Find Showrooms & Installatører
Showrooms
  • Showrooms
  • Installatør
  • Byggemarkeder
  • Webshop

Min notesblok

Du har ikke valgt nogen produkter

Når du har tilføjet dine produkter til din notesblok kan du downloade listen her.

0 Produkter
Download som PDF
Slet alle

Produkterne er allerede lagret på din notesblok

Hvad er et termostat
element?

Et termostatelement er en essentiel del af et veldesignet brus. Sikkert, bekvemt og økonomisk: Det sikrer en maksimal bruseoplevelse samtidig med at det beskytter dig og din familie mod ubehagelige overraskelser.

Hvad er et termostatbatteri?
Et termostatbatteri vedholder en præcis vandtemperatur igennem hele badet. Det beskytter dig mod pludselige ændringer i vandtilførslen til bruset, så selvom nogen skylder ud i toilettet eller åbner for vandhanen vil temperaturen stadig være den samme.

Hvordan virker et termostatbatteri?
Termostatelementet blander det varme og kolde vand til din valgte temperatur og reagerer øjeblikkeligt ved enhver ændring i tryk eller temperatur i vandtilførslen ved at tilpasse forholdet mellem varmt og koldt vand. Skulle der være noget i vejen med koldtvandsforsyningen vil termostatelementet automatisk lukke.

GROHE CoolTouch

Hvad er fordelene?

Sikkerhed - din valgte vandtemperatur vedbliver konstant igennem dit bad, så der er ingen risiko for at skolde sig på en pludselig temperaturstigning og heller ingen ubehagelige overraskelser, hvis temperaturen skulle falde. GROHE CoolTouch® teknologien sikrer at overfladen aldrig bliver for varm at røre ved.

Bekvemmelighed - Vores termostatbatterier vedholder din valgte vandtemperatur og lader dig nyde dit brusebad. Skulle du ønske at slukke vandet (for eksempel for at komme shampoo i håret), vil termostaten automatisk finde den præcis samme temperatur, når du tænder for vandet.

Økonomi - Installér et termostatbatteri og du kan spare på vandet og energien. Et termostatbatteri vil på grund af dens effektivitet betale sig hjem på kort tid. Brug vores vandspareberegner for at finde ud af, hvor meget du kan spare.

Vores termostatbatterier ender blandt de bedste i adskillige uafhængige test på grund af deres fremragende ydeevne og GROHE TurboStat® teknologi.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan termostatbatteri