BRUSEARMATURER MED MERE KOMFORT OG SIKKERHED

GROHEs brusearmaturer er designet med tanke på verdens mest følsomme termometer: din hud. De er fremstillet af materialer af høj kvalitet og vi anvender branchens førende teknologi til vores brusearmaturer for at opnå maksimal sikkerhed og komfort under brusebadet. Vi tilbyder et udvalg af forskellige designserier, så der er noget for enhver smag og ethvert krav til installationen.

HVAD ER EN BRUSETERMOSTAT?

Vi ved alle, hvor irriterende det er, når vandtemperaturen skifter midt i et brusebad. En forventet afslapning kan forvandle sig til et uventet iskoldt brusebad eller du kan brænde huden med meget varmt vand. Her kommer brusetermostater ind i billedet: de giver dig mulighed for at indstille vandtemperaturen nøjagtigt og sikrer, at den ønskede temperatur opretholdes. GROHEs brusetermostater mikser varmt og koldt vand til en temperatur efter eget valg og er særligt designede til at håndtere pludselige udsving i vandtemperaturen. Hvis temperaturen ændres i vandforsyningen, justerer termostaten balancen mellem varmt og koldt vand. Det betyder, at vandtemperaturen er konstant under hele brusebadet, så du og din familie er beskyttet mod risikoen for skoldning eller iskoldt vand.

GROHEs brusetermostater er designede til at levere en fantastisk oplevelse i brusebadet takket være nogle af disse funktioner:

  • Hurtig reaktionstid: Hvis andre personer i hjemmet åbner en vandhane eller skyller ud i toilettet, reagerer termostaten meget hurtigt, hvilket betyder at vandet i dit brusebad forbliver uændret.
  • Gem den ønskede vandtemperatur: Du kan lukke for vandet for at komme shampoo i håret og herefter bare åbne bruseren ved samme temperatur.
  • Nemt temperaturvalg: Med Premium Carbodur keramiske skiver indvendigt i ventilerne opnås nem kontrol af temperaturen og en større betjeningsvinkel.

FORDELE VED GROHES BRUSETERMOSTATER

Ved at vælge en GROHE brusetermostat får du det bedste innovative design til dit badeværelse. Nedenfor er blot nogle få af de brancheførende funktioner, der gør GROHEs termostater enestående.

SPAR VAND OG ENERGI

Spar vand og energi og reducer dine vandudgifter takket være vores brusetermostater med øko-knap, der ved aktivering reducerer gennemstrømningen af vand med 50 procent. Derudover justerer termostaterne vandtemperaturen med en hastighed, der betyder, at du ikke spilder vand på at vente på den ønskede temperatur.

DESIGNET TIL HØJ YDEEVNE

En virkelig skøn oplevelse i brusebadet bør være afslappende og stressfri. Som eksperter inden for brusetermostater fortsætter vi med at investere i nye teknologier, der forbedrer komforten ved denne oplevelse.

For eksempel garanterer innovative teknologier såsom GROHE TurboStat®, at dit brusearmatur forhindrer uønskede udsving i vandtemperaturen. Dermed kan du vælge den ideelle vandtemperatur hurtigere og med mindre vandspild. Derudover har produkterne med teknologien GROHE Long-Life Shine en unik belægning, der giver en skinnende og robust overflade, hvilket sikrer, at dit armatur ser nydeligt ud i lang tid fremover.

INVESTÉR I ET SIKKERT BRUSEBAD

GROHEs brusearmaturer indeholder også adskillige innovative teknologier, der er skabt med din sikkerhed for øje:

  • GROHE TurboStat®: Denne teknologi sikrer, at termostaten reagerer meget hurtigt på svingninger i vandforsyningen - inden for en brøkdel af et sekund - og justerer blandingen af varmt og koldt vand. På denne måde er der ingen risiko for, at vandet i dit brusebad pludselig bliver faretruende varmt, f.eks. hvis en person i husstanden åbner en vandhane et andet sted i hjemmet.
  • GROHE CoolTouch®: GROHEs brusetermostater har en innovativ kølende kanal, som er en kanal mellem det varme vand og den udvendige side af termostaten. Den sikrer, at overfladen aldrig er for varm og beskytter dig mod skoldning.
  • GROHE SafeStop®: En sikkerhedsknap som forhindrer, at du ved et uheld kommer til at hæve temperaturen over 38°C. SafeStop Plus har en maksimumtemperatur på 43°C.

Vores brusetermostater stopper desuden automatisk, hvis forsyningen af det kolde vand svigter.

BRUSETERMOSTATER, TIL ETHVERTINSTALLATIONSBEHOV

Vi har et omfattende sortiment af brusetermostater, og det betyder, at der findes et produkt, der matcher dine krav til installation.

Vores sortiment omfatter:

  • Vægmonterede brusearmaturer: Anvendes kun til håndholdt bruser. Enkel, praktisk og nem at installere i eksisterende vandtilslutninger; også i ældre bygninger.
  • Vægmonterede armaturer til både badekar ogbruser: Med en tud til badekar og tilslutning til en håndholdt bruser får du det bedste fra begge verdener. Ideel til https://www.grohe.dk/da_dk/badevaerelse/tips-og-guides/indretning-af-lille-badevaerelse/, hvor du måske ikke har den luksus at have plads til et separat badekar og brusebad.
  • Indbyggede brusearmaturer: Monteret i væggen, så termostaten ikke stikker ud. Perfekt til et elegant og moderne look. Samtidigsparer du plads i dit brusebad, så du kan bevæge dig frit.

EN BRED VIFTE AF STILARTER, DER PASSER TIL DIN PERSONLIGE SMAG

Hos GROHE anerkender vi betydningen af, at design kan hjælpe dig med at gøre dit hus til et hjem. Derfor er vores brusetermostater meget mere end bare funktionelle; de findes også i et bredt udvalg af smarte designs, der tilgodeser enhver smag,designtendenser og temaer inden for badeværelser.

GROHE design grupperne - Cosmopolitan, Contemporary og Authentic - afspejler tre forskellige præferencer indenfor indretningsdesign og hjælper dig med at bestemme hvilken brusetermostat, der passer til din stil. F.eks. er en model fra Authentic perfekt, hvis du er på udkig efter et tidløst og traditionelt look, mens Cosmopolitan Grohtherm Cube serien giver et fantastisk moderne look.