Vandbesparende dual-flush toiletter

Skjulte dual-flush Cisterner

En af de nemmeste måder at spare vand på i hjemmet er ved at installere et toilet med dual-flush cisterne.

Designet til væghængte toiletter og ryggen-mod-væggen toiletter, skjulte dual-flush cisterner lader forbrugeren vælge mellem hvor meget vand der skal bruges ved at skylle ud i toilettet. Ved at bruge en lav volumen af vand i toilettet kan du reducere dit årlige vandforbrug markant og kontribuere til beskyttelsen af denne værdigfulde naturlige ressource.

Hvor meget vand bruger et dual-flush toilet?
GROHE's udvalg af skjulte cisterner gør det muligt for dig at vælge mellem enkelt-flush, start/stop flush og dual flush - alt dette er bestemt af dit valg af trykplade.
Et dual-flush toilet giver dig et valg mellem to flush-volumner: Stor, 6 liter og lille, 3 liter. Cisternerne kan også blive justeret til et skyl med en reduceret volumnen på 4,5 liter og 3 liter.

Trykplader til dual-flush toiletter
Vælg en trykplade som komplimenterer dit badeværelsesdesign, vandhane og bruser for at fuldgøre et koordineret look. GROHE trykplader kan blive fastsat enten horisontalt eller vertikalt så det passer til din flisebelægning og muliggører at man kan vedligeholde den skjulte cisterne.

Skate Cosmopolitan WC Trykplade

Større volumen

Tryk på den store knap på trykpladen for at skylle med en større volumen af vand.

Skate Cosmopolitan WC Trykplade

Mindre volumen

Tryk på den lille knap på trykpladen for at skylle med en mindre volumen af vand.

Anbefalede produktserier

Nova Cosmopolitan

Rapid SL Installation System

Rapid SL Installation System