Ren bruseglæde
skabt efter dine behov

Tag bruseguiden

FIND DIN BRUSER

Find det perfekte brusesystem til dig og dit badeværelse. Ved du hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ny bruser? Hvis ikke så besvar et par hurtige spørgsmål, og så får du en anbefaling til din drømmebruser - det som passer bedst til dine behov og ønsker!

Tag bruseguiden

HVORFOR DU SKAL VÆLGE GROHE?

MADE IN GERMANY

Vores kvalitetsløfte er, at vi tilbyder det højeste håndværksmæssige niveau for en ekstraordinær bruseoplevelse og masser af bruseglæde. Det er ikke uden grund, at vi tilbyder 5-års garanti på vores brusere.

TEKNOLOGI

Banebrydende teknologiske standarder har været kontinuerligt garanteret i vores brusere i mere end 85 år. Disse unikke egenskaber tilbyder 'Pure Freude an Wasser'. Når du står under en GROHE-bruser, oplever og mærker du forskellen.

DESIGN

Vi tror på, at godt design går ud over form og funktion. På baggrund af det har vores designteam altid den optimale bruseoplevelse i tankerne. Og vores produkter er også designet ud fra det perspektiv.

BÆREDYGTIGHED

Vi har udviklet en række smarte vand- og energibesparende teknologier, der bruger mindre vand uden at gå på kompromis med komforten. Dette giver alle mulighed for at nyde vand på en ansvarlig måde.

En mor og hendes datter pakker et GROHE DIY-produkt ud

GØR-DET-SELV MED GROHE QUICKFIX

Er du en gør-det-selv-entusiast, der ønsker at opgradere dit brusebad uden besvær? I så fald, udforsk vores Quickfix-sortiment, der byder på brusere med smarte monteringsmuligheder, installationsværktøjer, videoer og en brugervenlig manual. Installation af vores brusere er overraskende nemt, hvilket giver dig mulighed for at opnå en stilfuld og nem opgradering. Opdag mulighederne – tilgængelige for køb gennem vores online partnere og byggemarkeder. Opgrader dit brusebad med tillid!

Nu 250 kr. cashback!

UDFORSK GROHE QUICKFIX SORTIMENT

BRUSER MED CASHBACK

En professionel installatør der smiler

GROHE SORTIMENT MED PROFESSIONEL INSTALLATION

Leder du efter en bruser til dit nye badeværelse eller skal du renovere dit badeværelse? Og har du brug for professionel hjælp fra et showroom eller en installatør, når du skal designe dit badeværelse?

Vores professionelle partner giver dig gerne personlig rådgivning og hjælper dig med at finde de rigtige løsninger til dit drømmebadeværelse.

UDFORSK GROHE BRUSESORTIMENT

UDFORSK BRUSELØSNINGER

Grohe matsort rund brusesystem

Vægmonterede brusesystemer

Opnå et luksuriøst look uden besværet med at bryde vægge op. Ideel til nyt badeværelsesdesign eller forfriskning af dit nuværende rum. Nyd følelsen af en blid sommerregn fra hovedbruseren eller brug håndbruseren til hårskylning og rengøring. Termostaten sikrer den perfekte brusetemperatur. Udforsk vores sortiment, der byder på Precision, Tempesta, Vitalio, Euphoria, Rainshower Smartactive, Grohtherm og SmartControl brusere i forskellige designs. Løft din bruseoplevelse nu.

Indbygget hovedbruser, håndbruser og termostat i krom

Indbyggede brusere

Hvis du er så heldig at kunne designe et helt nyt brusebad, så overvej en indbygget bruser for et strejf af luksus og moderne æstetik. En indbygget bruser skaber et slankt og moderne udtryk ved kun at holde de væsentlige dele synlige, hvilket gør rengøringen nemmere og sparer værdifuld plads. Al teknologien er integreret bag væggen, hvilket fjerner synlige rør. En indbygget bruser fra GROHE tilbyder forskellige muligheder, herunder loft- eller vægmonterede hovedbrusere, SmartControl, to-grebs termostat eller et-grebs termostat, der forbedrer din bruseoplevelse.

En hånd, der rører ved Grohetherm smartcontrol-termostaten

TERMOSTATER

Oplev GROHEs termostater, designet med banebrydende teknologi for ultimativ brusesikkerhed og komfort. Disse er fremstillet af førsteklasses materialer og prioriterer innovation, effektivitet og kvalitet. Med en bred vifte af stilarter henvender GROHE sig til forskellige design- og installationspræferencer. Ved at vælge en GROHE termostat introducerer du innovativ designteknologi, vandbesparende teknologier og sikkerhedsegenskaber som turbostat og cool touch ind i dit hjem. Oplev et sikkert og behageligt brusebad med GROHEs unikke og eftertragtede termostater på dit badeværelse.

Et bad med matsort termostatarmatur og rund håndbruser

Termostater til badekar

Udforsk GROHEs termostater til badekar, der kombinerer funktionalitet og sikkerhed for en optimal badeoplevelse. Nemt at forudindstille og vedligeholde din ønskede vandtemperatur med automatisk vandbalancejustering. Med en temperaturgrænse på 38°C er sikkerheden en prioritet og funktioner som SafeStop og CoolTouch forbedrer beskyttelsen mod skoldning. Disse armaturer er stilfulde og fås i forskellige designs, inklusiv Grohtherm SmartControl og Grohtherm Cube, og imødekommer forskellige præferencer og tilbyder en kombination af sikkerhed, effektivitet og æstetisk.

Et badeværelse med matsort håndvaskarmatur, badekarhane, bruser og tilbehør
Mat sort firkantet hovedbruser
Mat sort håndvaskarmatur og bruser
Krom firkantet hovedbruser
Krom brusetermostat
Krom rund håndbruser
GROHE mat sort firkantet håndbruser
Grohe mat sort rund håndbruser
Mat sort termostatisk brusearmatur
Mat sort brusetermostat

Hvilke brusere er vandbesparende?

Hvad er CoolTouch teknologi?

Hvad er WaterSaving teknologi?

Se vores komplette brusesortiment

GROHE Black kollektion til dit badeværelse og køkken.

Farver til badeværelset