<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Allure

Betagende minimalistisk design

Vi har genopfundet den populære Allure-serie. Til dig, som værdsætter stilfulde løsninger kombineret med avanceret teknologi. Den nye serie forvandler badeværelset til en oase af velvære og inviterer til en sansefuld oplevelse af vand.

holistisk badeværelsesdesign

Det minimalistiske og slanke design af GROHE Allure-armaturet er et ægte designstatement, og den organiske æstetik tilføjer yderligere appel.

Den nye GROHE Allure giver mulighed for at skabe en harmonisk badeværelsesoplevelse efter personlig smag. Sortimentet inkluderer også gulvmonterede armaturer og vandfaldstude til badekar, hvilket muliggør et holistisk badeværelsesdesign.

Udvalg

Bredt udvalg af farver

Allure-serien byder på et bredt udvalg af farver og overflader, herunder krom, børstet Warm Sunset, børstet Cool Sunrise og Hard Graphite, der perfekt matcher den nye serie af GROHE Allure-tilbehør.

Høj komfort med mindre vand

Allure armaturerne tilbyder en høj komfort, imens den vandbesparende teknologi GROHE Water Saving sørger for, at du kan reducere vandforbruget - helt uden at gå på kompromis med oplevelsen.

Find et allure showroom i nærheden af dig