DEN PERFEKTE HÅNDKLÆDERING TIL DIT BADEVÆRELSE

En håndklædering står måske ikke øverst på listen over prioriteter, efter du for nyligt har indrettet dit badeværelse; det er dog værd at undersøge de rigtige løsninger for at opfylde alle behov. Tiden, hvor det våde håndklæde blev smidt på kanten af badekarret eller tørret på radiatoren, er forbi. Håndklæderingen giver dit håndklæde sin egen plads i badeværelset, om det er ved siden af vasken eller tæt på badet, og giver samtidig din indretning et rent og stilfuldt udtryk. Med flere varierende stilarter og designs tilgængelige fra GROHE vil du kunne finde præcist den håndklædering, der passer til dig.

TILFØJ ELEGANCE MED EN HÅNDKLÆDERING

Ikke én stil er ens - det ved vi her hos GROHE. Derfor har vi sørget for at inkludere mange forskellige designs i vores udvalg, så alle kan finde netop den håndklædering, der passer til deres drømmebadeværelse. Rent og elegant tilføjer GROHEs håndklædering prikken over i'et, der fuldender dit badeværelse.

PLADSBESPARENDE TIL MINDRE BADEVÆRELSER

Har du et mindre badeværelse, hvor der ikke er plads til en håndklædestang eller et håndklædestativ, er håndklæderingen en god løsning. Den passer ind i de mindste steder, og du behøver ikke opgive ønsket om en stilfuld løsning på et praktisk problem. Ved at folde dine håndklæder igennem ringen tørrer de hurtigere, mens dit badeværelse ser organiseret og ryddeligt ud. Badeværelsets gæster vil derfor altid kunne tørre hænder i et tørt og nydeligt ophængt håndklæde.

VÆLG DEN PERFEKTE STIL

Håndklæderingene kommer i adskillige former, deriblandt rektangulære, firkantede og runde. GROHE ESSENTIALS håndklædering ser måske meget beskeden ud, men den tilfører samtidig elegance og et minimalistisk udtryk til badeværelset. Til trods for dens elegante udseende er den ellers slanke ring meget solid, hvilket ligeledes gælder for de øvrige GROHE ESSENTIALS produkter, som blandt andet består af sæbedispensere, håndklædeholdere, toiletbørster og toiletpapirholdere. Dermed kan du nemt koordinere stil og farve i indretningen af dit badeværelse for at opnå et gennemført og harmonisk udtryk ved at vælge alt fra samme designlinje.

ALLURE håndklædering er et fint eksempel på en moderne stil, hvor håndklæderingens design står skarpt i dens udtryk og fine silhouette, mens den samtidig bringer geometrien i den rektangulære form til livs.

SELECTION CUBE håndklædering har et futurisk udtryk, der med sit skulpturelle design vil vække opsigt hos badeværelsets gæster og springer rammerne for den klassiske håndklædering. Vil du opleve flere produkter med et lignende moderne udtryk? Så gå på opdagelse i SELECTION CUBE serien.

FARVEN, DER MATCHER DIT INTERIØR

GROHEs udvalg af håndklæderinge til badeværelset kommer i forskellige former, farver og overflader. Uafhængigt af hvordan du har valgt at indrette dit badeværelse, er der en håndklædering, der er perfekt til netop din indretning. De mere skinnende farver som Krom, Warm Sunset og Cool Sunrise vil kunne pynte på ethvert badeværelse og se fantastisk ud. De køligere og mere matte farver som Supersteel eller børstet Hard Graphite giver et mere afdæmpet og raffineret udtryk.

Din GROHE håndklædering vil forblive lige så fin, som den dag du købte den, takket være GROHE Long-life Shine teknologien, som vil holde din håndklædering funklende og fri for ridser. Du skal blot tørre ringen over en gang imellem for at holde overfladen fin. Her er BAU COSMOPOLITAN håndklædering i krom et perfekt eksempel på, når æstetik møder funktion.

UTROLIG NEM AT MONTERE

GROHE QuickFix sortimentets trin-for-trin instruktioner gør det hurtigt at montere håndklæderingen til væggen. Den kan nemt skrues til væggen, og den skjulte fiksering giver det færdige produkt et renere og mere enkelt udtryk. Ønsker du dog at undgå huller i væggen, vil det med de fleste håndklæderinge være muligt at lime dem til væggen i stedet. Vælg den metode, der passer dig bedst.

  • Hvorfor holde sig til blot en enkelt håndklædering? Hvis du har mange håndklæder eller flere personer i hjemmet, kan det eksempelvis være en løsning at hænge en ring på hver side af håndvasken. Installér håndklæderingene, hvor de er let tilgængelige og inden for rækkevidde, som når du kommer ud af badet eller bruseren. Overvej eventuelt at hænge dem lidt lavere, hvis der er børn i hjemmet.

HÅNDKLÆDERINGEN: PRIKKEN OVER I´ET PÅ ETHVERT BADEVÆRELSE

Med de adskillige farver, overflader og stilarter i GROHEs sortiment af håndklæderinge til badeværelset bliver det nemt at finde den håndklædering, der passer perfekt ind i dit badeværelse. GROHE håndklædering gør mere end blot at holde dine håndklæder:

Den tilføjer en mere eksklusiv og gennemført stil til dit badeværelse.

Brochure

BROCHURE OM BADEVÆRELSER