SÆBESKÅLE TIL BADEVÆRELSET

Sæbe er måske et af de vigtigste elementer på badeværelset. Ligegyldigt om det er i badet eller ved vasken, går det ikke ubemærket hen, hvis der ikke er noget sæbe ved hånden. Og til dig der foretrækker en fast håndsæbe, er sæbeskålen derfor nøglen til et veludstyret badeværelse. En sæbeskål bør både være praktisk, holdbar og nydelig at kigge på. Du ønsker måske også, at din sæbeskål matcher andre badeværelsesartikler som for eksempel håndklædestænger eller kroge.

Se udvalg af sæbeskåle og øvrigt tilbehør

PRAKTISK DESIGN DER FORLÆNGER SÆBENS LEVETID

En veldesignet sæbeskål giver mulighed for at holde din sæbe tør – selvom du vælger en lille sæbeskål, vil du opleve, at sæben alligevel tørrer. En simpel sæbeskål med en holder som for eksempel GROHE Essentials sæbeskål med holder har en kurvet form, så overskydende vand bortledes fra sæben. Det forlænger brugen af et stykke sæbe, fordi den får lov at tørre.

Herudover er denne lille sæbeskål utroligt pladsbesparende. Det gælder faktisk for alle GROHEs sæbeskåle. Ved at dedikere en plads til din sæbe skaber du orden i området omkring din vask og forhindrer, at fladerne bliver for glatte og konstant skal rengøres og tørres af.

MODSTANDSDYGTIG OVERFLADE

Alle kender de mærker, som kalk, sæbeskum og selv tandpasta kan efterlade på badeværelseselementer. Det betyder, at disse beslag skal rengøres hyppigt, hvilket kan ødelægge den blanke overflade. Men takket være teknologien GROHE Long-Life Finish er GROHEs kromsæbeskåle alle særligt modstandsdygtige over for ridser og snavs. Desuden giver denne finish din sæbeskål en imponerende, blank overflade, som skinner smukt igen efter en simpel rengøring. Selvom GROHEs kromsæbeskåle hver især er unikke, har de alle denne teknologi tilfælles. Et produkt, der skal bruges hver dag, skal have en lang holdbarhed – lige netop for at undgå, at overfladen mister sin glans og bliver slidt.

Rengøring af produkter med GROHE Long-Life Finish er meget nemt: Du behøver kun en tør klud til at tørre alle overflader af med for at få dem til at skinne igen.

Læs mere om teknologien Long-Life Finish her

FORSKELLIGE DESIGNS, SAMME KVALITET

Hvad enten du gerne vil give dit badeværelse en ny sofistikeret stil eller er ved at indrette det for første gang, finder du en sæbeskål hos GROHE, der passer til dit hjem.

Vores sæbeskåle fås i flere designs. For eksempel den populære GROHE Essentials Cube sæbeskål med holder. Denne løsning består af et simpelt og funktionelt produkt, som både gør dit rum elegant og praktisk. Det har et moderne design med enkle linjer, der bidrager til en behagelig atmosfære i dit badeværelse.

FORDELE VED GROHES SÆBESKÅLE

  • Sæbeskålholderne af krom har GROHE Long-Life Finish, der er ekstra ridsefast og smudsafvisende.
  • Sæbeskålene og deres holdere fås i mange forskellige stile og farver. Dermed kan du letkombinere og matche produkterne, som du ønsker.
  • Sæbeskålene kan nemt monteres og nogle har endda en skjult fastgørelse, der gør det færdige resultat ekstra elegant at se på.
  • Ved at installere en sæbeskål skaber du orden på badeværelset og du får dermed en mere afslappende badeværelsesoplevelse.

MONTERING UDEN BESVÆR MED GROHE QUICKFIX

Hvis du køber en sæbeskål for at gøre dit badeværelse nemmere at bruge, skal installationen ikke skabe et nyt problem. Det innovative QuickFix installationssystem, som findes i alle GROHEs sæbeskåle, gør det nemt for dig at installere din skål lynhurtigt. Til din sæbeskål medfølger en simpel trin-for-trin instruktion, som gør installationen til en leg.