Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Badeværelser for de ældre

Håndvask armatur med ekstra sikkerhed som er let at bruge

Komfort, anvendelighed og sikkerhed er de vigtigste parametre når det gælder planlægning af badeværelser tilpasset de ældre.

Alle vores etgrebsarmaturer indeholder GROHE SilkMove® teknologien. En bred vinkel sikrer en glat og præcis kontrol over vandets temperatur og flow med én hånd.

Armaturer med en høj tud leverer dit vand i en behagelig arbejdeposition. Den høje variant findes blandt andet i vores Essence og Concetto serier. Atrio serien inkluderer også en model med svingtud som kan svinge fra side til side, hvilket er perfekt til hårvask.

Temperatrurbegænseren i håndvaskarmaturerne kan justeres efter montering. Dette kan gøres ved at reducere bevægelsen af håndtaget til venstre side, og derved begrænse varmtvandsforsyningen.

For yderligere sikkerhed kan man på alle GROHE etgrebsarmaturer indstallere Grohtherm Micro – en diskret termostat som beskytter mod skoldning idet vandtrykket eller trmperaturen skulle skifte pludseligt imens armaturet er i brug. Denne sidder under vasken og kan blive installeret efterfølgende.

Sikkerhed og ergonomi i badet

Som vi bliver ældre bliver vores hud også tyndere og derved øges faren for skoldning. Vores brusetermostater indeholder GROHE TurboStat®. Denne funktion sørger for at temperaturen på dit brusevand forbliver den samme under hele dit bad uanset usvind der måtte være i rørene. Yderligere findes en SafeStop knap som forhindrer at temperaturen overstiger 38º C eller den temperatur som du indstiller den til.

GROHE CoolTouch® teknologien sikrer at overfladen på din termostat og termostatens håndtag ikke overstiger temperaturen på det vand du bruser i.

Justerbare installationsrammer for øget komfort

Vores Rapid SL installationsrammer giver en række ekstra funktioner der øger komforten i badeværelset. Rammerne til væghængte toiletter har justerbare fødder og er designet primært til at kunne monteres på ujævne gulvflader, men de kan også bruges til at hæve højden på toiletkummen op til 46cm fra gulvet.

En ramme designet til en væghængt vask 80cm fra gulvet (i stedet for 85cm) er passende til kørestolsbrugere. Man har her også mulighed for at få sikkerhedsgreb og andet sikkerhedsudstyr.

Justerbare installationsrammer
">