FIND DEN PERFEKTE HÅNDKLÆDEHOLDER TIL DIT BADEVÆRELSE

Den ydmyge håndklædeholder: Tilbehør til badeværelset, der tages for givet og ikke får meget opmærksomhed. Men uden denne holder ville det næsten være umuligt at finde et godt sted til vores håndklæder. Samtidig ville vores håndklæder ikke kunne dryppe ordentligt af. GROHE betragter håndklædeholderen som mere end bare et funktionelt objekt og forstår den verden af muligheder, som ligger skjult i denne tilsyneladende simple artikel. Hvis en håndklædeholder er designet til at passe æstetisk til dit badeværelse, kan den transformeres til et ornament, der kan pryde vores badeværelsesvægge elegant.

GROHE tilbyder en bred palet af håndklædeholderdesign, med forskellige stile, finishes, størrelser og funktioner. Med deres elegance og minimalistiske look kan du være sikker på at finde den perfekte håndklædeholder, der passer ind i designet på dit badeværelse og opfylder dit og din families behov.

MASSER AF HÅNDKLÆDEHOLDERE AT VÆLGE IMELLEM

På vores badeværelse har vi som regel flere forskellige typer håndklæder med forskellige størrelser og funktioner: Et lille håndklæde ved siden af vasken, større håndklæder, der skal hænge til tørre efter et brusebad, måske et håndklæde i mellemstørrelse til at vikle omkring håret. Det er årsagen til, at GROHE tilbyder et bredt udvalg af håndklædeholdere.

VÆLG DEN PERFEKTE STØRRELSE

Håndklæder findes i mange størrelser, og derfor tilbyder GROHE håndklædeholdere i forskellige størrelser. Du kan være sikker på at finde de rigtige holdere til dit badeværelse. Lige fra en lille håndklædeholder på 250 mm til en stor håndklædeholder på 600 mm samt mange størrelser ind imellem. Med dette store udvalg er det også nemt for dig at kombinere og matche håndklædeholdere i forskellige størrelser og således skabe et sammenhængende og harmonisk look på dit badeværelse.

SMUKKE FARVER OG FINISHES

GROHE tilbyder også mange forskellige farver og finishes. Med holdere i mat, børstet eller blankt look kan du vælge at lade din håndklædeholder blende ind eller stikke ud. En GROHE krom håndklædeholder som denne Allure Håndklædestangen reflekterer for eksempel lyset smukt i hele dit badeværelse. Udover de smukke farver er disse produkter også forsynet med GROHE StarLight finish. Denne finish-teknik involverer en unik overfladebehandling, som sikrer en fejlfri og slidstærk overflade, som holder i lang tid.

EN HÅNDKLÆDEHOLDER TIL ALLE BEHOV

Det bør ikke komme som en overraskelse, at GROHES alsidige udvalg af håndklædeholdere egner sig perfekt til at dække en lang række behov.

Små håndklædeholdere er skønne at have tæt på kummen til at holde håndklæder, mens større modeller egner sig bedre til at holde badehåndklæder. GROHES udvalg af modeller stopper imidlertid ikke her. Du kan vælge imellem håndklædeholdere med én stang (som denne Essentials Håndklædestangen) eller to stænger (som denne Essentials Dobbelt håndklædestangen). Dobbelt så mange stænger betyder dobbelt så meget plads til at opbevare dine håndklæder.

Med GROHES serie af Multi Bath håndklædeholdere får du endnu mere plads. De øverste tre stænger kan også fungere som hylder, hvor du kan opbevare sammenfoldede håndklæder, så du altid har et friskt håndklæde inden for rækkevidde. På stangen nedenunder kan du hænge det håndklæde, der bruges netop nu.

De dobbelte håndklædestænger, der er en del af GROHES sortiment, har stænger, som kan bevæges og dermed give ultimativ komfort og fleksibilitet. Eftersom disse modeller er vægmonteret som resten af GROHES håndklædeholdere, mister du ikke plads som du ville med en standermodel. Vægmonterede håndklædeholdere gør det også nemt at holde badeværelsesgulvet rent.

Naturligvis er Håndklædeholdere ikke den eneste måde at hænge håndklæder op på. Håndklæderinge er en anden fremragende mulighed, som kan tilføre noget dimension til et elegant og moderne badeværelse ved at integrere yderligere former i designet. Cirkulære håndklæderinge, som f.eks. BauCosmopolitan håndklæderingen kan tilføre en elegant blødhed, mens modeller med kubiske design, som f.eks. Essentials Cube håndklæderingen giver et minimalistisk og ultramoderne touch. GROHE tilbyder også modeller, som har runde hjørner, som Allure håndklæderingen.

TILBEHØRSÆT SKAL GIVE ET SAMMENHÆNGENDE LOOK

Med GROHES badeværelsessæt kan du nemt give dit badeværelsesdesign et mere elegant, sammenhængende look. Hvert element matcher perfekt, og hvert sæt kan nemt passe ind i ethvert badeværelse. Udover de elegante håndklædeholdere kan tilbehørssættene også indeholde kroge, toiletrulleholdere og sæbeskåle, dispensers og krystalglas med holdere. Sættene er designet til at passe master- eller gæstebadeværelset. Med et badeværelses-tilbehørssæt fra GROHE har du alle de finishing-elementer, du har brug for til dit perfekte badeværelse.

GROHES mange stilmuligheder, fra forskellige farver, finishes og størrelser og håndklædeholder-design, gør det nemt at finde de håndklædeholdere der passer perfekt til dit badeværelse. GROHES håndklædeholdere gør meget mere end bare at holde dine håndklæder: De optimerer dit badeværelses ’look and feel’.