – kvadratiske bruserhoveder i tre størrelser

Rainshower® F-Series indeholder kvadratiske brusehoveder i tre forskellige størrelser samt en justerbar sidebruser. Den loftsmonterede hovedbruser består af et rundt brusehoved med en 50 cm stor kvadratisk ramme. Det 25 cm store brusehoved er udstyret med et brusergreb og er egnet til væg- eller loftsmontering. Det noget mindre, 12,5 cm store brusehoved er udstyret med en vægholder samt en 12,5 cm stor sidebruser. Termostatbatteriet og håndbruseren fuldender den luksuriøse brusekabine.

Rainshower® F-Series
Grohtherm F

Et skræddersyet brusebad

Alle i familien ønsker noget forskelligt fra deres bad. Med Grohtherm F brugerdeffinerede brusestyring behøver ingen at gå på kompromis.

Uanset om du ønsker at styre en eller to brusere, giver Grohtherm dig frihed til at skabe en bred vifte af spændende brusebade i kombination med vores prisvindende brusehoveder. Opnå maksimal nydelse med et skræddersyet brusebad.

Grohtherm F
">