Etgrebs brusearmaturer

GROHE etgrebs brusearmaturer - til et gennemført badeværelse

Når et termostatbatteri ikke er en mulighed, skal du vælge et GROHE etgrebs brusearmatur. GROHE SilkMove®-teknologi gør vores etgrebs brusearmaturer nemme at betjene så du er sikret en jævn og præcis styring af vandstrømmen og temperaturen.

Vi tilbyder et komplet udvalg af bruserarmaturer for at opfylde designspecifikationerne for dit nye badeværelse. Lige fra det ekstravergante design på vores Cosmopolitan kollektioner, til de klassiske designs i vores autentiske serie.

Alle GROHE armaturlinjer omfatter et udvalg af etgrebs bruse- og badekarsarmaturer. Uanset om du vil have et synligt batteri - så du kan tage brusebad i badekaret - eller en skjult model, så sikrer vores brede udvalg af design og monteringsvalg det perfekte match hver gang.

Eurodisc Etgrebsbatteri til håndvask

Etgrebs brusearmaturer

GROHE gør det nemt at skabe en sammenhængende stil for badeværelset. Alle vores armaturkollektioner fås i det samme lækre design til både badet og håndvasken. Vælg et etgrebs brusearmatur til brusebadet med kun et enkelt brusehoved. Du er sikker på det perfekte match hver gang med det brede udvalg af både skjulte og eksponerede batterier, mens GROHE teknologier sørger for uovertruffen ydeevne som holder i de næste mange år.

Sikker funktionalitet:
Med Eurosmart Cosmopolitan-kollektionen er du sikret nemhed og komfort i brusebadet med et eksponeret batteri og en opbevaringsbakke til shampoo og shower gels.

Eurostyle Etgrebsbatteri til håndvask

Etgrebs bardekars- og brusearmaturer

Hvis du ønsker at installere en bruser over badekaret, skal du vælge et termostatbatteri til bad / brusebad. Vores udvalg af armaturer omfatter to stilarter indenfor bad / brusebadsbatterier:

  • Eksponerede badekars- / brusebatterier - designet til at blive monteret direkte over badekaret, de kommer med et karudløb og et vandudtag til at fastgøre bruseslangen til.
  • Skjulte badekars- / brusebatterier - batteriet er bygget ind i væggen for at opnå et rent look. Designet til brug med en badekarstud, et udløb og en enkelt bruser, kan denne stil også bruges sammen med to brusehoveder: en håndbruser og en hovedbruser.

Anbefalede produktserier

Concetto

Eurodisc Joystick

Eurosmart Cosmopolitan