Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

GROHE Zero

GROHE Zero

Blyfri, korrosionsbestandige vandhaner, takket være den unikke GROHE udviklede legering.

Som globalt brand, dedikerer vi os utrætteligt til at udnytte vores viden, teknologiske ekspertise og tyske præcisions-ingeniør arbejde, til at gøre bedst mulig brug af verdens begrænsede ressourcer. Udviklingen af GROHE Zero bringer en banebrydende tilgang til fremstilling vandhaner.

GROHE Zero

Blyfri, korrosionsbestandige vandhaner, takket være den unikke GROHE udviklede legering.

Efter langtids forskning, har vi reduceret blyindholdet i messing væsentligt til ubetydelig lave niveauer. Bly erstattes af harmløse metaller som kobber, der sikrer, at en potentiel blyforurening af drikkevandet, er på et absolut minimum. GROHE‘s enorme erfaring og ekspertise i produktionsprocessen, udnyttet med de tekniske muligheder, som vores egne ovne tilbyder, har resulteret i, at vi har sat nye standarder for drikkevand med GROHE Zero.

Endnu vigtigere er den nye GROHE Zero legering, som sikrer hidtil uset levetid. Dens sammensætning har vist sig at være fem gange mere modstandsdygtig over for korrosion. Med en GROHE Zero vandhane, kan du være sikker på at du vil svælge i den rene nydelse af vand i hvert aspekt - dag efter dag, og for et helt liv.

Recommended product ranges