Minimal plads, maksimal stil.

GROHEs pladsbesparende løsninger til små badeværelser

Arena Cosmopolitan Trykplade

Fastgørelse af væghængte vaske, bideter og toiletter

Væghængt sanitet er det perfekte valg til små badeværelser. De får ikke kun rummet til at virke større, de gør det også nemmere at rengøre badeværelsesgulvet, fordi der ikke er nogen vanskelige hjørner, hvor der kan samles snavs og støv.

GROHE Rapid SL installationsrammer fås i fire forskellige højder: 82 cm, 113 cm, 100 cm og 120 cm. De mindste modeller er ideelle, hvis toilettet skal placeres under et vindue, og da de ikke er særligt dybe, kan de monteres i en forsatsvæg eller foran en massiv mur og derefter skjules.

Toiletskyllet kan aktiveres elektronisk eller manuelt via en bred vifte af GROHE's trykplader eller ved hjælp af en trykluftknap. Hvis du vælger trykluftaktivering, behøver knappen ikke at sidde direkte på cisternen og kan derfor placeres et mere bekvemt sted.

Løsninger til hjørnemontering af sanitære systemer

Når pladsen er trang, er det vigtigt, at hjørnerne udnyttes på den bedst mulige måde. Vi kan tilbyde et monteringssæt, der gør det muligt at montere vores håndvaske, bideter og toiletter i GROHE Rapid SL-serien i hjørner og dermed udnytte hjørnepladsen optimalt.

Væghængt sanitet med Rapid SL

Indbyggede armaturer og termostater

GROHE's udvalg af armaturer omfatter en række løsninger med skjulte løsninger til håndvask, badekar og brusesystemer. Vægmonterede armaturer med indbyggede, skjulte elementer er ideelle til små håndvaske, og de indbyggede armaturer til bruseren optager en mindre del af bruseområdet.

Vores kollektion af armaturer og termostater

Brusesystemer

Produkter med flere funktioner, der giver dig en bedre oplevelse – det er det, der adskiller GROHE fra konkurrenterne. Brusearmen på alle GROHE's brusesystemer kan drejes 360º. Det betyder, at selvom det varme og kolde vandudløb er placeret på én måde så du er nødt til at montere systemet tæt på bruserhjørnet så kan hovedebruseren alligevel justeres til en behagelig bruseposition. Det er ligeledes en perfekt løsning til udvidelses- og ombygningsprojekter, hvor det vil være dyrt at flytte rørene.

Vores brusekollektion

Rainshower Systems

Rapid SL Installation System

Rapid SL Installation System